Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#435835 Előzmény: #435831

Csatlakozván a gondolatmenethez, csak a logika mentén. Az ELADÓ brutálisan adja, még csak nem is rejtőzködik, nem taktikázik. Ez annyit jelenhet , hogy a MEGBÍZÓ nem kérdezi meg tőle, mi a fenéért nem úgy adtad el, hogy több haszon legyen?! Vagyis a MEGBÍZÓNAK ingyenben van . Hány ilyen megbízó lehet? a piacon, aki nem fizetett a papírért, úgy jutott hozzá?? Miért kell úgy eladni, beállni a könyvbe fenyegető, árleszorító tételekkel, hogy lehetőleg minél olcsóbban menjen el?! Mert ha elfogy az ingyen részvény, ami a MEGBÍZOTTNAK csak játékpénz, mert nem az övé, addigra ugyanő és érdekköre ott áll az igazi saját pénzel, és minél olcsóbb abban a pillanatban, Nekik annál jobb.

Szisztok! Egy ideje na…

#435831 SZETO99

Szisztok!

Egy ideje nagyrészt "csak" olvasója vagyok a topicnak és már sok minden elhangzott itt. Összesküvés elméletek, állambácsi közreműködése, shortosok, stb. Mindekután a piac, leginkább az E-star piaca homlokegyenest más irányba halad, mint ahogy azt a befektetők, piaci változások, hírek szeretnék illetve befolyásolják, és persze logikus magyarázat nincs semmire, vagy éppen mindenre, nem beszélve a szándékos öntésekről ilyen meg olyan "profit" szerzés céljából, bátorkodtam elgondolkodni a következő dolgon:

Amennyiben valóban van benne szándékosság, és ahogy az a céget is érintő forumokon gyakran közhírré tétetik, a kisbüfik - akik a legnagyobb szenvedői ennek a majd 50%-os esésnek a saját elmondásu(n)k szerint - várva a "csodára" és a még 7000 alatt bevásárolok, bővítek stb. dologra, számomra nem volna elképzelhetetlen, hogy a várakozás nem feltétlenül a kitörésre, hanem a megfelelő "begyűjtésre" vár vagy éppen alapoz, hogy azt majd mégegyszer beöntsék újra, úgy hogy az amúgy is hitüket vesztett befektetők végleg realizálják a veszteséget, más hasznára.

Persze, józan ésszel a napi 5-10 milliós forgalmak igen kevesek egy nagyobb volumenü bravúrhoz, de hát sok kicsi sokra megy..

Továbbá a szándékosság véleményem szerint semmilyen ésszerű/technikai elemzéssel nem jósolható.

Nem a pesszimizmus beszél belőlem, mivel jómagam is rendelkezem (jelen pillanatban csak és kizárólag) ezzel a papírral, csupán a millió találgatás közt úgy véltem ez még elfér.

#435827 Előzmény: #435822

Nálunk régi hagyománya van ennek a "jó zsidó, rossz zsidó" elméletnek.

Elég értelmetlen, szerintem.

Az állami pakkot illetően nem akarnék szorulni , hogy szakmaiatlan összeesküvés elméleteket gyártunk. Ami viszont tény, az Állam sajnos anyagilag égőben van, nem kicsit, + azt mondták, hogy az idén eladják + azt mondták, hogy nem cseszik szét a piacot a ráöntéssel+ párat alszunk, és vége az évnek . Nem túl nehéz összerakni.

#435821 Előzmény: #435816

Valaki elad , régóta, szinte mindegy az ár alapon. Az ok sokféle lehet, nem ismerjük. Feltehetően nem a Cég potenciájában keresendő. Egyszer elfogy majd neki, és a jövő szempontjából nem kicsit izgalmas a világhírű ügyvédi iroda profilja.

#435819 exmnbs1 Előzmény: #435816

"nem lehet mindenkit megmenteni....

ez magányos tréderek harca a piaccal...

mindenki megtanulja a végén csak van akinek ez sokba és van akinek **** sokba kerűl :o))

ingyen tanfolyamok nincsenek :o)"

-bubu-

#435815 Előzmény: #435795

Kormányzósága után George Pataki a Chadbourne & Parke ügyvédi irodához csatlakozott

Chadbourne & Parke LLP, 1902-ben alapított Thomas L. Chadbourne , jelenleg mintegy 400 jogászok és adótanácsadók 13 irodával tíz országban. Chadbourne valószínűleg legismertebb globális gyakorlat projektfinanszírozás és az energia, a nemzetközi biztosítók és viszontbiztosítók gyakorlat, több fennhatóság alá tartozó peres bíróságok Rhode Island Oroszországba, és a vállalati tranzakciók.

Leszámítva azt az apróságot, hogy a nevezett Cég munkatársainak túlnyomó része ugyanolyan vallású, mint akiket itt savaztok- - engem nem zavar, csak mondom- ezt nagyon érdemes olvasni: " globális gyakorlat projektfinanszírozás és az energia," !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nagyon nagyon figyelemre méltó!

#435808 panpeter Előzmény: #435801

Akármeddig. Amíg egy nagy alá nem nyúl, ez lesz. Tök üres a könyv, forgalom semmi...

#435807 Nessuno Előzmény: #435789

Egyébként aki pont erre a hírre fog eladni, az se normális. Ha 70 lakásról szólnak a hírek, azok nem egetverő értékek. Itt max. az lehet a gáz, hogy ez csak valaminek a kezdete. Nem tudom, hogy az ottani önkori nem tilthatná meg azt, hogy egy panelban fával, szénnel, lófejjel fűtsenek? Komolyan, egyszer átmegyek Romániába és megnézem az ottani helyzetet...

Azért az se semmi, hogy a szerződések nem készültek el. Érdekelne, hogy egy szerződés elkészítése ott mennyi idő és mit tartalmazhat.

#435801 zeeh_ Előzmény: #435789

Előszeretettel szeretnek pánikot kelteni, hangzatos bulvár címek. Amikor meg váratlanul jó hír érkezik valahonnan, amire ők sem számítanak, lapulnak, mint nyuszi a fűben.

Meddig akarják ezek lenyomni az árat? Azért ez a 6500 elég túlzás, de látszik, hogy előszeretettel adják meglovagolva az egyre negatívabb befektetői hangulatot.

Az a céljuk, hogy lehetetlen helyzetbe kerüljön a cég és egy "jó szándékú" görbe orrú kisegítse őket?

#435800 Nessuno Előzmény: #435792

Örülök, hogy mindenki a belinkelt cikkek mellé teszi, hogy valaki már belinkelte. Ez ha én voltam, akkor tessék jól írni a nevemet, Nessuno, azaz olaszul Senki (nem pedig valaki) :D :D :D

#435789 Formerplayer Előzmény: #435772

Durva, de eddig az RFV előtt ez így ment....sparhelttel, fával fűtöttek, és a radiátorok vizét rákötötték a zuhanyra és azzal fürödtek....

Egyébként a cikk kommentárja olyan igazi shortfoliós..Vihar a biliben, mivel ha leállna a távfűtés, megfagynának.Ja és a fás megoldás sem olcsóbb....Hiába, egy templomba,egy napon járnak a szerkesztő urak és hölgyek concordékkal...

Nehogy már egy magyar magáncég pont Székelyföldön sikeres legyen...nem izgalmasabb azt sugallni, hogy a magyar átveri a székelyt?

Mondvacsinált okokkal fordítsuk szembe az ellenség tagjait egymással..Régi lemez a bosszú népétől....