Regisztráció Elfelejtett jelszó

Orco

Re: nincs cím

#439156 zeeh_ Előzmény: #439135

Most látom, mi lett kint ezzel, te jó ég.

3.42 eur? Huhh... Mondjuk nem nagy forgalom mellett ment le eddig.

309 körüli euró miatt talán enyhe mínusszal kidobható holnap. Talán egy dupla alj lehet még belőle jó esetben. Na, ezért nem mertem rávenni múlt hét 2. felében. 4 nap szünet, kint bármi lehet és még lereagálni se tudjuk. Holnap szép nagy zakó néz ki a BÉT-en. Holnap szvsz kivágom.

Görögök meg rohadjanak meg. 18. havi bér, naplopó banda.

#439135 hAliG Előzmény: #438096

Hát ez beszakadt.. kva görögök, remélem életük végéig vért fognak pisilni, hogy meg tudjanak élni! Semmirekellő, léhűtő, tróger fajzat!

#438096 zeeh_ Előzmény: #438091

Én is agyaltam a végén. Kint a csökkenő csatorna tetején volt, ezért nem ment tovább, ahhoz már hír kellene, mégpedig jó. Meglátjuk, ma csütörtök este van, felelevenítik-e a régi hagyományt? :)

#438091 Fornit Előzmény: #438041

Gondolkodtam egy kis vételen, de nem tettem. Közel a hóvége, nem akarok számlavezetést fizetni :-)

Kint ma elkészül a mű és…

#438041 zeeh_

Kint ma elkészül a mű és még csütörtök is van. Lesz-e esti meglepi? :)

#436970 zeeh_ Előzmény: #436952

Naná, hisz ez a hagyomány.

Remélem, nem azért húzták fel BUX-ot, hogy legyen majd honnan shortolni a bóvlira.

Kint vissza is rakták 4-re egyből.

#436952 hAliG Előzmény: #436945

Persze most amcsik elkezdenek korrigálni, mi meg összefossuk magunkat :(

Talán gyűjtik még, olybá tűnik.. Bár fene tudja, lehet csak valami kamikaze vett bele :))

Szerk: szeretett hambizabálóink szabadesésbe kezdtek.. (pöcörő csapná ki a fogacskájukat) :D

#436940 hAliG Előzmény: #436885

Kint mintha azt várták volna, hogy gyűljön az eladói, most meg 4.1-ig kikapták..

4.4 fölé rántanák, akkor szvsz elszabadulhatna. Jelen könyvállás szerint nem is kellene sok vétel.

#436885 hAliG Előzmény: #436778

Attól félek kicsit, hogy szerdáig emelkedés lesz (a világban), aztán beborítanak mindent, jó vagy rossz hírtől függetlenül...

#436884 hAliG Előzmény: #436696

Jó lenne, ha közzé is tennék, mert nem nagyon jelent meg sehol, google-val találtam az oldalukon belül..

És jó lenne, ha emelkedne is egy kicsit az árfolyam :)

#436696 Koffein Előzmény: #436614

csodálatos :)

népi megfigyelés szerint jövőre 10€ és a az € huf meg 200 környéke lesz, csakhogy semmiképpen se legyen nekünk jó :D

mókát félre téve, nagyon tudhatnak valamit, ha ezt írásba adják, vagy csak piacot keresnek, hogy szabaduljanak a papírtól...

habár fene sem tudja :)

#436614 hAliG Előzmény: #436613

Azt írják vétel, és 9.7 euró a reális cél 6 hónapon belül :)

Ha jól értelmezem..

Rengeteg számot tartalmaz.

#436378 zeeh_ Előzmény: #436350

Türelem, ma ez még jó helyen van itt 4 alatt picivel, hogy szép legyen a chart. :) Holnap viszont el kéne indulni felfelé, eddig menetrend szerint halad a mini fordított fej váll.