Egon ma megrótta azokat, akik a tegnapi 1800-as célára miatt tegnap TDT shortoztak OTP-n :-)
Egon ma megrótta azokat, akik a tegnapi 1800-as célára miatt tegnap TDT shortoztak OTP-n :-)
uppszz
OTP 3400ig öntve
304.000darab piacin kidobva nem rossz.
A másik kérdés pedig hogy minek...miért nem a p.csüket húzgálják ez helyett,hogy kivagyok rá,semmirevaló ez az egész heti mutatvány,a zenekar húzza virradatig mi meg búsulunk a sorokba.
Adtam hatit,longgal már bukecoltam ma...gondolom visszahúzzák majd.
DAX lenyomta a nyakvonalat 18Kt elértük, mehetünk lejjebb..
BUX 18K
OTP 3650
MOL 17550
édes együttállás ,-)
Vazz ezt a buxot...
oké...csak nehogy lemaradjunk a nagy esésről...vagy a rallyról :D mondjuk az nagy pofáraesés lenne...
Bud,
hogy jön ki ez az emlegetett 14K? Ki írja? Egon?
nem olvastam.
én maradok shortban ebben a 4 napban is...ha most már ebben voltam..nem érhet nagy meglepetés..szóval ....USA nyitva lesz hétfőn ?
már el is indultunk lefelé ?
most számolgatok....egész szép "lesz" az egyenlegem ha 14.000 -re lemegyünk....
én a tuti leminősítéssel kalkulálok már...azt a sok részvényt amit el fognak adni a befektetési alapok..nem lesz senki aki megvegye...
Mondtam én tegnap este, hogy bazi gyengék.
Jaj.. valaki kért tegnap E-Star chartot tőlem, lehet berakok ide egyet, de most semmit szerintem, ellaposodik. E-starba azért nem rakom, mert mondtam oda többet nem írok, de ha kérte egyik tag megnézhetem.
DAX elérte a nyakvonalat, de ott vár egyelőre
:D
E-star közben recseg ropog, immár 6300 alatt. FHB továbbra se akar megindulni, hogy a fene vigye el. Szerintem mára már csak mozizok, szerdáig sok minden történhet, új pozit nem veszek már fel valószínűleg ma.
Na valakik elkezdték dobálni hatit a képem után ,-)
Már az egész Bét figyel.. :D
S&P besegíthetne neki egy kis elliott Cvel, ami szerint B környékén lehet.
Maradék shortosoknak kis remény, de ez csak 15perces DAX:
http://postimage.org/image/3nz52uwd3/full/
dupla top, ebben lehet egy kis lemenet, ha letörjük nyakvonalat, talán 18Kra leküldhetik buxot
én ma reggel zártam maradék shortjaim 17310ről. nem viszek semmit tovább 4 nap az sok,főleg ezekben az időkben. lehet erre az évre csak a nézelődés marad már . ha 20 főlé emlkedne ez a trágyaBUX akkor egy shortot mindenképp indítanék de ez nem valószínű decemberig