de ledled, mert az akkor 300k volt kb :) Lehetek a fiad? :D
de ledled, mert az akkor 300k volt kb :) Lehetek a fiad? :D
fiamnak vettem volna..tavaly kapott led tv-t..))
Ha 3dben akarsz valamit nézni, akkor célszerű, mert 2d-s tvn nem lesz más a kép. Egyébként 200k körül már vannak egész jó tv-k, de 250 felett már egészen jók vannak pl 102cm-es méretben. Árgépen nézzél szét sztm. Lejátszókhoz nem értek, mert Én laptopon keresztül tolom az ipart.
Szemüveget ne felejts el venni, bár véleményem szerint egyelőre felesleges beruháznod... ha majd nem kell szemüveg és a filmek is valóban 3d-sek lesznek, akkor... sztm 2013-14 lesz aktuális... Most vegyél egy jó led tvt.
Ilyen drága ajándékot azért nem kell hogy vegyél nekem, még zavarba jövök.. :-)
köszi.
és a 3d blueray hez is kell a 3d tv?
karácsonyon töröm a fejem
igen. 3d dvd helyett inkább 3d blueray?
sziasztok.
ha van egy 3d dvd lejátszóm, ahhoz kell 3d-s tv is, hogy 3d-ben lássam a filmet?
Köszi.
"Legutóbb közzétett sajtóközlemény a Vatikánból:
A 166-os számú Vatikáni törvényközlés minden nőnek : Ágyban fekve, meztelenül szeretkezni valakivel és azt kiabálni..."Ó Istenem, Ó Istenem, Ó Istenem..."Az nem számít imádságnak! (Aláírások, pecsét, stb.)
"
hát azt hiszem ezt még Michelle Wild nagy IQ kisasszony is tudja.:)
de jobb ha papirra van vésve,nehogy vki azt higgye,hogy...
Mivel a fogyasztói ár úgy 1/2-2/3-át adók teszik ki, így tetszőlegesre lehet az árát beállítani valahová 300 és 500 Ft közé, hiszen számos adótétel forintális és nem százalékos, vagyis azokra nézve a nyersolaj ára indifferens. Önmagában az olajár 80->100 dollárra emelése úgy nagyságrendileg ~30 Ft-al dobná meg a termelői árat.
Mondjuk ezt én sem értem,nálunk 1,32 a disel most,de könyörgöm ennyi volt 2 éve is ,amikor az olaj 122 dolláron állt,nem értem,hazudoznak...
Csak úgy gondolkodom, néha szoktam, ha 80 dollaros olaj mellett, 400 ft a benzin, akkor esetleges 100 dollár körül......
Oka, a vállunkra nehezedő nyomás. Ami persze nem csak a vállunkra nehezedik, hanem a mindennapi életünkre. Lassan egy kuktában is érzem magam. :) Emiatt a víz-nek is magasabb lett a forráspontja! XD
emlékeim szerint, már az előző fűtési szezonban is éreztél valami szokatlant
vidéken nincs ilyen tapasztalatom, bár nálunk mióta beköltöztünk (5 éve), nincs állandóság. Először ketten voltunk, 2 szobát fűtöttünk. Aztán ahogy jobban belaktuk a lakást illetve amikor születtek a gyerekek nyilván többet fűtöttünk, de nem éreztünk irreális fogyasztásemelkedést. A fizetnivaló nyilván jobban nőtt.
Vagy rég volt karbantartva ugyanazon tűzhelyen a fúvóka és tökéletlen az égés.
Saját városi legendám az, hogy a konvektor fúvókáját sűrített levegővel átfúvatva a sárgás színű égés elég jól orvosolható. Nagyon sok esetben a karbantartás hiányához vezethetőek ezek a jelenségek!
Ettől még nem zárom ki, hogy keverhetnek valamit a gázhoz...:)
"Mi is ezt a gyenge szart vesszük át!"
http://www.fogyasztok.hu/cikk/20091110/foldgaz-futoertek-romlas
mondom én, h OV pumpál :)))))
http://www.eh.gov.hu/gcpdocs/200703/microsoftwordafldgzminsgnekellenrzsemehhonlapra_20070308_.pdf
Megerősítelek, én is ezt vettem észre talán az elmúlt egy-két évben. De nem csak télen, nyáron is.
Az, hogy egy főzéshez szükséges ~4L (meleg, bojlerből engedett!!!) vizet teljes lángon csak 10-15 perc alatt tud felforralni, az nem normális.
Korábban, ha valami már rotyogott, és levettem kislángra, akkor halkan "bugyborászott" tovább.
1-2 éve ha ugyanazon a tűzhelyen ugyanúgy leveszsem, már nem fő tovább. Érdekes, biztosan a víz forráspontja emelkedhetett...
Igaz, és ráadásul a kávénál, +1 munkafázis is van, és ennek ellenére olcsóbb..
Én is azon gondolkoztam el, lassan jobban megéri villannyal fűteni. Azon nem lehet variálni, ot lejön a 230 volt. Ami keverhető, azt keverik.
Miért olcsóbb a darált kávé, mint a szemes? Mert a szemesbe nem lehet mindenféle vacakot bekeverni, a daráltba lehet. Ez tény egyébként, nem én találtam ki.
Na, akkor csak van benne valami...., amit mondtam, tapasztaltam....:)))