Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#438477 BudFox Előzmény: #438474

le fogják minősíteni MAgyarországot....ne vegyél longot szerintem..ha már shortot se viszel át.

OTP is esésben csinált 11 Mrd forgalmat...nap elején nulla forgalom volt benne

#438476 Hathor Előzmény: #438474

pedig eur/USD, olaj, arany felfele araszol éppen, de ebben a pár percben ezt már nemigen tudjuk meg 4napra mi lesz ebből.

#438469 BudFox Előzmény: #438451

hóvégi zárás is lesz ma..záró szakaszban lesz nagy banzáj..

én betiltanám ezt a záró szakaszt....legyen vége 5 órakor...és azon az áron lehessen zárni 10 percig..mindenfajta mutyit meg lehetne igy előzni.

#438463 BudFox Előzmény: #438458

persze sok kockázat is van átvinni valamit....lehet hogy zárás után megint elindulnak egyenesen fölfelé....na akkor aztán mérges leszek...

#438461 Waszeitung Előzmény: #438458

Normál forgalommal ellenállások alatt vagyunk,elvielg már megmentették a világot szerdán...lehet viszek át én is vmennyi shortot..

#438458 sbbacsi Előzmény: #438453

A vicc az, hogy még csak csoda sem történ. Én is tartom és valószínűleg viszem.

Necces a 4 nap, de nem tudom elképzelni, hogy:

1. kint ennyire az ath a cél, borzasztó magasan vannak

2. ráadásul nagyon nagy menetelés után, egy sima realizálás is lehetne

3. itthon meg... semmi jó nem várható és gyanítom az idővel csak még rosszabb lesz

Gondolkodtam, hogy mit csináljak ezzel a beragadt shorttal. Zárjam és térjek vissza az ugrabugrához, valószínűleg itt a sávban már lett volna 1-2 nyerő pozim. Vagy maradjak hosszú távra. Lehet rövid fellángolás, de 2012-őt is idevéve nem sok jót jósolok magunknak egy lyukas költségvetésen és nulla növekedésen kívül.

#438453 BudFox Előzmény: #438451

én megkockáztatom...nekem már úgyis mindegy....ha meg bejön akkor lesz egy jó pozícióm.

figyeltétek ?

már jönnek az első negatív vélemények , hogy Merkel -ék döntése nem volt a legjobb..meg hogy Görögország igy sem menekül meg ..stb...

olasz államkötvény kamatláb rekord szinten..stb..

minden csoda 3 napig tart, és az pont vasárnap hajnalban jár le :D úgyhogy én viszek minden shortot át.

#438451 Waszeitung Előzmény: #438449

Annyira örülök hogy vszeg sikerült 500 ponttal nyitni majd + v - irányba szerdán...

Deivzahitelesek biztos örülnek :(

#438446 Előzmény: #438444

Szíjjártó, vagy Matolcsy sajtótájékoztató lesz este?

#438445 BudFox Előzmény: #438436

nagyon lecsökkent most meg az esésben a forgalom...ájj....miért nincsenek már ráállva ezek a korrekcióra ?

#438436 BudFox Előzmény: #438430

lehet hogy megpróbálkoznak még egy kis visszateszttel a fiúk..nem volt még elég az emelkedésből...úgyhogy lehet majd most ráadni még aki akar..kicsit magasabbról.

Na megkeresett második E…

#438434 Hathor

Na megkeresett második E-staros kolléga is, mit látni.

Napos kép:

http://postimage.org/image/otx7qfh3r/full/

Napos csökkenő csatornában 6300on konszolidáció van.

Nézzük meg hetes képet mi van itt.

Hetes kép:

http://postimage.org/image/nc3y9icev/full/

Mit látok itt. számomra a legfontosabb, hogy mélytengeri halászat folyik benne, ugyanúgy, mint az 1100as szinten. Indikátorok hetesen ugyanúgy néznek ki.

http://postimage.org/image/69kgzpn4n/full/

Én most nem adnám el itt, de nem is vennék még.

MACD szerint simán metszhet vételt hetes szinten hamarosan.

látom most lejött 6200ra, sok a remegőkéz, feljebb kellett remegni, amikor szóltam 10Kn.

Fibo szerint ez a szint az emelkedés 50-61.8%os korrekciós szintje körül van, illetve látszik, balra, hogy egy tető is volt itt arrébb 6800körül, ott konszolidálhatna inkább, ezt kékkel jeleztem (mármint ezt a 61.8-50%os szintet.

Szerintem ki kell várni most. Forgalmi gyertyák nincsenek itt, de én megnéztem, hogy forgalom nincs benne, nem álltak még alá az esésnek. Inkább azt nézném mikor kezdik el venni 61.8%os fibo fölött. Elliottot nem nagyon tennék rá, mert borzasztó lapos hozzá az egész emelkedés, csökkenés. Meredek, de használható hullámok nélküli.

#438430 Ibiza Előzmény: #438424

:) sajna csak 18135.. de meg van a 17550es..

17300 alatt tervezem zárni..még ma ,)

#438425 BudFox Előzmény: #438419

4 adat jött, mindegyik xar...csak nem veszik meg...tegnap is xar lett a fontos adat...most már minden a short mellett szól..a forint árfolyama is.