Az hogy Te elmész kajálni az semmit nem jelent.
Ellenben ha én iszom egy sert 4 óra tájt, akkor szinte borítékolva van a napi minimum.
Bud koma, bontsak egyet ma is? :-)
Az hogy Te elmész kajálni az semmit nem jelent.
Ellenben ha én iszom egy sert 4 óra tájt, akkor szinte borítékolva van a napi minimum.
Bud koma, bontsak egyet ma is? :-)
Én mindenesetre a longom után feljebb tettem az eladás limitjét, ill. gondolkodom új pozició felvételén...
Dax erektált egy százpontosat....hát igen,a futik ereje :D
Ettől többet már csak a Pufin adhat! :D
Én sem, csak mondom ,-)
Nézzük mire érdemes figyelni S&P-ben:
http://postimage.org/image/1r3vkztk4/full/
Aktuális kép mi lesz ezzel a zászlósodással?
Kipattanunk fel a benne látható emelkedő háromszög alapján, forma szerint?
Avegy letörjük, mert fentről hármas csúcs szorítja? Illetve stoch beadja 4óráson az eladási szignált?
Jó fejtörést, én megyek ebédelni..
nem tudom jelent-e valamit, ha elmegyek kajálni..
van aki azt mondja igen :D
talán 14.30ig megvár az agymenés, ha lesz ma a kivárásban olyan..
:D
Igen...most egy shortos mint mondjuk én..azt mondja erre hogy lezárom a pozíciót...de hát mire zárjam le ? Richterben 81 millió a forgalom 4.5 óra alatt... meg a többi szánalmas.. MOL ban is elég kevés..OTP -ben se sok..szóval ? a semmire ?
az épp úgy nem mutat semmi támpontot.
Semmi hír,csak úgy a semmire tépés....hét végére kezd hányingerem lenni ettől a piactól.Úgy hogy mi sem megyünk,majd gondolom egyszer elkezdik húzni hogy jól kereskedhető legye,..phos.
még jó, hogy belongoltam véletlenül 17280ról..kicsi nyerő jól jön.
0-ban a stop.
Hétfőn ellentétes irányban nyit 600 ponttal, akkor nem sokat ér...
Jah,gondolom a szokásos népbutítás,csak úgy a semmire...Rg-n 66 millával húzva 600 pont,baromi büszkeség tölt el.
ezek máshoz nem értenek csak nagy fehért gyertyákat gyártani ? :D
Nap eseménye S&P kilépett fel egy szűk sávból ,-)
az mellékes, hogy alatta van egy emelkedő háromszög jelleg, vájtszemnek fordított fej-váll jelleg :D
valami nem oké. emelkednek az indexek baromira..
ok :)
tartom a pozit
0-ban stop
jöhet a hétvége
,-)
tudom hogy jelen vagy
küldök majd privit pár perc..
Na látom óriási kivárás van.
Mindenki megvárja már az EU csúcsot, így egy lagymatag nap, záró körüli kapkodással lehet.
Én most már megvárom a hétfőt, azzal többet kereshetek, mint előre megtippleni pozi nélkül mit hoz ki a hétvége, és esetlegesen rossz irányba állni.
Örülök, hogy lezártam, mert 130kontit nem tudtam volna ilyen illikvidben visszavenni..
CA 13:00 Fogyasztói árak (CPI), év/év, szept., előző: 3,1%, várt: 3,1%
US 19:00 A Fed-től Kocherlakota mond beszédet