Elvileg ha hétvégéről elhalasztották az európamentő akciót, nem kell tartani a hétfői +800 pontos nyitóktól.
Elvileg ha hétvégéről elhalasztották az európamentő akciót, nem kell tartani a hétfői +800 pontos nyitóktól.
Mi pedig egy hete nyűglődünk :D Shortot 17e alatt,sört 17h után nyitok :D
MOL lefele...OTP felfele még de nagy ellenállás előtte 80 ezer darabb..
SP fölfele még..
SP megérkezett megint az 1230 -as ellenáláshoz...ott nyűglődnek most..
Asszem én hétvégére 0 pozit vállalok,inkább ne legyen kasza,de bukni sem akarok...ez most ugyanaz a kaszinó mint általában minden 7köznap van manapság.Amúgy ritka nagy a nyomor ha már Rg-t sincs lé húzni...
Egyelőre nem zárok én sem. Nagy boldogság lesz, ha hétfőn meg +800 ponttal nyit ki...
Ilyen külföldre most nem együnk akkor nem lesz itt rángatás sem...
Azért amíg él az Abandoned Baby, addig én tartani fogom a pozikat. Ha megszűnik, akkor zárok.
Stop ot meg nem merek betenni...egyébként benne van a levegőben hogy hirtelen megrántják 17.400 fölé...majd Stop kiszedéssel 17.550 ig meg sem áll...pont miután kiütötték a Stopomat meg elindul lefele...inkább kézzel zárok ---ha zárok.
a felfelé menetre..egyértelmű...majdnem összeomlik az EU...logikus hogy felfelé kell hogy kitörjön. :D
ezt tanítani fogják a közgázon majd...
SP normál, ha kinyitna most jár. kb az 1230 on..nézzük lefordul -e innen ?
Amíg a másik mutyival tartják a piacot addig nem fél a longos...
OTP a gyenge láncszem..
ez így nem fog menni fel.
szórják öcsém a vevőkre.
Gazdaságos bux felhúzás Rg-el a mai menü..200 millával akár 1000 pont is meglehet.
"pénteken csak realizál valaki ?"
Ja a shortos, ha felfele tépik a kintieket, longos, ha beadják a futikat estig ,-)
Jelenleg mire van nagyobb esély Budy?
Nagyon harmatosak vagyunk fiúk..
OTP nem nagyon kell egyelőre a nagyoknak ,-)
Otp hamarosan indul v.merre a szűkülésből, egyelőre felfelé próbálják tolni, érdekes harc lesz itt 400 körül. Ha sikerülne is nekik, akkor sem látni 480-nál messzebbre. Mol-Ricsi viszont inkább lefelé áll. Persze ilyen kicsi forgalom mellett bármit meg lehet csinálni. Mindenesetre zárás előtt arra számítok, hogy mindenki menekül a pozikból hétvége előtt, úgyhogy összességében inkább lefelé várom a bux-ot. Aztán megeshet hogy benézem.
Most nézem csak adatok se lesznek ma...tehát elvileg esni se lehet semmire...mert csak 4 barom politikus mond majd beszédet....ezt igy találták ki...
én azért még várok...pénteken csak realizál valaki ?
akik ezt a világot uralják most elég csak 1 intrumentumot megrántaniuk, máris megy az egész világ.. Sp futures, Dow jones futures, Nasdaq futures....ezt egyszerre, és máris mindenki úgy táncol ahogy ők akarják...
Joker,
már megszerettem volna kérdezni, hogy nem pepe vagy véletlen?
Pepe eltünt mostanában, de a Te stilusod egy az egyben hasonlít rá. ,-)
egyébként Ő az aki mindig szemben megy a csapattal.
Jól van, most már legalább Lupin úron kívül van még egy longosunk.
Na talán szerencséd lesz, emelkedő hullámok aratnak kint..