Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

RFV

Re: nincs cím

#438627 Kezdolap Előzmény: #438624

érdekes felvetés kétségtelen...

nameg az is igaz, h más a vezetett bank pénze és más a saját.. elviekben..

nade, ezt is az idő igazolja vagy cáfolja.. de mindenképpen érdekes...

#438617 Illuzio Előzmény: #438614

Mi fáj Gabika? Miből gondolod hogy nincs shortlva?A te véleményed kb annyit ér mint az enyém.Ne félj nem pályázom a te "Tisztelt tag" titulusodra.Úgy látszik a te napi 100 beírásod feljogosít arra hogy másokat lehurrogj.A cápáknál ezt a stílust nem engedted meg magadnak.Amúgy a zavarosságot cáfold légy szíves,iszom a szavaid,de ne azt írd,hogy vettem,lemegy az ár,eladtam,felmegy az ár.

#438614 matgab Előzmény: #438610

elméleted zavaros, hogy ne mondjam zagyva kár vele foglalkozni. De ha ebben akarsz hinni, akkor higyj! Ha meg annyira biztos vagy a 3,7 K-s árban akkor nosza rajta shortold meg bátran, hisz te tudod, h addig lenyomják, ergo tuti nyerő, nem is kicsi...

De mondjuk azt tudnám értékelni, ha 3 nap múlva amikor újra ránézek a topikra nem 250 új hsz lenne, csak azért, hogy mindig te legyél a legfelső beírás!

#438613 Illuzio Előzmény: #438609

Hol van még 2015?A tervek nem jelentenek megvalósulást.Te is sok mindent tervezel,ahogy értelmezem,még nagy jövő áll előtted,te is tervezel,hogy mi fog megvalósulni belőle az a jövő titka.

#438610 Illuzio Előzmény: #438607

Miért mondod azt "OTP-nek ez itt nem drága"pontosan jól mondod,ők tudják mi számít drágának,ezért megy lefele az ár.Miért venne 15%-kal drágábban,amikor olcsóbban is tud venni.A piacon is nénikénél nem alkudozol mert sajnálod,de a tehetősebbnél próbálkozol.Mit akarsz azzal mondani hogy mennyit pénzt láttam vagy fogok látni?Az én szemüvegem nem a te méreted,oks?

#438609 Bendeguz Előzmény: #438608

Még egy kérdést engedj meg. Ha hiszünk a prognózisnak, 2015-re 500 M EUR kapitalizációt terveznek. Ezt hogy tudják elérni? Jelenlegi részvényszám mellett az árfolyam cirka 55 ezer Ft.

#438608 Illuzio Előzmény: #438606

Nem sokat fogsz látni,csak már régóta csípi a szemem ez a "tuszokmester"duma.Miért nem lehet elfogadni(méltósággal)hogy mindenki másképpen képzeli el a beszállási stratégiát,vásárlást,kereskedést?Nap mint nap megy a nyávogás.Aki nem tud ezzel megbirkózni az ne vegyen részvényt.A jövőkép szerintem az amit leírtam,tulajdonos váltás lesz,az erősebb kutya viszi el a húsos részét a csontnak.A házigazda meg kap egy nagyon szép nyugdíjat,békében visszavonulhat.Szerinted a mostani vezetőség találta ki a két ujj embert?Miért pont most?Na ne viccelj már.Rakéta?Minek.Sok csatornán,adómentesen el lehet tüntetni a pénzt.A Panerzsiben majd meglátod hogy fog elfúródni egy két" hibás " döntéssel az 5 milliárd.

#438607 Lxrose Előzmény: #438600

Az OTP-nek ez itt nem drága. Nekik szerintem mindegy, hogy itt, vagy 15%-kal feljebb vesznek. Már vettek, de még nincs döntés a további beszállóról. Ők - veled ellentétben - tudják, hogy mi számít drágának. Pénzük meg több van, mint amit te életedben összesen látni fogsz.

#438606 Bendeguz Előzmény: #438603

Van benne ráció. A közkéz 20-30% között van, de ami a piacon forog az jó ha 10%. Érdekes teóriád van, megjegyezlek magamnak.

Ha már így elbeszélgetünk, milyen jövőképet látsz a papírban? Tovább amortizálják és 10 millió forintonként felvásárolják a szabad közkezet és utána rakéta?

Re: Gyergyó, Zugló

#438605 Lxrose Előzmény: #438554

De, lehet olyan funkciója, sőt bizonyára van is, de azokkal akkor sincs mit kezdeni, akik a karácsonyi ajándékra szánt pénzt itt akarják megkeresni.

Ha nincs elég technikai elemzés a neten, akkor azt is lehet kapni valakitől, vagy ha fundás elemzés kell, az is van mindig, de mindent tudni kell használni és elsősorban ésszel kell tenni mindent.

#438603 Illuzio Előzmény: #438601

Miért hiszed azt hogy nincs háttér megállapodás,az állam és a legnagyobb MO-i bank között?Bank adó fejében(+egy kis sikamlós pénz) miért nem cserélhet gazdát az RFV pakk? Szerinted a Pataki és tsa nem a pénzt nézi?(a gazdag a legfukarabb)Nekik nincs annyi pénzük hogy drágán vegyenek.Honnan tudod hogy strómanokon keresztül (5% alatt)nem ők vásárolják fel a szabad rv-ket????Ne legyél már ilyen naiv.

#438601 Bendeguz Előzmény: #438600

Ha venni akarnak, miért nem kérik el egyben a nyugdíjpakkot? Kevés nekik a mennyiség? Mi lesz, ha George Pataki és haverjai is venni szeretnének? Nő a kereslet, a kínálat kicsi, az árak ezért felmennek. Ha nem a nagyok adják, akkor ki? Mert nem történt bejelentés és a forgalom is nevetséges az utóbbi hónapokban. Most biztos gyépésnek gondolsz, de nehezen fogom fel amit mondasz.

#438600 Illuzio Előzmény: #438599

Ki mondta hogy kiszállnak?Venni akarnak még,de nem ilyen drágán.Nekik nincs annyi pénzük mint itt egyeseknek.

#438599 Bendeguz Előzmény: #438598

Tehát azt mondod, hogy azért rendeződik át a tulajdonosi struktúra, mert Csányiék kiszállnak? 10 ezernél még azt nyilatkozta az OTP alapkezelő, hogy bővíteni terveznek és azóta sem jött bejelentés eladásról. Másrészt miért szállnának ki? Mitől romlott el az E-star? Mi miatt utálják ennyire?

#438598 Illuzio Előzmény: #438595

Csányi Sanyibá, a sok pici(occsó) cég felvásárlója,kézben tartója,fejlesztője.

Re: Gyergyó, Zugló

#438596 Illuzio Előzmény: #438594

Nem szeretnélek megbántani (azé=azért)Én nem szólítottalak meg,sőt valóban inkább az ilyen faragatlan fajankókat elkerülöm.Nagyágyú?Valószínű kisebbségi érzéseid vannak,de ha te mondod,Panny-FHB fan?

#438595 Bendeguz Előzmény: #438590

Biztos bennem van a hiba, ne haragudj, de nem értem mit írsz. Ki a rókaszemű? Miféle bankos pénz? Holnap elutazom a fővárosból, milyen névre figyeljek?