Mintha tegnap az EUR/HUF-ban egy füles csészét láttam volna, talán az órás bontásban.
Célára 310 körül van, ott talán jöhet átmeneti erősödés.
Mintha tegnap az EUR/HUF-ban egy füles csészét láttam volna, talán az órás bontásban.
Célára 310 körül van, ott talán jöhet átmeneti erősödés.
Na jó, most már a 308-at kostolgatja - ami a jó ipari adat miatt kicsit furcsa.
Ami igazán foglalkoztat, hogy az MNB kamatot emel 310-nél, vagy vár 325-ig?
Pontosan mire gondolsz?
A mozgása pont olyan, mint tegnap volt, igaz a Stooq-on leragadt 304-nél...
Mi történt ma a forinttal? volt valami politikusi megnyilatkozás?
ebben az ütemben, reggelre 300 alatt lesz..)
szépen visszajött
Én már nem hiszek senkinek!
Az elliott hullám szerint 285-re kell visszajönni a Ft-unknak. Győzzük kivárni!
Hiába a technikai elemzés, a fundamentális mindent borít. "egy aki(ami) minden visz"!
Ha emelnek 2%-ot a jegybankin, akkor dől Orbánék terve, mert magas lesz a Ft kamat és nem éri meg kiváltani a hiteleket.
Interveniálni nem fog a jegybank mert nincs tartalék a "nagy kasszában".
Én euroval fizetem az árut amit veszek, és most szívok mint a torkos borz. Nesze nekem haszon...haszon????
jó helyen kapisgál... :)
Törlesztéshez Ft-ot kell devizára váltani. Beviszi a polgár a párnahuzatból az 5 millát , hogy végtörleszt, bank átváltja idővel. Ez a tétel még ló****, de ha azt hallják a piaci szereplők, hogy 2012 év végére az összes! lakossági devizahitel Ft -ra lesz váltva. Utána jöhet 2013-ban a vállalati, és önkori szektor akkor már bizonyos helyeken beindul a gondolat Ft gyengülés, és rátolnak erre egy lapáttal ami lehet éppen nagyobb tétel mint az egész devizahitel probléma, na ez már tétel a piacon.
Így lehet megszopatni azokat a leggyorsabban akik nem tudnak végtörleszteni. Na és persze a többieket is akiket ez a téma nem is érint egyébként. Már persze ha nem eur-ban vannak a betéteik. Még kellemesebb ha a végén nem is lesz átváltva az összes devizahitel Ft-ra 2012 év végére ahogy nagyjaink mondják.
Talán erre szokták mondani "beszélni ezüst, hallgatni arany"
Én is befogom. .)
esetleg ilyenek:
http://www.hir24.hu/gazdasag/2011/10/28/irany-a-400-forintos-euro/
annyit elárulok, hogy kormány intézkedéseire reagálnak muszájból a hazai szereplők.
Én azt olvastam, hogy a hónap vége is rátesz egy lapáttal.
Egyébként most már a 325 körüli árakat sem tartják annyira légből kapottnak.
Elméleti szint és a gyakorlat ugyanaz :)
elméleti szinten, mik lehetnek ilyen megoldások? bár, most, gondolom, az összes bank igyekszik pótolni, amit eddig elmulasztott...
piaci pletykákat hallottam, ezért annyit írok, hogy nem a leminősítés miatt gyengül a forint, hanem bizonyos fx piaci megoldások miatt.. Leminősítés csak erre rátesz majd egy lapáttal...
ma 305?