Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: df

#438308 BudFox Előzmény: #438304

mindenki ezt a fordított fej-vállat emlegeti....igen...mikor még ebben a hónapban nyilatkozatot ad ki az egyik hitelminősítő...Matolcsy mondta nem én...szóval ahhoz képest elég nagy az örömködés még nálunk..

én vigyáznék bármilyen longokkal..a grafikon ellenére is...inkább nulla pozi.

#438307 Hathor Előzmény: #438302

Shortosok meddig bírják? Hol zárnátok ha nem titok? Tartjátok amíg nem lesz egy nagy tépés és bedobjátok? Nem tudom mi van feszült shortos lelkek fejében ezügyben.

#438304 Hathor Előzmény: #438294

Másik szemszögből, elliottokat kivéve, parabolikus esést felrakva kékkel, áthozva az ellenállási zónát pirossal, felfibozva a bordó kis fordított fejvállat, de parasztosan felhúzva feljebb a bordó fej-váll kiszámolt magasság, és a háttérben a nagyobb fordított fej-váll feketével.

Na mindent leírtam azt hiszem ami fejben van:

http://postimage.org/image/ox825qamv/full/

megmondom őszintén elliottban nem is tetszik a hullámok kimenetele lefele formára, de mivel a nagy Cjének nézem, így muszáj beleerőlteni a lefele ötös szerkezetet.

Minden esetre kb egyformák az egybe esések mindenképpen.

Na ennyit a hosszabb gondolatokról, ezen belül lehet 5-15perceseket nézni, napira

#438302 BudFox Előzmény: #438294

jó ez a grafikonod bár a 8. hullám lefutása mindig kétséges :-)) én remélem hogy nem megyünk 20.000 -re...

#438294 Hathor Előzmény: #438282

Na felúztam egy lefele jövő csatornát, amit még eddig nem tettem meg, abba beraktam a lefutó elliottot, ami a nagy szerkezet Cpontja, volt vélhetően 5ös pont kijelőléssel.

A felfele futó A-ban nem találni pontosan a hullám kimenetelet, elnyújtott 5pontot, vagy 5nél magasabb Bpont, ezt nem rajzoltam fel, mert még kuszább lenne.

narancsságával ott a fordított fej-váll jelleg, annak jobb vállában.

Át lehetne hozni még az ellenállási zózát a lefutó elliottban az árbóc tetejét, mint a 18500-19000es ellenállási zónát is, de azzal is kuszálom a pontokat.

Kb itt tartok most fejben:

http://postimage.org/image/ldfn95aaf/full/

#438282 BudFox Előzmény: #438260

Egon stabilan tartja a nagy esésre való jóslatát...a tegnapi nap is csak az előző nap visszatesztelésére futotta semmi többre...

OTP meg kapott 1 nap haladékot az esésre...

én most bízom benne..ennyire csak nem nyúl mellé a szaki ? :D

szóval tartom még.

ds

#438278 Waszeitung

Egy életem,egy halálom vettem hatit,hátha megrángatják...csak 18500 felett viszem át jövő hétre :D

#438277 Hathor Előzmény: #438265

Köszi, ha oda megyünk, akkor megnézzük.

Jó szállást nem tudsz? ,-)

Megakartam nézni a fordított fej-vállat, csinálni képet ferdével, simán, hogyan állunk, közbe meghosszabbítottam előző képemen levő szűk kis csatit, aztán milyen érdekes csatorna lett belőle.. :D

nem akartam még erre rárajzolni a fordítottat is, de a leszorítós nyakvonal halványan ott van. mindjárt megnézzük azt is.

addig ez a kis csati meghosszabítás..

http://postimage.org/image/o8imls1nb/

#438265 Talasz Előzmény: #438260

Értem, köszönöm.....a Vértes jó hely.... a Birka csárda felett 1-2 kilométerrel sok gomba van,már ha ebből az irányból mész.....

Re: fd

#438262 Waszeitung Előzmény: #438254

Erdőbényén nem sokat "piacoztunk"útban hazafelé kb 10 percet (se)ott került szóba hogy egyik fórumtársunk hová várja daxlit...eddig csont nélkül teljesült,Picirigó ezért mondta hogy alakul :D

Csabi teljesen jogos,én is pozi nélkül maradok,nem ér meg egy perc agyalást sem hosszú 7végén ez az X pont bukó/nyereség..ez a hétvége (is) másról kell hogy szóljon.

#438260 Hathor Előzmény: #438258

Ügyes!

Látom figyelsz. Egy és ugyanaz nekem. Maxa 18500-19000es zóna egyenes nyakvonallal.

Ferde nyakvonallal ez a zóna. Jobb váll lent 16K körül max.

Hazai aktivítást nem látok, ellenállási zóna közel. Bizonytalansági tényezőt érzek, zavart a levegőben, ehhez jön a 4napos ünnep.

Re: dk

#438259 Hathor Előzmény: #438255

jaja, vagyunk páran így.

Nálunk a gyerekeknek még egy hetes szünete is lesz.

Valszeg elmegyünk pár napra a Vértesbe gombászni, kirándulni, csavarogni ezen időszakban.

#438258 Talasz Előzmény: #438223

Szia! én is integetek....most Te a fordított fej-váll jobb oldalának kialakulására számítasz,vagy elliotti fordulatra,amennyiben megnyúlt 5. hullámban vagyunk?

Re: dk

#438255 Bakiba Előzmény: #438238

Félre érted, részemről semmi pozit nem tartok meg. Az elkövetkező napokban más "dolgom" /Mindenszentek-halottak napja/ van mint a fel vagy le gondolattal frusztrálódni. A többire meg majd ráérek akkor gondolni, ha már újra az kerül nekem előtérbe.

Re: fd

#438254 Hathor Előzmény: #438252

Hol olvasható ez a Dax jóslat?

Én csak a 6000es nyakvonalú fülescsészémet láttam ami felfele mutatott 6000nél, de szívesen elolvasom mi volt a jóslat. Bakiba tette közzé?