Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: ds

#436925 Waszeitung Előzmény: #436922

Amúgy amit a futikkal művelnek az egészen elképesztő,gyakorlatilag törvényes rablásnak nevezném....

#436923 BudFox Előzmény: #436921

én nem :D de ebben a hónapban se..semennyit :-))

viszont szeptember, Augusztus, Július, meg a Június kiemelkedően jó volt..

November , decembert még meg kéne nyomni...nagyon.

#436922 Hathor Előzmény: #436921

Két napja? Ha hétben gondolkodunk akkor én igen, amikor 17150es esésben zártama shortokat az emelkedő háromszögek miatt, Sajnos nem nyitottam semmit azóta az EUs baromságok miatt, és tető közeli állapotok miatt.

Háttérben meg ott ijesztget a BATMAN formáció.

És leszorító alá kerültünk, de én EU csúcsot megvárom, az tutkó

#436921 Waszeitung Előzmény: #436916

Tele vagyok élményekkel,mindig pont áthúznak az ellenálláson,pont másképp állnak a futik mint előzőleg zártak,pont akkor borítanak amikor jó hír van,és akkor tépnek amikor nagy a baj.Akkor nem bírunk esni amikor mki és akkor nem megyünk amikor mki rajtunk kívül...

Közben beadták ezt a szemetet.

Amúgy keresett már vki pénzt a héten hatiban pl. ?

Gyakorlatilag egy óra alatt elromlott a világméretű jókedv...ez így normális.

#436918 BudFox Előzmény: #436916

a mai Határidős grafikon úgyis egy Himalája ábrázatot kezd mutatni :D már ereszkedünk le a serpákkal.

#436916 Frontin Előzmény: #436902

Na akkor összegzem. Először európa húzza felfelé magával ámérikát a "félelem falán", majd miután kikészül félúton cserélnek, és amcsik ráncigálják egyre följebb az öreg kontinest, majd utána megint csere. Minket meg nem érdekel ki kit húz, a gatyaszárukba kapaszkodva, fogvicsorítva fel akarunk érni velük a csúcsra. Mindig van mire emelkedni. Milyen érdekes az is, hogy a gyorsjelentések 80%-a meghaladja az elemzői konszenzust, persze minden azon függ hová teszem a "limbólécet". Remélem max az egyes alaptáborig jut föl a csapat, aztán a rossz időjárás, és az oxigénhiány miatt vissza kell fordulniuk. Csak már látnám a hóvihart...

#436910 BudFox Előzmény: #436909

mondjuk a shortosok se nyugodhatnak meg, mert akár mehetünk még fel nagyon sokat is...úgy néz most ki...

áh..mindenki csak veszít most ? kivéve aki már egy ideje longolják...

#436909 Waszeitung Előzmény: #436906

21494 hozzászólásomban írtam is...eddig kakukk ez a mai nap,kár volt belépni ker.rendszerbe,jobban jártam volna kézistop nélkül. 18200 alatti hati zárásnál dobom ezt a levesbe..főleg ha ez manőver is csak stopkiszedésről szólt.

#436902 Waszeitung Előzmény: #436896

Hogy kivagyok erre a mai napra,Eu indexek fel,buxli úgy néz ki hogy kitör,shortok kivágva,long véve erre tudunk menni 100 pontot,aztán visszabaxák...hogy ennek semmi köze a véletlenhez csak spekiszívatás az egész az hot ziher.Remélem ettől nagyobb öröme nem lesz az életben...dax meg alig mozdul. Esni nem tudunk,menni sem ez egy phos.

Re: hk

#436901 BudFox Előzmény: #436893

remélem most már elindulunk végre lefelé...USA se mehet örökké fölfele..

EU csúcs után..egy jó döntés után is simán elindulhatunk.."jó hírre eladni" lefele

Re: nincs cím

#436900 Előzmény: #436894

1000 EUR hitelt megújít, de a veszteségesség miatt szüksége van még 20000 Ft hiteltöbbletre.

Ha 252-en veszi fel a 20000 Ft-ot, akkor az €79,36 többlet lesz, ha 272-n veszi fel, akkor meg €73,53 többlet lesz, vagyis kevesebbel nő a devizában fennálló adósság. Ha pedig törleszeteni szeretnél 20000 Ft-ot, akkor természetesen ennek a fordítottja az igaz.

Tényleg hagyjuk :)

ds

#436896 Waszeitung

Nem érzem túlzottan nyugodtnak magam longban sem...este vajon mit sikerül bejelenteni?

Re: nincs cím

#436894 Amatoregy Előzmény: #436752

És zárszónak:

Ez meg nem igy van.

Ha alapvetően ft-ban gazdálkodik, akkor deviza hitele csak a kamatkülönbözet miatt van.

Ha deviza hitelt újit meg, akkor mindegy az árfolyam.

Volt 1000 Eur hitele. Az árfolyam 252 volt. Majd megújítja 272-es árfolyamnál. Továbbra is 1000 eur hitele van.

Minden megújításnál (törlesztés és folyósítás miatt) futja a deviza vételi, eladási árfolyam különbözetet. Kivéve folyószámla hitelél (vagy rulírozó hitelnél), ahol lejárat módosítás van. ÉB hitel esetében már technikai törlesztés van.

Az ügylet végső eredője akkor derül ki, ha az ügylet lezárásra kerül.

Re: hk

#436892 sbbacsi Előzmény: #436871

Mindjárt visszahajlik a grafikon olyan meredek. Molból semmi nem elég úgy látom a forgalomból. Megint tudnak valamit amit mi nem.