Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: ds

#437100 BudFox Előzmény: #437086

tudom....és ebben van még mit fejlődnöm...de a hibákból tanul az ember.. :-)

van amit már ebben a válságban is megtanultam, és most sokat segített...fokozatosan lesz valaki egyre jobb tréder..

majd a mostani hullám alján figyelmeztessük egymást a kiszállóra, oké ? ha netán elfelejtenénk..majd úgy 14.000 körül jó lenne....

#437086 Ibiza Előzmény: #436935

nem túl rég írtam szeretnek téged az istenek de te kisértetted a szerencsédet.. kétszer is visszament érted..de te nem..nem raktad el a zsetont..pedig jól csináltad..

kevés ember van akiért valamennyire aggódom de neked szóltam 2x.. ez lehet pszicho is.. nem akarod a könnyen jött pénzt..ez komoly..gondolj bele..

#437076 Frontin Előzmény: #437059

Kicsit jobb a közérzetem a mai záró után mint tegnap volt. Kint kéne bepottyantani ma a majmokat (bár inkább csak visszatesztelik a kitörést valószínűleg), holnap meg töltsünk rést, vagy inkább szigeteljünk, mostanában az a szokás úgyis, és kapjunk egy jó momentumot lefelé. Na megyek álomba aludni magamat, mert már ébren is álmokat kergetek.

Re: hg

#437054 BudFox Előzmény: #437040

igen, de ezek után kitudja, lehet hogy a jó hírekre is ez lesz mint amit most látunk ?

#437053 sbbacsi Előzmény: #437041

Szépen összefoglaltad. Sajnos egy nagy játszótér lett az egész, sok köze nincs máshoz.

#437049 BudFox Előzmény: #437041

tudom...ezért van ez a nagy rángatózás..... de mi azért csak fogjunk rajta valamit..

#437041 Hathor Előzmény: #437035

BUD! Higgadj le, nyugi.

Ne menjen itt senki csődbe, nem kell az.

Túl sok speki lett a piacon, sok a kereskedési felület, sok a demo számla, sok a robot, sok a stop, sok a nagy pénre vágyó speki ebben az egyébként haldokló gazdaságban. Mindenki pénzt akar keresni, rángat mindenki mindent összevissza.

Ezt eredményezi.

ezek mellé nagy tőkeáttételt engednek, ami irreális mozgást tesz lehetővé.

Re: hg

#437038 BudFox Előzmény: #437017

ilyen hírre hogy MErkel, 1 nappal a szavazás előtt még mindig nem ért egyet valamiben..vagy másokkal nézeteltérés..stb...már régen 80-1300 pontot kellene hogy essen..

#437035 BudFox Előzmény: #437016

Figyelem..jah..őrület ami itt megy... a világ összes piaca ugrál össze vissza.... EU csúcsot elhalasztják mint a szlovákok a szavazást legutóbb..idióta beszari-baflax banda...

menjen csődbe az EU és kész...akkor már.

fd

#437034 Waszeitung

Semmit nem viszek át holnapra...számomra ez követhetetlen,ma kiderült.

300 pontos sávban mozgunk most,esni nem tudunk,emelkedni sem..