Daxli ment ma 150 pontot,bux is annyit...viszont 3x annyit kellene mivel az indexünk is 3x magasabban áll :D Ez eddig minden csak nem karakteres kitörés.
Daxli ment ma 150 pontot,bux is annyit...viszont 3x annyit kellene mivel az indexünk is 3x magasabban áll :D Ez eddig minden csak nem karakteres kitörés.
Annál jobb ha Otp-ben nincs forgalom, nem kerül sokba a katapultáltatása...
Ha kiszámoljuk, hogy a tegnapi zárók hány %-al vannak lemaradva a 2011-es csúcsok-
tól:
BUX 38,08%
DAX 25,5%
S&P 9,3%
...akkor a buxnak van még mit behoznia.
De annyival rosszabb a helyzet itthon, így talán igazad van, hogy nem érted mire emelkedünk még :)
Vszeg arra a sok jó hírre ami jobboldalon olvasható...hambi leminősítés,mo-i recesszió.Ez egyenlőre még csak kitörésnek látszik,felette is kellene maradni,17e hatinál is mi volt:felkergették egy nap alatt,majd másik nap visszaborították 500 ponttal...bár Mollynak lett forgalma,de Oti nincsen bombaformában.
Egyszerűen nem értem mire emelkedünk még. Dax mondjuk tech alapon akár mehetne is elég sokat ha innen kitör, de pl. SNP és Dow felett ott tornyosul a 200 napos mozgó, és azt azért nem szokás csak úgy lendületből átvinni elsőre.
Na csak bejött amit mondtam, hogy a Mol lesz aki elindítja az emelkedést. Most már csak az Otp-vel kell ugyanezt megcsináltatni a brokiknak 650 szétcsapásával, aztán jöhet a végső elszállás.
Kt ilyenkor meg 50 pont alatt...hát brávo,no sipirc 19e fölé hati ha már átálltam. Beteg ez a bét az összes papírjával. Oti mindjárt 3650 nél onnan gondolom visszajön.
ez a déli pajkoskodás..ebédidőre beszopatják egymást a brokik..bekattintják a vételi- és alap stopokat..kis forgalomnál..
Mollynak s Otinak ez a második nekifutása az előző szintjeiknek...erre még nem szokás átvinni,ezért gondolom átviszik.
Átálltam long oldalra,ha kell akkor megfordítom a piacot :D
Tegnap föléhúzták 18e nek arra gondoltam hogy ezzel meg is volt a stopkiszedés,de ezek szerint az nem volt elég...gondolom most is úgy szeretnék hogy kábé 2 perc alatt rántanak rajta 300 pontot,kamattartalom meg az egekben lesz.
Közben folyamatosan gyengül forint is...amúgy elég longos jel hogy Vixi beszédjére sem volta zakó tennap :D
Ezek már ebédidőben sem nyugszanak, mit akarnak akkor délután?
Simán el tudnám képzelni, hogy most meg jön 2 hét zakó... ez így nem normális. Itthon sem, de kint még annyira sem, olyan magasságokban vannak.
Mollyval akkor is meghúzzák az indexet...ez kész.
szerintem már annyi a kinyomtatott játékpénz, hogy ennyit nem lehet kivonni a rendszerből..
Ráadásul ott vannak olyan becsületes országok is mint pl. Norvégia..ahol szufficites a gazdaság, és nem nyomtatják a játékpénzeket, okosan gazdálkodnak....ha minden országnak elengednék a tartozásait, az ilyen országok majd fel lesznek háborodva, nem is ok nélkül..hát hogy miféle játékszabályokkal dolgoznak a zsidók ? másra meg külön szabályok érvényesek ?
ami könnyen háborúkhoz is vezethet majd.
szerintem már annyi a kinyomtatott játékpénz, hogy ennyit nem lehet kivonni a rendszerből..
Ráadásul ott vannak olyan becsületes országok is mint pl. Norvégia..ahol szufficites a gazdaság, és nem nyomtatják a játékpénzeket, okosan gazdálkodnak....ha minden országnak elengednék a tartozásait, az ilyen országok majd fel lesznek háborodva, nem is ok nélkül..hát hogy miféle játékszabályokkal dolgoznak a zsidók ? másra meg külön szabályok érvényesek ?
Mollyt már izzítják is...teljesen lehetetlen hogy ne felfelé menjünk,még arra leszek kíváncsi hogy ezzel a nagysikerű Eu csúccsal hogy lesz behintáztatva a nép,mert hogy ez sem lesz kerek történet az biztos.
Amúgy múlt héten piaci pletykára mentünk hogy mentőalappal kapcsoaltban,most akkor majd hírre adni kell?Utóbbi időben ez volt a jellemző..
Most 18e a probléma,Oti nagyon hősködik,Molly csak egy százasra az ellenállásától,Rg-t pedig mint tudjuk semmiből nem tart húzni-vonni ahogy épp a szitu kívánja...esni nem tudunk,az emelkedésre tippelnék,vagy már megint megy a pipáztatás.