Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#436690 Frontin Előzmény: #436605

Remélem ma is felbaffák SP-t napi max közelébe, sőt legjobb lenne egyben letudni az egészet, és rögtön száguldjanak 1350-ig legalább. Mi meg holnap 19.000-ig. Nincs kedvem még napokon át nézni ezt az idiótaságot.

#436647 Joker Előzmény: #436580

A mikulás rally lehetőségét a kormány egyik szakértője mondta, ezt a lehetőséget próbálják kiaknázni a részvény pakkjaik (főleg külföldi) eladására.

Én elkerülném az előre való jósolgatást...

#436605 sbbacsi Előzmény: #436604

Nem tudom... agybeteg.

És ilyenkor jutnak eszembe a "tilcsuk be a shortot" emberkék.

Sell gombokat kiszerelni a gépekből... amikor amúgy sem jut eszébe senkinek. Pénz van, pénzből venni lehet, a pénz pénz csinál kéretlenül is (vagy nem a pénz csinálja, de akkor jön a nyomdászmester)

#436581 Amatoregy Előzmény: #436576

hol jár a hati?

be sincs kapcsolva a ker rendszer (mondjuk nem is tudnám, mert a digpass megadta magát...)

#436580 sbbacsi Előzmény: #436533

Tehát most húzzák 20k-ig, majd jön a mikulás rally, ami még föntebb viszi?

Miközben a piacra is borítanak az állami pakkból?

Ez egy kicsit túlzásnak tűnik, nem?

Főleg annak tekintetében amit leírtál: költségvetés és növekedés tartása, bankrendszer támadása. Szerintem láthatjuk, hogy az első kettőben szarul állunk és még szarabbak a kilátások a harmadik meg van/lesz.

18050felett bentmaradt p…

#436576 Ibiza

18050felett bentmaradt pár eladásom..ráadtam..lehet visszaveszem otp-t fedezetnek..

Re: fg

#436574 akpo7 Előzmény: #436541

Orulj, h. van lehetoseged adni. :)

En megtettem, de csak fel szemmel tudom kovetni, szoval szukseg lesz egy jo stopra, mert holnap konnyen beletephet vmi agykapitany...

#436573 Joker Előzmény: #436563

Nem tudom honnét vetted az adatot szerintem nagyságrandileg kevesebb a devizatartalékunk. Utánanézek este, de most nem érek rá.

Rossz a gondolat menet, mert a meglévő állomány értéke meg növekszik. Továbbá nincs semmi biztosíték arra, hogy nem gyengül tovább a forint...

#436571 akpo7 Előzmény: #436541

Orulj, h. van lehetoseged adni. :)

En megtettem, de csak fel szemmel tudom kovetni, szoval szukseg lesz egy jo stopra, mert holnap konnyen beletephet vmi agykapitany...

#436568 Amatoregy Előzmény: #436563

bár nem egy időpont, és az akkori árfolyamot kell nézni..

http://www.vg.hu/gazdasag/makrogazdasag/mnb-rekordnagysagura-nott-a-devizatartalek-360198

2011. 10. 14. 11:06|Gazdaság » Makrogazdaság

A jegybank devizatartaléka 1,7 milliárd euróval meghaladva a félévi összeget szeptember végén rekordmagasságúra, 38,8 milliárd euróra nőtt, ebben szerepet játszott a Európai Bizottságtól a harmadik negyedévben érkező 1,1 milliárd euró nettó transzfer - közölte negyedéves jelentésében pénteken a Magyar Nemzeti Bank.

http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/08/22/ketmillio_forint_lesz_az_egy_fore_juto_adossag/

Az első hét hónapban az állam a forint erősödése következtében 285,5 milliárd forint árfolyamnyereséget ért el a devizaadósságon, ám a magas államháztartási hiány miatt ennek ellenére 160 milliárd forinttal nőtt az államadósság júliusban, így az elérte 19738,3 milliárd forintot – írja a napi.hu. Augusztusban a mutató újra 20 ezer milliárd forint fölé kerülhet.

#436567 Amatoregy Előzmény: #436563

bár nem egy időpont, és az akkori árfolyamot kell nézni..

http://www.vg.hu/gazdasag/makrogazdasag/mnb-rekordnagysagura-nott-a-devizatartalek-360198

2011. 10. 14. 11:06|Gazdaság » Makrogazdaság

A jegybank devizatartaléka 1,7 milliárd euróval meghaladva a félévi összeget szeptember végén rekordmagasságúra, 38,8 milliárd euróra nőtt, ebben szerepet játszott a Európai Bizottságtól a harmadik negyedévben érkező 1,1 milliárd euró nettó transzfer - közölte negyedéves jelentésében pénteken a Magyar Nemzeti Bank.

http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/08/22/ketmillio_forint_lesz_az_egy_fore_juto_adossag/

Az első hét hónapban az állam a forint erősödése következtében 285,5 milliárd forint árfolyamnyereséget ért el a devizaadósságon, ám a magas államháztartási hiány miatt ennek ellenére 160 milliárd forinttal nőtt az államadósság júliusban, így az elérte 19738,3 milliárd forintot – írja a napi.hu. Augusztusban a mutató újra 20 ezer milliárd forint fölé kerülhet.

#436566 Waszeitung Előzmény: #436554

Nem igazán tudom eldönteni hogy most mi van...kitörünk,nem törünk,álkitörés,speki szívatás,meg lesz-e mentve a világ,hambi nekünk figurázik vagy mi..

2 hónap van hátra és kétszázas kamat,nagyon optimiskák vagyunk.

#436564 Joker Előzmény: #436559

Ha a forint erősődik az esedéket tőke, vagy kamat törlesztés megdrágul. pontosítás: Ha gyengül a forint.