Te is tudod, hogy annyira nem régi a cég, én ebből a 2 év tőzsdei szerepléséből azért nem mernék hosszabb távú következtetésbe belemenni. 2 év a tőzsdén semmi. Rengeteg szépreményű, profitot többszöröző cég volt már a világ tőzsdéin, amik kérészéletűek voltak. Nem kell ennek is az legyen sorsa, de azért mindenkit óvók attól, hogy az elmúlt 2-3 évet etalonként vagy egyáltalán csak komoly várakozás alapjául használja.
Én épp azért szeretem a TA-t, mert azt mutatja, ami minket tőzsdéseket valójában érdekel: hogy mennyire tartja maga a piac felkapottnak az adott papírt. 1200-ról folyamatosan gyönyörűen viselkedett, hiába esett minden részvény, ez ment, ment, felülteljesítve mindent. A VISELKEDÉS mindig a lényeg. Most nem viselkedik jól, ezért sztem valóban csak az érték alapon befektetőknek és azokon belül is csak a min. középtávon gondolkodóknak szabad hozzányúlniuk.
A fentieknek megfelelő szemléletű ember vajon egyáltalán belenyúljon vagy van kevésbé kockázatos papír is a piacon? A pannergy nem jobb alternatíva?