Kell az objektív külső moderátor. Vonzom a balhét és az extrém figurákat.
Kell az objektív külső moderátor. Vonzom a balhét és az extrém figurákat.
itt meg mi ez a lázadás fiatalok? Valaki hatalmát gyakorolja? :)
Szerintem hagyjuk a moderálást egy külső személyre. Én elfogadom a döntését. Akit meg nagyon érdekel, úgy is látja, mi volt ott.
Lupin Úr uriember igy nem volt bántó, sértő válasza. Mivel nincs mire válaszolni igy a válasz is értelmetlen.
Ne bátsuk embertársainkat! Mindenki megéri a maga pénzét:-)
Gondolom kell pár nap mig megbarátkoznak a fórum szereplői egymással. Sok az új nick. Max 1 hét alatt lecseng.
Ja igen, igazad lehet, már látom, mit írtál. Talán a többi hozzászólás megüti a gazda szintjét, hogy pont ezt a kettőt törölte? Önkritikát kellene gyakorolnom, de inkább nem teszem.
Vajon mi volt a válasz, amit törölni kellett a neked létrehozott topikból?
Lehet, hogy itt csak olyan kazánkovácsi színvonal van, de a többi topikban sem hemzsegtek az akadémikusi székfoglalók, már amennyire belenéztem néhányba.
Talán most lett reprezentatív a fórum. Furcsa is lenne, ha egy ilyen fórumon kevesebb hülye lenne, mint az életben. Mivel ott sem lehet teljesen kizárni őket, meg kell tanulni együtt élni velük, így legalább az ember nem érzi rosszul magát, hogy csupa nála okosabbakkal van együtt. :-)
Ez egy ártatlan vicc. Nem én rajzolgatok perverz chartokat.
Régi igazság, ahol nincs, ott ne keress.
Nincs itt semmiféle torzsalkodás, itt az úri közönség táncol és jól érzi magát.
Ráadásul jó a zene, Merkozy, Big Ben és hasonló tehetségek húzzák a talpalávalót, mi bajunk lehetne ilyen konjunktúrában?
Csak a széklábak nem elég megbízhatók, de azt a problémát majd valahogy áthidaljuk. :))
Ha meg szabad kérdeznem, ez operabálos, vagy külvárosi kocsmás vicc? Mert látom, én nem nagyon tudok eligazodni.
Egyébként köszönöm a reggeli választ. Én írtam, nem csak itt, az összes topikban eszik egymást az újak. Biztosan vannak régi sérelmek, de az itteni régiek nem biztos, hogy erre kíváncsiak. Beírhattam volna ugyanazt a hozzászólást az otp, a bux, a magyarország, vagy szinte bármelyik, pörgős topikba.
Megnéztem, és beugrott a klasszikus vicc:
Iskolában a gyerekek az uborkáról tanulnak. A tanárnő felrajzol egy uborkát a táblára, mire az osztály elkezd hangosan röhögni. A tanárnő bepipul és rászól Mórickára.
- Szerinted mit rajzoltam a táblára?
- Egy f*szt!
A tanárnő teljesen elképed és rohan az igazgatóhoz, hogy odahívja. Az
igazgató bemegy az osztályba.
- Gyerekek mi ez a rendbontás és ki rajzolta ezt a f*szt a táblára?
Érdemes figyelni a vonalaimra, na de ez nem TDTs chart, eltart egy két hónapig.
Kivárás. Újakat nem nyitok, kell a fedezetre.
Lupin úr mi a gondolat a shortokkal?
Bővít, kivár, lezár veszteséggel?
Mit várunk mára?
A réz kezd aggasztani, vagy csak a karácsonyi lámpafüzérhez kell?
Vagy felvásárolják mert indikátor? De ennyit?? Végül is eladható mindenkor...
Pénznyomtatás, infláció, elbukott választások. Annyira egyik kormány sem hülye. Ezért nem tudnak megegyezni. Pedig a palacsintát szét kell osztani és mosolyogva be kell nyelni.
Jóreggelt,
megjegyezném, hogy ha az EU-ban bármit is megoldanak akkor a megoldás, kizárásos alapon csak likviditás növelés, pénznyomtatás lehet és az nem feltétlenül rossz a tözsdének.