Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Arsene Lupin

Ma

#436727 Arsene Lupin

Továbbra is short. Az EU-ban még nem oldottak meg semmit, csak a duma megy. Fejünk felett meg lóg a leminősítés. Újabb BUX hati shortokat nem nyitunk már átvitelre, de lehet egy DT kaland.

Re: nincs cím

#436719 Arsene Lupin Előzmény: #436713

Én nem tudok idegek rágásáról. Természetesen, amikor az Operabál közönsége vegyül a külvárosi kocsmák közönségével, akkor a kulturális és edukációs szint különbsége miatt lehetnek összekoccanások. Amúgy pedig a szigorú - de igazságos - és hatalmas izomzattal rendelkező topic-gazda minden renitens elemet ki fog pofozni innen.

#436718 Arsene Lupin Előzmény: #436688

Sajnos az önálló kazánkovács szakkör megszűnt, Hoffmann Rózsa összevonta a nőgyógyász szakkörrel. A felvételi részleteiről érdeklődjön személyesen Rózsánál.

Bocsi hogy beledumálok, …

#436713 Ricsi

Bocsi hogy beledumálok, de szinte akárhová beleolvasok, az újak mindenütt rágják egymás idegeit. Eddig ez a fórum volt a béke szigete. Én annyira, de annyira szeretném, ha ez így is maradna.

Köszönöm szépen...

#436702 macika Előzmény: #436688

Jaaaa ahhoz minimum 15 éve kell lenyomni a TF, és tőzsdehír fórumokban. vegyész, spáde, buxer s más társaságában.

nem megy az csak úgy ĐĐ

mesélhetnék sokat, de úriemberek vagyunk vagy mi a szösz...

#436688 Sigorszky Előzmény: #436628

Arzén úr, én csak aszt akarom kérdezni, hogy ebbe a kazánkovács szakkörbe hol lehet beiratkozni.

Mer érdekel nagyon.

Köszönettel:

Besértődtek az olaszok "…

#436619 kápé

Besértődtek az olaszok "Merközyre" Berlusconi vicces alázása miatt

Spontán reakciónak tűnik Angela Merkel és Nicolas Sarkozy részéről az a lemondó mosolygás, amit egy Silvio Berlusconival kapcsolatos kérdésre adtak válaszként az európai kormányfők csúcstalálkozója utáni sajtótájékoztatón. Az olaszok mégis nagyon megsértődtek miatta.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rPSJoPbG8Oc

http://www.guardian.co.uk/business/2011/oct/24/merkel-sarkozy-italy-berlusconi

http://kepfeltoltes.hu/view/111024/K_p_1_www.kepfeltoltes.hu_.png

Re: Ma

#436595 Amatoregy Előzmény: #436592

úgy látom hatalmas Vietnami balzsam készletet dobtak piacra. Vagy mindenkinek el mentek otthonról a nagy vizen túl....

Ha megoldás lesz az gyors kell, hogy legyen. Ha gyors akkor pedig fájni fog...

#436592 Arsene Lupin Előzmény: #436586

BUX hati volt 17500 körül. Ma nyitottam újabbakat is. Nem hiszem, hogy szerdáig megoldást találnak a görögök, a bankok és az EU minden bajára.

#436586 Camilla2 Előzmény: #436548

"Én pénteken shortokat nyitottam, egyelőre nem bánom. "

ezt pénteken irtad,valahol 34oo -as állásnál,....ezek még nyitva vannak ? ,vagy eldobtad ?

#436548 Arsene Lupin Előzmény: #436322

A felfele nyitás megvolt, a visszaszórás is (sikeres OTP short). A jenkik viszont örömködnek. úgyhogy a görögök és a felosztandó sz*ros palacsinták hirtelen elfeledve. Sebaj, nyitottunk ma is BUX shortokat, és várjuk a kijózanodást. A palacsinták nem repülnek el.

Re: Orbán: Magyarország nem pénzeli külföldi bankok megmentését

#436521 Amatoregy Előzmény: #436516

Feladom.

PF-et nem olvasom. Neked meg csak Hathor meg az én idézetemet kellene olvasni. (Ott van hogy ki irta, kinek válaszolt és mit.)

Egyébként meg tök mindegy, nem kereskedem beirásokra.

:DDD

Max egy skatulya megint foglalt lett...

:DDD

#436516 Joker Előzmény: #436500

Még mindig ugyanúgy tagadom, mint ahogy korábban leírtam. Megmondom öszintén nem szoktam egyébként fejbe tartani melyik fórumban mit írtam le. A portfóliós topicokban is sok mindent leírtam ha nagyon érdekel valakit nézzétek végig az ottani fórumokat is, hátha ott találtok valamit a hétfői rallyra vonatkozóan...

#436512 Rozsdáskilincs Előzmény: #436507

"Ez itt a egy elszeparált dühöngő a bolondok házában."

A spekizés mellékhatása a tréder kényszeresen keresi az igazát:-) A frusztráció kicsucsosodása ha a piac ellent mond neki:-)