Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: Ma

#437813 Előzmény: #437810

És még mondja valaki, hogy a magyar gazdaságpolitika nem EU konform ;)

#437803 Arsene Lupin Előzmény: #437790

Jaj, jaj, a túladagolás nagyon veszélyes dolog. A kerály ilyet sosem engedne. Amúgy nagyon elégedetten sörözött tegnap Brüsszelben. Mondjuk, a Gyurkát azért s*ggbe rúghatná. Az is lehet persze, hogy Gyurka az előre megírt szerepet játssza.

#437802 Előzmény: #437790

Csődőt? :ooops: Mire fel? Senki se hinné el, mert az "csalárd csőd lenne", hiszen éveken át fizetőképesek lennénk akkor is, ha senki sem adna nekünk pénzt... :o

#437790 Sezlonrugo Előzmény: #437775

"Le kellene jönni arról a hallucinogén anyagról."

Most meg azt hallucinálom, hogy Magyarország csödöt jelent amire egy még nagyobb rally indul, végtére is kevesebb pénzt buknának a hitelezök mint 50% görög csöddel.

#437757 Sezlonrugo Előzmény: #437743

A csészealjakhoz sajnos nem értek, nekem meg ma nyitáskor szóltak a hangok, hogy short. 3% gap-pel nyitott a DAX, tudom, ez manapság már nem esemény. A DAX is elég ótvar, ha azt nézzük hogy USA ott van ahol tavaly ilyenkor.

#437743 Hathor Előzmény: #437351

DAXunk 6250, szépen elhagyta a csészealjat..

Kibedugott magyar piacot meg kenjék a kenyérre, ekkora egy otvaros piacot nagyítóval kell keresni a világon. Grrr.. dühi..

pozi nélkül mondom.

Nem lehet itt egy qrva pozit sem felvenni.

A Gyurka-effektus numerikusan

#437732 Arsene Lupin

Kispajtások, a mai házi feladat a Gyurka-effektus numerikus meghatározása. Tegnap a Gyurka megint hülyeségeket beszélt. Pontosabban az igazságot mondta el, mint Gyurcsány Őszödön, de nem biztos, hogy Gyurkának pont a parlamentben kell körbekínálni a sz*ros palacsintát. Be is estünk rendesen még a kinti esés előtt.

A futik alapján a kinti indexek hatalmas réssel a tegnapi maximumok környékén vagy felett nyitnak, és nagy esélye van egy SC-vel kombinált rallynak. Amennyivel le leszünk mi maradva ettől, na kispajtások, az a Gyurka-effektus.

Amúgy úgy vélem, hogy egyelőre nem leszünk leminősítve. A nagy örömködésben most mindenki kapott úgy fél évet, hogy rendbe rakja a dolgait. Nagyon kilógna a kerály elleni bosszú lólába, ha csak minket b*sztatnának most, holott kezdhetnék akár a franciákkal is.

Az emelkedés visszaszórása mostanában majdnem mindig profitábilis volt. Ma nem vagyok biztos ebben. Persze lehet, hogy a BUX long pozim szól belőlem.

#437606 Tomko Előzmény: #437591

Valóban durva volt ez a hirtelen beesés, de ezzel együtt maradt a Bux az elmúlt heti kereskedési sávban, úgyhogy semmi nem dőlt el még. A sávtrédereknek ez kánaán lehet, de hosszabb távú shorthoz a 17 K-t kellene letörni.

#437605 Arsene Lupin Előzmény: #437591

Fordultam, fordultam? Persze, még tegnap shortból longba. Ma még büszke is voltam magamra, hogy milyen jó timing volt.

Meglátjuk, mi lesz, mit hoznak össze a kerályok. Bár a Gyurka ma rendesen odarakott.

#437604 Tomko Előzmény: #437591

Valóban durva volt ez a hirtelen beesés, de ezzel együtt maradt a Bux az elmúlt heti kereskedési sávban, úgyhogy semmi nem dőlt el még. A sávtrédereknek ez kánaán lehet, de hosszabb távú shorthoz a 17 K-t kellene letörni.

#437602 Tomko Előzmény: #437591

#437591 Borska Előzmény: #437565

Lupin Úr ,fordult?

Miniszterünk,mindig a lehető legrosszabb időzítés mellett,nyilatkozik,evvel többszörösére növelve az esést,bár a eur/usd 160pipes bukásához,az S&P eddigi szánkójához,vagy az olasz kötvényhozamok ugrásához szerintem MGY-nek valymi kevés köze van.

A hatiban napon bellüli 800pont esés,egynlőre nem long jel.

#437573 Hathor Előzmény: #437526

nejem azt mondta holnap fog csak sütni, de utál mellette egy órát állni, így lehet beállok segíteni neki.

#437373 Hathor Előzmény: #437366

http://postimage.org/image/vc4u1jeov/full/

pirossal az árbócszallag, amiről beszélünk. Ellenben háttérben sárgával érdemes figyelni, hogy nehogy egy fej-váll alakzat bontakozzon ki. Mindegy látja az ember. Most mit lát az emeber? rengeteg támasz ellenállási szintnél vagyunk, fiboknál..

ezt a szintet el kell hagyni belépés miat szvsz, erre van a rángatás. Összecsapnak a medvék és a bikák, miközben S&Pben senki nem hisz, amikor 20%ot sem korrekciózott 1350től, tehát nem lépett be a Bear Marketbe, de brummog a medve.

#437372 Hathor Előzmény: #437366

Ezt meg múlt héten írtam már hati topikba, arra zártam előző nap a shortjaimat, amikor látszott a kiléps iránya.