Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: Orbán: Magyarország nem pénzeli külföldi bankok megmentését

#436507 Arsene Lupin Előzmény: #436504

Csak nyugodtan. Ez itt a egy elszeparált dühöngő a bolondok házában. Ide nem az Operabál vendégei látogatnak.

Nyugalom.

#436505 Rozsdáskilincs

Uraim! Nyugi ez csak egy virtuális fórum. Kezeljétek ennek megfelelően.

Én mint topic gazda a szigorok szigorával súlytok le az agresszorokra:-)

Ha itt nincs türelmed az idegenekhez akkor hogyan van otthon a családodhoz! A poziról már nem is beszélve. Rövid az élet próbáljátok meg kellemesebbé tenni.

#436504 Amatoregy Előzmény: #436500

Lupin Úrtól meg elnézést az off-ért....

#436503 Rozsdáskilincs Előzmény: #436487

" Mondjuk, sok izgalomból marad ki addig."

Nyugodtan figyelgetek, nem hiányzik a feszkó:-) Volt egy longbelépőm amit csak késve vettem észre igy ez kimaradt. De kárpótolva érzem magam a vissza igazolással.

szvsz tele a piac shortokkal nem csodálkoznék ha jóval följebbi szinteken záratnák a mohó spekikkel.

#436500 Amatoregy Előzmény: #436492

én is ugy gondolom.

irtál valamit,

később tagadtad,

erre beidézték,

még mindig tagadtad.

És ez neken is feltünt, aki szinte csak bele olvas itt-ott.

A téma részemről lezárva.

Azt azért vedd figyelembe, hogy itt elég sokan ismerjük egymást - személyesen is - és sokan tudják sokakról, hogy is kell az érintettek beirásait olvasni.

Arról meg nem is beszélve, ha az illetőnek a múltjába/jelenébe vág a téma, akkor nem állnak le vele meddő vitákat folytatni...

:DDDD

#436492 Joker Előzmény: #436488

Nem értem, hogy ilyen piszlicsáré ügyekkel miért vesztegetitek az időtöket, hogy az én kifejezéseimből mit lehet kiolvasni, vagy mit nem. Való igaz, hogy növekedésre számítottam hétfőn ez be is jött. Javaslom zárjuk le a témát mert kezd tényleg unalmas lenni...

#436490 Amatoregy Előzmény: #436488

meg ez is...

182 2011.10.22 23:08 Joker (Kezdő fórumozó) Re: Merkel megbüntetné a túlságosan eladósodó EU-tagokat Címzett: @Arsene Lupin

A merev álláspontod alapján -ha nem haragszol meg- úgy tűnik pozícióból beszélsz. Remélhetőleg nem nyitottál sok short pozit, nem biztos persze, hogy réssel emelkedünk de az OTP elszállhat, ha vasárnap nem jön valami negatív hír...

Az euró övezet és eu két legnagyobb gazdaságáról van szó, ők teszik a legtöbbet a költségvetésből a buliba, ez természetes, hogy nekik kell ezért elsősorban egyezségre jutniuk...

Jó éjszakát!

#436488 Amatoregy Előzmény: #436415

hát való igaz, hogy a hozzászólásban a "hétfőn rally" kifejezés nem szerepel.

Viszont az idézetből simán ki lehet olvasni.

Szóval el kellene olvasni, hogy mit irtál...

:DDDD

Talán erre gondol mindenki.

Idézlek:

2011.10.21 18:59 Joker (Kezdő fórumozó) Re: Technikai korrekció Címzett: @Frontin Frontin írta:

"hétfőn réssel fől, jövő héten 19000-es szintekre felhúzhatják a buxot. Csak azt sajnálom, hogy nem vettem fől több határidős longot".

Meg ez:

"185 10:14 Joker (Kezdő fórumozó)

Inkább bosszús vagyok, hogy pénteken nem nyitottam többet 17300 körül, így hétfőn jóval magasabbról kell újabb longokat nyitnom... "

-------------------

Ellenben én sem zárom ki, pár óra múlva megtudjuk merre áll a világ..

Én nyitott vagyok le és fel is, egyébként is mindegy merre, csak eltaláljam az irányt és keressek vele.

