Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: ds

#435975 BudFox Előzmény: #435970

értem.

csak azt tudom elképzelni hogy USA -t az hajtja fölfele hogy azt hiszik : nem bukhat meg az Európai Únió. tehát ha nem bomlik fel akkor venni kell..mindent.

Re: Technikai korrekció

#435974 Ibiza Előzmény: #435972

bonts 3kor..ha napfelkeltére nyitod akkor sem amiatt kel a nap..kiskakas..

#435972 Frontin Előzmény: #435964

Figyelem, Figyelem! Szolgálati Közlemény! Sört bontottam!

Ha ez a woodoo sem válik be, akkor már menthetetlenek vagyunk.

#435971 BudFox Előzmény: #435957

Marketwatchon sincs egy árva új hír sem...főlapon a McDonadls jó jelentése, meg Líbiai ügy...

tuti hogy a McDonaldsra rallyznak...2.57 % pluszban állnak..enni mindig kell :D

ezek totál megőrültek.

#435970 Ibiza Előzmény: #435967

:) nem az.. Ha jól tudom pár cégnél 4,20kor másoknál 4,40kor zárják a napi pozikat..50kor már a kézivezérlések is beindulnak..

#435962 BudFox Előzmény: #435952

most akkor kinnt meddig akarnak ezek elmenni ? hír nélkül ?

végülis nekünk csak jó ha ilyen magasan lesznek kinnt mikor mi bezárunk..annál jobb eséllyel lehet tartani a shortokat

#435961 Tomko Előzmény: #435952

Mindenesetre elég durva kezd lenni, amit kint művelnek. Lehet, még mindig sok shortos volt, akik reménykedtek, hogy a hétvége miatti bizonytalanság miatt megöntik kicsit a piacokat. Nem öntötték, tehát most zárnak?

#435952 Frontin Előzmény: #435941

Lassan bontanom kéne azt a sört, nem tetszik a dolgok ilyetén alakulása. Remélem megint lepattannak ezek a nyomik odakint. Egyszerűen nem akarom elhinni hogy ilyen nagy bizonytalanságok közepette előre bevásárolnak hétvége előtt. Valami miatt mi most nem tartunk velük (idáig). Vagy nagy mutyi lesz ebből v. v.mi miatt leváltunk külföldről. Szerintem én is viszek mindent át a jövő hétre, nem hinném hogy vasárnap dőlnek el a fontos dolgok, így talán még hétfőn sem lesz késő dönteni mit is akar az ember kezdeni.

#435941 Waszeitung Előzmény: #435933

Ott a pont,heti 1-2 alkalom amikor érdemes pozit nyitni,hatiban volt egy kör felkör majd egy lekör hét elején oszt ennyi.Egyik nap 3500 alá nem engedik Otit,másnap 3350 ért sem kell,tényleg hülyék gyülekezete...

Ma is egész nap tartják az indexet, 0 pontos futinál,amikor pedig hambi megindul +1,5% al akkor sem mozdulunk,ezt most már megint mire jó?

Vagy már megint vmi átbaxás lesz itten a béten...

#435939 kápé Előzmény: #435867

"...nem a vasárnapi, hanem csak a szerdai uniós csúcson születhetnek meg az igazán nagy horderejű döntések...."

#435933 Frontin Előzmény: #435923

Olyan sz@r nézni, hogy ez az egész bét pár brókergyerek homokozójává vált. Egyszerűen szánalmas hogy ennyire irányítható, manipulálható. Tudom ezt már sokan leírták, de sokadszorra is nehezen emészti meg az ember ha ilyet lát. Annyira irányított minden, és olyan dühítő hogy páran úgy keresnek pénzt vele, hogy tulajdonképpen még kockázatot sem nagyon vállalnak, a lapok le vannak osztva előre. Itt csak mi visszük vásárra a bőrünket nap mint nap. Ha az Otp esni akar akkor Mol-Ricsi egyszerre ugrik, utána ugyanez fordítva. Hányok...