Ah, látom! Ugyanaz, mint 2008-ban, csak akkor nap végén csinálta... Megint Soros?
Ah, látom! Ugyanaz, mint 2008-ban, csak akkor nap végén csinálta... Megint Soros?
Szerintem az OTP-ben történt dolog miatt, de ez csak tipp, megyek hatiba olvasni.
Szerintem túl van spilázva, egyszerűen, ki akarják vizsgálni mi történt ma, broki okoskodás, esetleg határon kívülről, vagy technikai probléma...
és ugye ez nálunk ennyi ideig tart...
Lehet, hogy a BÉT arra számít, hogy jövő héten leminősítenek?
Mert ugye ha egy leminősítés miatt pánikesés lenne hirtelen, akokr bezony az összes jelenleg bent lévő stop az hip hopp aktíválódna és mindjárt lenne még további esés...
Így meg akkor ha nincs stop (de az illető azt hiszi , hogy van, csak nem olvasta a közleményt) akkor nincs azonnali esés.
hatiban, otp-ben megírva, de úgy van, ahogy mondtad...itthon vagy..))
Ez most mi a bánat, amit kaptam ma tőlük? Vagy csak én nem értem igazándiból?
Tisztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy a BÉT határozata alapján 2011.november 2. napjától visszavonásig, STOP LIMIT és STOP PIACI típusú ajánlatok megadására határozatlan ideig nem lesz lehetőség. A Kereskedési Rendszerben lévő inaktív STOP LIMIT és STOP PIACI ajánlatokat a BÉT visszavonja. A korlátozás feloldásáról határozatban dönt majd a BÉT.
A BÉT határozatát az alábbi linken olvashatják.
http://www.bet.hu/newkibdata/108752367/StopLimit_StopPiaci_2011_10_28.pdf
Kérjük, hogy az ajánlatok megadásakor a fentieknek megfelelően járjon el.
Tisztelettel,
Random Capital Zrt.
Tehát egy darabig semmi stopos megbízás, csak piaci? Bár tudom, ez BÉTes téma...
Felhívod őket,bemondod hogy mekkora összeget,elkérik a jelszót elköszöntök...kb fél órán belül visszahívnak,elkérik a jelszót újra bemondod és ennyi,13h-ig intézed akkor másnapra a számládon a pénz.
én telkózni szoktam, rendesek és gyorsak. ha egy óráig telefonálsz, másnapra a számlán van a pénz frankón.
nm látom sehol. a gyikban ezt írják:
Átutalási megbízást telefonon (06-1-501-3300), e-mailben (info@randomcapital.hu ), vagy faxon (06-1-700-2900) adhat, a Random Capital Zrt. rendszerében rögzített bankszámlaszámra. Munkatársunk minden esetben visszahívja Önt a rendszerünkben rögzített telefonos elérhetőségén a telefonos jelszóval történő beazonosítás érdekében.
Nem tudja valaki, hogy hogy tudok kivenni pénzt, ekkora balfsz nem lehetek nem találom sehol sem a netboonban.
Köszi
én szinte kizárólag a Netboont használom, de csak megerősíteni tudom Csuszát: a rendszer stabil, megbízható.
Köszi
Szerintem igen, nekem eddig minden korrekten működött, nagy forgalmak mellett is, persze ilyenkor itt is kicsit későn érkeznek a visszaigazolások, az zavaró lehet. Bár én randit használok, a netboomon még nem kereskedtem.
Az ügyfelekhez való hozzáállás nem hasonlítható a KBC-hez. Szerencsére...
A Randit mondjuk kicsit fejlesztgethetnék, annak örülnék. (elsősorban grafikonokra gondolok, lehetne statikus/dinamikus, szinezhetőség, forgalom praktikusabb kijelzése stb)
Csak annyi , hogy bejött-e nektek érdemes átmenni szerinted ? Az árak miatt gondolom igen , a működésre értettem. Elérhető e a rendszer és itt nem a telepített változatra gondoltam, korrektek-e ?
Van tapasztalatotok a Random Netboon rendszeréről ?