Na devizák kezdenek nyitni. EUR/HUF 296.9re erősödött

mennyi volt a bux 21.-én? és mennyi most? Majd a 3 adatot (ideértve a 19.000-et is) rakja sorrendbe valaki...

#436487 Arsene Lupin Előzmény: #436470

"Nálam még egy hét felfelé benne van a spekizésbe. Nincs pozim. Várunk, várakozunk."

Egy hét múlva sokkal tisztább lesz a kép. Mondjuk, sok izgalomból marad ki addig.

#436483 Daisy Előzmény: #436481

igen, következetes vagyok - sok-sok évvel ezelőtt volt, amikor még rendszeresen írtam a TF-re - :)

szívesen fogom ezután is olvasni és sikeres kereskedést :)

#436481 Arsene Lupin Előzmény: #436475

Üdvözlöm. Emlékszem a nick-jére az ősidőkből.

#436480 Arsene Lupin Előzmény: #436470

"Látom kihirdette a TF halálos itéletét:-)"

Üdvözlöm. Távozásommal nagyot nőtt a TF átlagos szellemi színvonala. Igaz, itt is megpróbálkoztak már fényt gyújtani agyamban.

#436477 Lxrose Előzmény: #436473

Egyébként is lényegtelen, hogy esetleg a "krém" is bukott-e az idők folyamán pénzt (bár a cikk szerint 2010-ben pont nem), én aggasztónak tartom, hogy ilyen arányok lehetnek.

A világ egyik ismert dollármilliárdosa Mexikóban él, ahol a szegénység nem kis probléma egyébként. A futóknak állítólag nehéz dolguk van ott, mert könnyen gondolhatják róluk azt, hogy éppen loptak. :-)

#436475 Daisy Előzmény: #436466

Nem szoktam írni ide, szigorúan csak olvasom a portált, de örömmel vettem, hogy a TF-ről áttelepült ide Lupin Úr! (Régi oldalakon is olvastam már Öntől - Tőzsde hírek vagy klub nem emlékszem pontosan, de nem ma volt.)

#436473 Lxrose Előzmény: #436468

Itt pl:

http://www.deluxe.hu/felmeres-gazdagok/20110608

Millió dollárról beszélnek? Ez aprópénz a milliárdokhoz képest, amelyek nem biztos, hogy a felmérésben szerepelnek. Hogyan készült a felmérés? Honnan szedték az adatokat?

Ha 0,9% kezében van 39%, attól még 5% kezében lehet 85-90 is. De ismétlem, a 99%-ról én nem hallottam, és ha volt is ilyen szám, akkor sem hiszem, hogy túl hiteles lett volna.

#436470 Rozsdáskilincs Előzmény: #436466

Jó napot Lupin Úr!

Látom kihirdette a TF halálos itéletét:-) Ma oda biz még nem irtak egy sort se. Jól mutatja hová vezet az arogancia a tolerancia hiánya. Véleményem szerint sikeres speki nem idegeskedik mások véleményén:-) Túl feszültek arrafelé a spekulánsok.

Nálam még egy hét felfelé benne van a spekizésbe. Nincs pozim. Várunk, várakozunk.

#436468 Lxrose Előzmény: #436457

Nem lett volna egyszerűbb a forrást feltüntetni inkább? Aztán esetleg beszélhetünk a dologról.

#436466 Arsene Lupin Előzmény: #436439

"Észrevhette volna már, hogy a tőkepiaci topicokban a fórumozókat kollégának hívom."

Téved, ha azt hiszi, hogy figyelemmel kísértem fórumozói tevékenységét. Kérem, engem ne szólítson kollégának. Én csak egy egyszerű speki vagyok, aki állítólag arra van rászorulva, hogy Ön gyújtson világosságot a fejében.

#436457 Előzmény: #436451

"A Boston Consulting Group felmérést készített, arra voltak kíváncsiak, hogyan oszlik meg a világ összvagyona a szegényebb és a gazdagabb rétegek között.

[...]

A milliomos dollárban értendő. Miközben a pénz csaknem 40 százaléka náluk van, mégis a világ összes háztartásának csupán 0,9 százalékát teszik ki a dollármilliomos egyének vagy családok."

Ez az arány tényleg nagyjából a 99%-ról "olvadt le" 40% körülire.