Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Arsene Lupin

Re: Ma

#437988 Arsene Lupin Előzmény: #437982

Egyértelmű volt, hogy többen is közgáz pénzügy szakon végeztek. Bár a közgazdasági Nobel-díjasok bebukott alapja után az sem garancia semmire.

#437985 Arsene Lupin Előzmény: #437978

Én egy addikt spekuláns vagyok, nagyon jó és nagyon rossz periódusokkal. A nyáron fél év alatt elbuktam egy évi nyereségemet, mert makacsul kitartottam amellett, hogy vége a recessziónak. Most újból nyerőben vagyok. De erre alapot? Kazánkovács mesterlevéllel?

#437982 lagwagoner Előzmény: #437977

"Tanult emberek, még diplomás is van köztük."

Néha néztem csak be, de mintha valaki kérkedett volna vele ott? Valami ilyesmi dereng nekem. Ezzel kapcsolatban tetszik szarkasztikusnak lenni? :-))

#437978 lagwagoner Előzmény: #437972

Nyilasi úr teljesítménye az év eleji "mélygarázs"-i bázisérték miatt lett kimagasló, és az is morzsolódik lefelé. Amikor Lüpen úr fényesítette az OTP longjait nyár elején, a Nyilasi jegyekre már keresztet vetettem, hogy ez a srác nagyon benézte a piacot. A nyári piaci pánik mázli volt neki, és ezt Attila is már valahol belátta.

Lupin úr esetleg nem indít alapot? :-))

#437976 lagwagoner Előzmény: #437968

"Most olyan Lordok Háza lett."

Vizuális alkat vagyok: elképzelem, ahogy békésen pöffeszkednek és monoklijukat igazgatják :-)

#437972 Arsene Lupin Előzmény: #437953

Zsiday és Nyilasi urak idei teljesítménye nagyon jó. Főleg, hogy Nyilasi a mélygarázs -3-adik szintjén is volt közben. Az enyémmel most nem dicsekszem, csúnya nyaram volt. De határozottan javulok, bár a tegnapi beszórást jobb lett volna shortban végignézni, mint long fedezeteket számolgatni Excelben.

#437968 Arsene Lupin Előzmény: #437959

Maradt ott sok okos trader, akinek mindig minden trade-je sikerül. Most olyan Lordok Háza lett. Sok sikert nekik.

Az imidzsváltás más kérdés. Valószínűleg a Random kilóra megvette a site-ot, de baromi rossz az üzleti modelljük. A TF lelke a fórum volt, azt ciánozták, a sok csicsa pedig nem versenyképes a Portfólióval és az Origóval.

#437959 lagwagoner Előzmény: #437953

Szegény TF...beleölhettek anyagilag egy csomót az új imidzsbe az üzemeltetők, erre ott hagyják a tagok.

#437953 Halex Előzmény: #437929

(oh, én csak egy porszem vagyok Lupin úrral ellentétben.. de tény, hogy a Stocki sokkal pörgősebb és érdekes felvetések jelennek meg, úgyhogy nem árt átevickélni)

Zsiday és Nyilasi mágusokat pláne szeretem olvasgatni és beszélgetni róluk, mert hosszabb távon már letettek valamit az asztalra, Lupin úrhoz még nem volt szerencsém, de legalább tetszik a stílusa)

#437920 lagwagoner Előzmény: #437910

Ha erre spekizett (bár ezt nem hiszem vagy csak kis privát pozival), akkor a tegnapi döntéssorozat kedvezően érinthette a görög kötvény hozamokat (hozamcsökkenés). Cikkében azonban arra helyezte a hangsúlyt szerintem, hogy kire vonatkozhat a leírás: ha csak a bankokra, akkor a magánbefektetőknek kifizetik a teljes (100-200%-os) hozamot, mivel nembanki befektetők kevesen lehetnek így őket potyautasként elbírja a rendszer, de erről még nincs megállapodás, hogy kikre fog vonatkozni.

Aki azonban úgy véli hogy Zsiday Viktor esésre, apokalipszisre játszik/abban ül és short poziból beszél:

http://www.zsiday.hu/blog/k%C3%ADn

"Korábban azt írtam, hogy nézzük meg, hogy a medvepiaci emelkedésben (ami véleményem szerint most zajlik) melyik eszköz hogyan teljesít, mert ebből sok következtetést lehet levonni. Természetesen amíg a korrekció nem ér véget addig talán korai lenne ítéletet mondani, pláne, hogy az ilyesfajta korrekciók gyakran simán eltartanak 6-8-10 hétig, és ez a korrekció csak október elején indult - így lehet hogy akár egész évben kitart. "

SC

#437847 Arsene Lupin

Nálunk is beindult az SC. Ha az EURHUF délutánra visszakúszik 300 alá, tovább durvulhat. Tegnap is szórtak pucér shortokat is, ma is vannak hallucinogén anyagon spekik, akik majd néznek nagyot délután, hogy mit is nyitottak repülés közben.

#437818 Hathor Előzmény: #437757

Most nem azért, de DAX csinálja amit kell, volt egy 6000es nyakvonalunk, átvitte fölötte volt mehetett fel, főleg, hogy egész világ megy fel. Bux mit csinál? lecsapják záróba majd 3%ba. Nyitóba mit csinál, ugyanennyivel visszanyit és csorog le.

Matolcsy beszél hüleségeket, és egész országunk népe parázik a leminősítéstől, és a tegnaőp jelzett légyfing eldurrant, és lefostuk a bokánkat -3%kal.

Nem találok szavakat. Daxszal mi a baj? Hogy shortolják a kisbüfik és mégsem esik?