Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: Technikai korrekció

#436087 Joker Előzmény: #436081

Honét veszed, hogy idegeskedek?? Annyira idegeskedek különben, hogy a tegnap 17380-on, a mai 17300-on és ezalatt nyitott longjaimat nyerőben lezárhattam volna ma, de nem tettem, mert azt várom, hogy felfelé megy a piac és még többet nyerek.

Az esélyeken nem látom értelmét, hogy vitát nyissak. Az emelkedés mellett az érveimet az előző bejegyzéseimben már kifejtettem. Meglátjuk mi lesz jövő héten...

#436081 Frontin Előzmény: #436073

Ha ilyen biztosan mondod a réssel nyitást és a 19.000-es buxot, akkor minek idegeskedsz? Szerintem Neked legalább ugyanannyi félnivalód van a longjaiddal mint Nekünk a shortokkal. 19.000-es bux szerintem álom kategória egyelőre, bár semmit nem lehet kizárni. Amcsik meg szvsz lekanyarodnak ellenállás alá, aztán jövő héten attól még lehet hogy átviszik. Remélem nem fogják.

#436074 Joker Előzmény: #436060

A határidő kifutás nélkül is emelkedtünk volna ennyit, sőt lehet, hogy emiatt nem emelkedtünk még többet...

#436073 Joker Előzmény: #436044

Én sem biztosan ülök a longjaimban, hétfőn réssel fől, jövő héten 19000-es szintekre felhúzhatják a buxot. Csak azt sajnálom, hogy nem vettem fől több határidős longot. Az amcsik nem fognak a végén lekanyarodni, ha megszületnek vasárnap és szerdán a döntések úgy mennek át a piacok az ellenállásaikon, hogy öröm lesz nézni...

#436044 Frontin Előzmény: #436017

Nem félek a hétfőtől különösebben. Nézegettem a chartjaimat az imént, és egyáltalán nem olyan rossz a helyzet. Óráson nézve szinte mindent az 50 napos mozgó alá tettek vissza pontosan, a telekom van egyedül fölötte, ez le volt zsírozva, innen is látni hogy ez csupán egy jól megkomponált záróárbeállítás volt. Én ezt egyelőre visszatesztnek értelmezem ezen az időtávon. A Bux meg szinte pontosan megcsinálta a legutóbbi csökkenő szakasz ideális korrekcióját 15 percesen nézve. Amcsikról pedig még mindig azt gondolom, hogy a végére lekanyarodnak. Egyszóval, nem kell még temetni az esés lehetőségét rövidtávon sem, hosszabb távon nézve a dolgot pedig szerintem a múltkori 18.xxx-el egy időre láttuk a piacok tetejét, sőt én 17.800 fölé sem várom már. Aztán lehet hogy a szél visszacsapja majd a képembe a pisit.

Re: nincs cím

#436040 BudFox Előzmény: #436029

nekem 17.650 -es az átlagom... remélem nem lesz semmilyen nagy felhúzás hétfőre... innen meg USA estére visszaesik..talán... vagy megy 32 pontra ? remélem hogy nem...

jó hétvégét.

Na, 1112, otp, mol, tele…

#436029 Fornit

Na, 1112, otp, mol, telefon napi maxra kötve..

Shortot viszem hétfőre, kb 475ös átlaggal.

Re: ds

#436012 BudFox Előzmény: #436008

fene tudja...EU egy kalap..mi meg külön kalap vagyunk már...hisz külön elemzéseket írtak most Magyarországról...Euro is 301 volt ma... nemtudom...

én tartom a shortot..aztán lesz ami lesz...

#436008 sbbacsi Előzmény: #436001

Nagyon csúnyán rá fogunk ******. Érzem.

Ezt a hetet így kibekkelni... eszem megáll. Szar se lesz itt nemhogy esés. Hétfőn meg egy 1000-es gap fel bármit is alkossanak hétvégén. Ha annyit mondanak, hogy ne féljünk, világbéke lesz szerintem az is elég hozzá.

szerk: Majd lesz egy sc is ma még úgy látom. 5ft-ból kihozzák...

#436001 BudFox Előzmény: #435993

kapaszkodunk is bele...tegnap jól beadtak minket..ma ugyan fölfele mentünk de nem volt az az "igazi emelkedés"

tartom.

#435999 BudFox Előzmény: #435988

már kezd hatni :-))

szerintem itt volt a teteje..kezdenek lefelé menni.

#435993 Hathor Előzmény: #435975

Egy utolsó mentsvár shortosoknak:

http://postimage.org/image/2tymlap5w/full/

Tartson ki ez a csúcs, pont tető körül fotóztam le

Piros csökkenő háromszög, letörést hozhatna normálban, egyben fej-vállal. Amennyiben kiviszi fel, még egy jobb váll duplázódás benne van, legutolsó mentségnek.

#435986 Ibiza Előzmény: #435975

tetszik nem a bika piac felé megyünk.. ezt előzi meg a hektikus kereskedés..a vállalati eredmények egyre jobbak..a tőzsde alapból a vállalati résztulajdon értékek kereskedelme.. a háttérben sokan dolgoznak a pénzügyi megoldáson.. ha európában összevezetnék a követeléseket tartozásokat már eleve egy lényegesen jobb helyzet lenne..

követelésbörze..kinek kell olasz követelés? aha..neked tartoznak.. írjuk jóvá,..francia?...sztem görögöknek is van jócskán követelése.