Longot dobta kis nyerő volt csak....nullpozi,szívtam ebben a magasságban eleget.
Longot dobta kis nyerő volt csak....nullpozi,szívtam ebben a magasságban eleget.
látom eur/USD 1.41 felett, DAX 6350, nyakvonalat elhagyta szépen fel 6Knál, a fülecsésze jelleggel, sp futi 1266
Nem ronda a kép kint ,-)
mondjuk itthon sem lenne panaszra okunk 3.84%os Bux mellett, na de ugyanott vagyunk mint 3napja, csak forintunk gyengült el, és negatív feeling érezhető itthon..
Meg ahol tartottunk többször is. Van még értelme belépnem Markersbe?
Megpróbálok még gyorsan megnézni mi a helyzet.
Van pozid waszi?
Nekem az baxa a csőröm hogy nagyon tartják a héten...a tegnapi nap ellenére is.Ha gebasz van akkor váljunk le külföldről mint tettük már,ha nincs gond akkor pedig go!
Frontin!
Bux hatiban így van a sáv igen.
Nem tudom mit lehet ezzel még kezdeni egy napra most, 4napos ünnep előtt.
Ugyanott tartunk mint tegnap....csak közben dax ment +5% ot :D
Azt beszéljük hogy lesz-e meg shortkiugrasztás vagy vmi barbatrükk..
Hali skacok!
Elugrottam ügyintézni, megjöttem mi az ábra? látom Mol felment 17500ellenállás fölé, OTP még éppen 3650alatt, meg Bux is 18000alatt.
Euro 300,21, CHF 245.5
nem szép.
Logika nincs benne,de a béten minek van? Arra gondoltam hogy kirántják hogy esetleg a mostani shortokat kiszedjék,mert az ember ugye beshortolná ha látja hogy nem tud emelkedni...de ez csak egy tipp,nemtom hogy lesz csak azt látom hogy ez phos.Lehet tartják holnap is,aztán ha lesz kinn kori hétfőn kedden akkor nyitunk egy 800 pont minuszban,ez újabb tipp :D Amúgy tuti hogy lesz még vmi átbaxás csak nem vágom hogy mi az,de kábé ilyesmiken nem tudnék meglepődni..
Nem látnám logikáját a holnapi felfelé réselésnek v. megrántásnak. Mire föl? Gondolod hogy még ennél is optimistább lesz a hangulat? Gondolod hogy holnap lesz ennél jobb Usa v. Dax? Nem hinném. Dax előtt mondjuk nem sok akadály van 7K-ig, usában viszont ott tornyosulnak a 200-as mozgók, amiről pattannak vissza mint a sicc. A tegnapi napról pedig azt gondolom nem stopkiszedés volt, hanem olyan fajta reakció az itthoni történésekre, amivel egyre gyakrabban fogunk találkozni mostanában. Abban igazad van hogy legjobb ezt az egészet pozi nélkül végignézni.
Egy reggeli felrántás még benne lehet csak úgy "pipáztatásként"de sok jót én sem látok ebből...szívem szerint adnék rá,de ez negatív kamat nem túl csábító és inkább nem csinálok holnapra pozit.Bár ha a tegnapi stopkiütés volt akkor még felfelé akarunk menni...de akkor miért nem léptünk ma napközben túl az akadályon?
Nem tudom, ha nap végéig sem tudja az Otp és a Mol ennyire überoptimista hangulatban az akadályokat venni szignifikánsan (nem lekicsinyilve a mai szép menetelésüket), akkor mire föl számít v.ki arra, hogy ez holnap v. a közeljövőben sikerül. Ez annak lenne a jele, hogy egyértelműen leváltunk a külföldről. Annak ami ma van külföldön komoly böjtje lesz (lehet hogy nem hosszú, de legalábbis heves korrekció), akár már holnap, és csak akkor fog beindulni a szánkó lefelé a hegyoldalon itthon. Lehet hogy merész kijelentés, de szerintem Usa ma csinál egy szép kanócot fölfelé, és nagyjából a tegnap előtti gyertya testének tetejénél fog zárni legjobb esetben. Én ha zárok is shortot, csak annyit amennyit muszály he úgy alakul.
MOL csodálatosan megcsinálta ma egy emelkedő Elliot "B" pontját...17.700 on... tegnap csinálta az "A" pontot ha minden igaz ?
Egon 12.30 as célárat adott meg...ha viszont kitör 18.000 felé akkor magasan van a célár..kérdés hogy merik -e tovább venni ?
Bud elég gatya adatok jöttek a héten...nem érdekli őket.
Longok kidobálva...nem volt egy nagy nyeremény,köszönhetően a görényeknek.
Hosszú 7végére tuti nem viszem át,pedig ott garantál az 500 pont,csak azt nem tudni melyik irányba...és lehet ma is zárom a longot,bár gondolom holnapra réssel megugorjuk a 18e-t hogy tudjak anyázni holnap is.
ki mit csinál a pozícióival ?
longosok viszik -e át holnapra ?
shortosok viszik -e át holnapra, netán nyit valaki ?
én csak keves shrotot zárok..a többit viszem át..
Erdőbényét azt sajnálhatod,életre szóló élmény volt,helyszín,étel-ital,fórumtagok és nem tagok jóvoltából! :D
Euro 300ft alatt hátha megindulunk felfelé mint a tavaszi paré..
mi meg ma egy fillér pénzt sem tudtunk bevonni a külföldiektől ma...mit gondolsz miért ? ekkora a baj nálunk...
de hogy a falnak tudnék ettől menni ami itt megy azzal egyetértünk...majd megisszuk borban, valamelyik találkozón :D
Mindegy ezeknek mi jön ki....
20 kontival 100 pontot lehet borítani hatin,ezt a nyomort.Kinti piacon már mennybe voltam volna a vegyél és add el drágábban c. iszonyat komplikált taktikával..itt meg szopatnak akármerre állsz.Mindjárt átköltözök dühi topikba mert..