érdekes felvetés kétségtelen...
nameg az is igaz, h más a vezetett bank pénze és más a saját.. elviekben..
nade, ezt is az idő igazolja vagy cáfolja.. de mindenképpen érdekes...
érdekes felvetés kétségtelen...
nameg az is igaz, h más a vezetett bank pénze és más a saját.. elviekben..
nade, ezt is az idő igazolja vagy cáfolja.. de mindenképpen érdekes...
Nincs jelentősége a rangnak. Egyedül Kisshercegé ér valamit :)
Mi fáj Gabika? Miből gondolod hogy nincs shortlva?A te véleményed kb annyit ér mint az enyém.Ne félj nem pályázom a te "Tisztelt tag" titulusodra.Úgy látszik a te napi 100 beírásod feljogosít arra hogy másokat lehurrogj.A cápáknál ezt a stílust nem engedted meg magadnak.Amúgy a zavarosságot cáfold légy szíves,iszom a szavaid,de ne azt írd,hogy vettem,lemegy az ár,eladtam,felmegy az ár.
elméleted zavaros, hogy ne mondjam zagyva kár vele foglalkozni. De ha ebben akarsz hinni, akkor higyj! Ha meg annyira biztos vagy a 3,7 K-s árban akkor nosza rajta shortold meg bátran, hisz te tudod, h addig lenyomják, ergo tuti nyerő, nem is kicsi...
De mondjuk azt tudnám értékelni, ha 3 nap múlva amikor újra ránézek a topikra nem 250 új hsz lenne, csak azért, hogy mindig te legyél a legfelső beírás!
Hol van még 2015?A tervek nem jelentenek megvalósulást.Te is sok mindent tervezel,ahogy értelmezem,még nagy jövő áll előtted,te is tervezel,hogy mi fog megvalósulni belőle az a jövő titka.
Miért mondod azt "OTP-nek ez itt nem drága"pontosan jól mondod,ők tudják mi számít drágának,ezért megy lefele az ár.Miért venne 15%-kal drágábban,amikor olcsóbban is tud venni.A piacon is nénikénél nem alkudozol mert sajnálod,de a tehetősebbnél próbálkozol.Mit akarsz azzal mondani hogy mennyit pénzt láttam vagy fogok látni?Az én szemüvegem nem a te méreted,oks?
Még egy kérdést engedj meg. Ha hiszünk a prognózisnak, 2015-re 500 M EUR kapitalizációt terveznek. Ezt hogy tudják elérni? Jelenlegi részvényszám mellett az árfolyam cirka 55 ezer Ft.
Nem sokat fogsz látni,csak már régóta csípi a szemem ez a "tuszokmester"duma.Miért nem lehet elfogadni(méltósággal)hogy mindenki másképpen képzeli el a beszállási stratégiát,vásárlást,kereskedést?Nap mint nap megy a nyávogás.Aki nem tud ezzel megbirkózni az ne vegyen részvényt.A jövőkép szerintem az amit leírtam,tulajdonos váltás lesz,az erősebb kutya viszi el a húsos részét a csontnak.A házigazda meg kap egy nagyon szép nyugdíjat,békében visszavonulhat.Szerinted a mostani vezetőség találta ki a két ujj embert?Miért pont most?Na ne viccelj már.Rakéta?Minek.Sok csatornán,adómentesen el lehet tüntetni a pénzt.A Panerzsiben majd meglátod hogy fog elfúródni egy két" hibás " döntéssel az 5 milliárd.
Az OTP-nek ez itt nem drága. Nekik szerintem mindegy, hogy itt, vagy 15%-kal feljebb vesznek. Már vettek, de még nincs döntés a további beszállóról. Ők - veled ellentétben - tudják, hogy mi számít drágának. Pénzük meg több van, mint amit te életedben összesen látni fogsz.
Van benne ráció. A közkéz 20-30% között van, de ami a piacon forog az jó ha 10%. Érdekes teóriád van, megjegyezlek magamnak.
Ha már így elbeszélgetünk, milyen jövőképet látsz a papírban? Tovább amortizálják és 10 millió forintonként felvásárolják a szabad közkezet és utána rakéta?
De, lehet olyan funkciója, sőt bizonyára van is, de azokkal akkor sincs mit kezdeni, akik a karácsonyi ajándékra szánt pénzt itt akarják megkeresni.
Ha nincs elég technikai elemzés a neten, akkor azt is lehet kapni valakitől, vagy ha fundás elemzés kell, az is van mindig, de mindent tudni kell használni és elsősorban ésszel kell tenni mindent.
Miért hiszed azt hogy nincs háttér megállapodás,az állam és a legnagyobb MO-i bank között?Bank adó fejében(+egy kis sikamlós pénz) miért nem cserélhet gazdát az RFV pakk? Szerinted a Pataki és tsa nem a pénzt nézi?(a gazdag a legfukarabb)Nekik nincs annyi pénzük hogy drágán vegyenek.Honnan tudod hogy strómanokon keresztül (5% alatt)nem ők vásárolják fel a szabad rv-ket????Ne legyél már ilyen naiv.
Ha venni akarnak, miért nem kérik el egyben a nyugdíjpakkot? Kevés nekik a mennyiség? Mi lesz, ha George Pataki és haverjai is venni szeretnének? Nő a kereslet, a kínálat kicsi, az árak ezért felmennek. Ha nem a nagyok adják, akkor ki? Mert nem történt bejelentés és a forgalom is nevetséges az utóbbi hónapokban. Most biztos gyépésnek gondolsz, de nehezen fogom fel amit mondasz.
Ki mondta hogy kiszállnak?Venni akarnak még,de nem ilyen drágán.Nekik nincs annyi pénzük mint itt egyeseknek.
Tehát azt mondod, hogy azért rendeződik át a tulajdonosi struktúra, mert Csányiék kiszállnak? 10 ezernél még azt nyilatkozta az OTP alapkezelő, hogy bővíteni terveznek és azóta sem jött bejelentés eladásról. Másrészt miért szállnának ki? Mitől romlott el az E-star? Mi miatt utálják ennyire?
Csányi Sanyibá, a sok pici(occsó) cég felvásárlója,kézben tartója,fejlesztője.
Nem szeretnélek megbántani (azé=azért)Én nem szólítottalak meg,sőt valóban inkább az ilyen faragatlan fajankókat elkerülöm.Nagyágyú?Valószínű kisebbségi érzéseid vannak,de ha te mondod,Panny-FHB fan?