Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

RFV szakmai topic

törölve

#437190 taresz

Nem én töröltem. Itt rbbj11 a császár. Ő nyitotta a topikot, így Ő jogosult powerkodni.

törölve

#437186 Bendeguz

Ki lettél moderálva, mert nem tetszett rbbj-nek a mondókád. A fő topicban nincs moderálás amíg vér nem folyik.

Re: törölve

#437177 matgab Előzmény: #437158

Ja, hasonló gagyi cég például az IBM vagy a PricewaterhouseCoopers is. ezek is tuti, hogy már tönkrementek, csak nem vallják be.

Más, hogy az OTP nem reagál egy blogra és más, hogy egy gazdasági sajtótermék cikkére reagál-e a cég. És teszik ezt okosan ugye, mert nem csinálnak ingyen reklámot a shortfolionak.

Ugye az sem véletlen, hogy a shortfolió fórumát is otthagyta az összes Estar fórumtag, ami példátlan esemény volt a magyar internetes gazdasági sajtó történetében.

Kollektívan és tudatosan hagyták ott az emberek a shortfoliót. Nem véletlenül.

#437173 rbbj11

A comsumer branddel nincs is semmi gond, a gondom:

1. Coca Cola BEFEKTETŐI kérdésekre válaszol itt?

2. Ráadásul szinte LÉNYEGTELEN médiakritikára reagál itt?

3. Az RFV terméke nem ilyen, nincs szüksége ilyen jellegű népeszerűsítésre, fő célpontja az önkormányzatok, társasházak, stb stb, nem az, aki fb-n like-ol....

#437171 Bendeguz Előzmény: #437166

Rendben, örülök ha segíthettem. Innentől rajtad áll, hogy merre veszed fel a pozit, vagy teljesen kimaradsz belőle. További sikeres kereskedést!

#437166 rbbj11 Előzmény: #437163

ok, az nem baj, sőt.

De kösz az infót (azt hiszem, te tetted fel), mert ez engem annyira befolyásol, hogy le is veszem a figyelőlistámról.

#437158 rbbj11 Előzmény: #437147

Feltörekvő, kis, MAGYAR cégek, jó elképzeléssel, eleinte dinamikus növekedéssel (utóbbi csak humira volt érvényes).

Mindegyik a holdingban gondolkozott. Mindegyik tőzsdei pályafutása nagy szárnyalással indult. És mindegyik amikor elkezdett esni, az heves volt, és a számomra aggasztó párhuzam épp ott indul, hogy elkezdenek olyanokra reagálni, amire nem is kéne, hisz ha hazugság, akkor miért kéne cáfolni? Pláne ilyen formában?

OTP sem reagál Nyilasi szidalmaira....Humi stb reagált, mert egy idő után semmi más cél nem volt, mint minél több embertől tőkét szerezni. Remélem nem ez lesz itt is a háttérben hamarosan. Pedig ha nem, akkor nem is kéne holmi kisbüfikkel beszélgetni fb-n. Erre ott a közgyűlés stb.

#437147 Bendeguz Előzmény: #437136

Értem az aggodalmadat, de nem tudok azonosulni vele. Új szelek fújnak, óriási hasznot húzott már elég sok cég a Facebookból. Az E-star nem tipikusan ilyen, de ők azt gondolták, hogy ezzel is növelik a transzparenciát. Meghallgatják a kisbüfiket is. Illetve honnan tudod, hogy nem egy közel 1%-os tulaj szegezte nekik a kérdéseit?

Azzal van bajom, hogy párhuzamot vonsz a humet és az e-star (meg valaki a genesis) között. Nem látom a hasonlóságot! Ha ezt kifejted, elfogadom a véleményedet és elkönyvelem.

#437136 rbbj11 Előzmény: #437131

Minden, ami valódi befolyással kell bírjon, hogy vki vesz-e a részvényből, szerepelni kell, írtam is.

Ha nem érted, amit írok, az hidd el, nem az én problémám. Ha kérdezel, ki is fejtem.ye

Röviden: a cégek nem véletlenül kommunikálnak tőzsdei közleményekben stb-ben. Onnantól kezdve, mikor egy cég kilép fórumokra, közösségi portálokra, elkezd bárki a nevében üzengetni, elromlott a dolog, ugyanis ez nem csak komolytalan, hanem már-már kétségbeesés áll mögötte, mikor minden eszközt meg akarnak ragadni a legkisebb befektetők megtartására is.

Ugye senki nem gondolja komolyan, hogy nagy befektetők a facebookról szereznek infókat befektetési döntéseikhez...

#437131 Bendeguz Előzmény: #437124

Tudok jobb hasonlatot, aminek ugyanígy se füle se farka. A Lehman Brothers igazgatótanácsában is volt 50 év feletti IT tag, valamint az egyik szombaton ott is golfozni mentek. Tehát? Az E-Star nem csak hogy csődbe megy, hanem magával rántja a teljes ESCO ipart. Logikus, ahogy a humetes hasonlatod. Ne haragudj, de ezért kár volt létrehozni a "szakmai topicot".

#437124 rbbj11 Előzmény: #436132

ez az eddigi legnegatívabb hír, amit rfv-ről hallottam:

Facebookon kommunikál. A napnál is világosabb, hogy ennél komolytalanabbá nem válhat. Utoljára humetnél volt hasonló...

#436132 rbbj11 Előzmény: #435733

amíg a hsz-k segítik a befektetési döntés meghozatalát, nem moderálok, csak kérésre. Azt fontosnak tartom, hogy egyáltalán felmerül kreatív könyvelés, mert bizony nagyban befolyásolhatja mind a cég jövőjét, mind a befektetési döntéseinket.

Re: nincs cím

#435875 Kiss Zoltán Előzmény: #435855

Más: Most olvastam,hogy többek között kikkel állt kapcsolatban a Chadbourne&Parke( "Pataki féle cég")

Gazprom,CVRD Inco,British American Tobacco,RICO,PepsiCo stb.

törölve

#435845 exmnbs1 Előzmény: #435784

xmann azt goldol amit akar

tény hogy a tavalyi transzparencia eltünt

és annak gondolom oka van

kérdés mit rejtegetnek

Re: nincs cím

#435784 Lxrose Előzmény: #435759

Az az igazság, hogy még ez sem lehetne elég rossz hír szerintem a jelenlegi árat nézve és innen még azt sem tudjuk eldönteni, hogy igaz-e.