Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: ds

#437300 Waszeitung Előzmény: #437294

Nagyobb tételt nem is tudsz venni-adni mert húzol 100 pont felett a könyvön,be szép is ez...viszont nem adjuk magunkat egykönnyen.

#437298 Hathor Előzmény: #437295

Lesz ma az EUval kapcsolatos tárgyalás az Ecofin elmaradása miatt nem?

Kínában volt valami hír, mindjárt megkeresem.

#437296 Hathor Előzmény: #437293

Nem ez a lényeg Waszi, hogy -2%os USA. Amikor kinyitott akkor is 1% fölött volt, ahogy elnéztem finvizen egész nap ugyanott volt 1.5%körül, végét lecsavarták, most futival kb az visszahúzva, mellé kell nézni a többit

#437294 Hathor Előzmény: #437292

50kontis nyitó.

Nem tradel már itt senki. 50kontival 150pontot lehet borítani.

Ez egyre gázabb gyerekek.

#437289 Hathor Előzmény: #437286

eladói oldal üres, ebből 18879es felletti nyitó is lehet a 18200as vétel mitatt, de csak 879ig látszik a könyv.

Erről beszélek, könyvben nincs eladó, csak rádobnak ha kipirosodik a futi.

18900at nem látni eladóin, de feltételezem ott állnak eladók, talán ott nyitunk

#437287 Frontin Előzmény: #437282

Jó reggelt!

Amcsiknál SnP és Dow esetében is egy hasonló gyergyaformációt láthatunk (engulfing bearish talán), és ha a sors ismétli szeptember végi önmagát, akkor ma még emelkedhetnek kint, de már a tegnapi maximumot nem fogják meghaladni, majd utána két szép nagytestű fekete gyegya. Kíváncsi leszek.

http://kepfeltoltes.hu/111026/S_P_500_NAPI_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/111026/DOW_NAPI_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A kérdés persze az, hogy a korábbi kitörési pontot megtudják e majd tartani amcsik, ill. európa mennyire követné ezt az eshetőséget.

#437284 Hathor Előzmény: #437282

Ezt a leminősítést közel egy éve várjuk. Tavaly télen minősítettek le minket, azóta várjátok a következő leminősítést, és azóta nyomják napi szinten, hogy leminősítenek minket.

Ráérünk ezen rágódni, ha leminősítenek konkrétan, addig déli szél is fújhat, még télen is.

Semleges reggel van, futik 0.2-0.5%pluszt mutatnak.

Ázsia feljött a végére nulla közelbe, kína 1.4%pluszban, Bombay, sydney 0.3%körüli pluszban.

EUR/HUF tegnapi záró szintünk alatt 297.5

EUR/USD jó áll 1.39en, euro szempontból.

Lássuk ezek mire elegek, nullás nyitóra? mi lesz -40es KTnkal?

KIs spekik tolnák már neki, hadd szóljon, adni neki minden áron, talán mások nem annyira akarják még..

összecsapnak a hullámok, és jönnek a meglepik.

#437282 Waszeitung Előzmény: #437226

Németek kiálltak teljes szélességgel Merkel mellett,szval mivel ők viselik a terhek jelentős részét,így csak vihar egy pohár vízben volt ezek szerint a tárgyalás elhalasztása...közben bennünket le akarnak minősíteni,így lesz igazán érdekes.

#437226 Hathor Előzmény: #437104

Szerintem jó lesz a long még 15K előtt! Ennek az emelkedésnek a korrekcióját kell letudni előtte az elkövetkezendő napokban. Látom BATMAN forma beijesztett, bejött, de erre most fabatkát nem mertem tenni a rángatás és az EU csúcs miatt. mindig van valami vacak amire vár az ember

ds

#437222 Waszeitung

Mai nap levezetéseképpen felkészítettük a mocikat a holnapi v. holnaputáni csapatásra,pár sör elfogyott,közben semmi piac...benéztem most hogy mit hoztak ki a mai napból és az jutott eszembe:ezért érdemes élni...ha más mondja úgysem hiszem el hogy ilyen van a béten! :D

#437213 Ibiza Előzmény: #437100

azt csináltad jól kifuttattad a pozit..nem kell centizgetni..sávosan veszed célárad közelében már adogatja az ember.. és nagyon mákos vagy..ezt becsüld meg.. én soxor hagyok 40-50% ot is a poziban... utána ok..kifuttatom.. döntöm el.. akkor persze nem megy lejjebb hanem elindul ellenkezőleg..

Anno írtam..és tán igazolódni is látszik..nem lesz olyan csak megyünk fel..vagy le..hanem egy előre kettő vissza lesz az esés, a növekedés meg a fordítottja..és látom TA alapon mennek a szivatások..ma már minden kismókus chartot rajzol.. alakzatokat figyel..nem véletlen a TA-sok soxor ülnek fordítva a lóra..

Az is tetszik már a TA sem a régi..hiszen nem lehetnének eltérőek a görbék.. de megjelentek az expresszionista chartiok :)

#437104 BudFox Előzmény: #437086

"ez lehet pszicho is.. nem akarod a könnyen jött pénzt..ez komoly..gondolj bele.."

Nem...ez nem ilyen egyszerű....amikor lennt voltunk 15.000 körül úgy látszott hogy megy, mehet még sokkal lejjebb is...hát futtattam tovább a pozíciót..( a sortot)

mert amikor 4 szer próbáltam longot indítani kétszer veszteséges lett...nem tudtam jól elkapni...most meg már eleve nem szabad longolni...

meg ilyen helyzetben amúgy sem szeretnék longban maradni..sehogyan sem...

A baj ott van hogy a tőzsde nagyon sokszor nem a józan ész által kiszámított irányba megy..és sokszor emitt olyan mint a rulett...vagy bejön, vagy nem.