Regisztráció Elfelejtett jelszó

Random Capital

Re: kérdés

#448471 matgab Előzmény: #448461

a napon belüli short díjait a TDT ügyleteknél nézd meg!

Amit te írsz, mint short, az a napon túli egyedi részvények shortjárta vonatkozik.

Ezen kívül shortolási lehetőség a BUX határidő short amire meg a határidős kontraktusok díjait kell nézzed!

kérdés

#448461 Psymon

Sziasztok!

Kezdőként a Randomnál szeretnék számlát nyitni, mert úgy hallottam, kedvezőek a díjai. Viszont utánanéztem, és lenne 2 kérdésem, akinek van már ott számlája, biztos tud válaszolni.

1, A 0.1% min. 99 Ft díj, a teljes vétel+eladásra vonatkozik, vagy külön a vételre és külön az eladásra is? (Azaz egy teljes tranzakció díja 2 x (0.1% min. 99 Ft)?

2, Megnéztem a kondíciós listát és a short részt nem értem.

http://www.randomcapital.hu/pdf/Kondicios_lista.pdf

Azt írják, a Prompt piaci megbízások teljesítésének díja (RANDI, Netboon, Mobil Broker kereskedési rendszereken keresztül) 0.1% min. 99 Ft vagy 0,2% min 99 Ft. Ez idáig oké.

Viszont alatta ott van ez: A Short típusú megbízásokra nem vonatkoznak a prompt piaci megbízások teljesítésének díjai. A Short típusú megbízásokhoz kapcsolódó díjakról jelen Kondíciós lista "Értékpapír-kölcsönzéshez kapcsolódó kondíciók" nevű pontjában tájékozódhat.

Ott pedig ez áll:

Netboo, Randi, Mobil Broker kereskedési felületen adott Short típusú nyitó ügylet teljesítésének a díja

0,3% min. 999 Ft

Netboon, Randi, Mobil Broker kereskedési felületen adott Short típusú ügylet zárásának a díja

0,3% min. 150 Ft

Eszerint itt egy short ügylet, akármekkora részvénymennyiségre, MINIMUM 999+150 FORINTBA KERÜL??????????????????????????????????????

Ha van valaki, aki shortolt már a Randomnál, légyszi magyarázza el, hogy megy ez, mert ez az összeg nemhogy olcsónak nem nevezhető, de baromi drága. Ismerősöm diákszámlán van az Ersténél, ott úgy shortol, hogy 0,22% min 100 Ft a díj, de ezt is csak a vételi oldalra kell kifizetni. (Ott csak napon belüli short van, engem is ez érdekel.) Szóval ha tényleg ilyen bődületes short-díjak vannak a Randomnál, akkor ez számomra felejtős.

Előre is köszi!

Re: nincs cím

#446396 Ronin_ Előzmény: #394008

Ha ez így van, már be is fizetek a számlámra. Augusztusban nyitottam, de csak most lett kedvem ($).

Re: Új szolgáltatások

#441277 Arsene Lupin Előzmény: #441275

Szerintem korrekt az árazás. Az RC-nek megfelelő fedezeti ügyletekkel kell biztosítania magát, az sincs ingyen.

Re: Új szolgáltatások

#441276 pepe01 Előzmény: #441275

Az említett % az éves díj, tehát 1-2 hónap esetén még elhanyagolható.

Új szolgáltatások

#441275 zeeh_

Nem rossz a napon túli short kicsit mintha drága lenne, nem?

Re: Napon túli részvényshort!

#441270 apafi Előzmény: #441267

Pl. 1000 db telekom a kölcsön 519Ft-on 519000Ft, melynek éves díja 8,75% az 519000-ra számolva, + a vételkori érték és eladási érték kötési díjai / 0,2%/

Re: Napon túli részvényshort!

#441267 _pda_ Előzmény: #441261

az a 8% feletti díj pluszban, micsoda?

annyira lehúznak a napon túli tartásért?

Re: Amibroker Randi data plugin

#440039 janosf Előzmény: #403633

Kedves Kareszm!

A Randiplugin.zip a megadott linkről már nem tölthető le, megtennéd hogy elküldöd?

Köszönettel,

János

#438602 matgab Előzmény: #438573

Ah, látom! Ugyanaz, mint 2008-ban, csak akkor nap végén csinálta... Megint Soros?

#438573 Csusza Előzmény: #438566

Szerintem az OTP-ben történt dolog miatt, de ez csak tipp, megyek hatiba olvasni.

#438561 hosszhuszár Előzmény: #438558

Szerintem túl van spilázva, egyszerűen, ki akarják vizsgálni mi történt ma, broki okoskodás, esetleg határon kívülről, vagy technikai probléma...

és ugye ez nálunk ennyi ideig tart...

#438558 matgab Előzmény: #438556

Lehet, hogy a BÉT arra számít, hogy jövő héten leminősítenek?

Mert ugye ha egy leminősítés miatt pánikesés lenne hirtelen, akokr bezony az összes jelenleg bent lévő stop az hip hopp aktíválódna és mindjárt lenne még további esés...

Így meg akkor ha nincs stop (de az illető azt hiszi , hogy van, csak nem olvasta a közleményt) akkor nincs azonnali esés.

Ez most mi a bánat, amit…

#438555 Csusza

Ez most mi a bánat, amit kaptam ma tőlük? Vagy csak én nem értem igazándiból?

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy a BÉT határozata alapján 2011.november 2. napjától visszavonásig, STOP LIMIT és STOP PIACI típusú ajánlatok megadására határozatlan ideig nem lesz lehetőség. A Kereskedési Rendszerben lévő inaktív STOP LIMIT és STOP PIACI ajánlatokat a BÉT visszavonja. A korlátozás feloldásáról határozatban dönt majd a BÉT.

A BÉT határozatát az alábbi linken olvashatják.

http://www.bet.hu/newkibdata/108752367/StopLimit_StopPiaci_2011_10_28.pdf

Kérjük, hogy az ajánlatok megadásakor a fentieknek megfelelően járjon el.

Tisztelettel,

Random Capital Zrt.

Tehát egy darabig semmi stopos megbízás, csak piaci? Bár tudom, ez BÉTes téma...

#438407 Waszeitung Előzmény: #438280

Felhívod őket,bemondod hogy mekkora összeget,elkérik a jelszót elköszöntök...kb fél órán belül visszahívnak,elkérik a jelszót újra bemondod és ennyi,13h-ig intézed akkor másnapra a számládon a pénz.