Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: Technikai korrekció

#435696 Arsene Lupin Előzmény: #435683

"Szal már régen kellett volna egy frankfurti székhelyű hitelminősítő, amit már 2 éve igérnek de semmi nem történt, ez se lenne tökéletes de valamivel jobb mint a betiltásosdi."

Nem tartom kizártnak, hogy előveszik a témát, árukapcsolásul a mentőcsomaghoz. Amúgy tényleg lenne abban ráció, hogy ne a jenki cégek minősítsenek önös érdekektől vezérelve az egész világon.

#435690 Arsene Lupin Előzmény: #435678

"Tanulja meg! Olyan nincs a tőkepiacon, hogy biztos!"

Én is pontosan tudom, de nem lehet állandóan f*sós feltételes módban vagy valószínűségi eloszlásokkal fogalmazni. Az irodalmi "biztos" kifejezésnek pontosan annyi valóságtartalma van, mint az örök hűség fogadalmának. Ennek ellenére nem ajánlom, hogy az oltár előtt valószínűségi eloszlással adjon választ, mert az ara marha nagyot fog behúzni, a bátyjairól nem is beszélve.

#435683 Spade Előzmény: #435674

Akármit csinálnak is a hitelminősítökkel, akkor is nagy informális hatalom lesz a kezükben. Ha nem minősíthetnek majd lesz pletyka meg cds felár. Igazából nem az a legnagyobb baj h vannak hanem h a financial gang (legalább is egy része ) közvetlen befolyása alatt állnak. Ez tisztán látszik h a Lehmant nem minősítették le a végső bukás előtt. Szal már régen kellett volna egy frankfurti székhelyű hitelminősítő, amit már 2 éve igérnek de semmi nem történt, ez se lenne tökéletes de valamivel jobb mint a betiltásosdi.

#435678 Hathor Előzmény: #435674

"1-2 százalék biztos benne van felfele"

Lupin úr!

Tanulja meg! Olyan nincs a tőkepiacon, hogy biztos! Bár Ön nem szorul tanításra, de nálam már alapszabály között van ez a fogalom. Nincs biztos! Csak egy --> a halál!

Miért biztos az 1-2%?

Mondjuk azt, hogy elképzelhető.

Én záróban zártam a shortokat, S&P futi feljött azóta 16pontot, így volt értelme, de nem vagyok benne biztos, hogy örömködés lesz.

Meglátjuk.

Sok sikert a mai napra!

#435675 kelvin Előzmény: #435674

"Mondjuk, tényleg nem szűzlányok." - pedig kerályunk haverjának de tetszene, ha azok lennének

Technikai korrekció

#435674 Arsene Lupin

Tegnap túlszórták a piacokat, ma korrigálni fognak felfelé. Agyatlan nagy rally azért nem lesz feltétlenül, hacsak nem konstruálnak a zsurnaliszták valami bombasztikus hírt, természetesen előtte a megfelelő pozit felvéve. Ennek ellenére a tegnap az utolsó órában fenékhalászott vételek ma igen jól fognak mutatni.

Lóg a fejünk felett egy leminősítés. Mivel már sokaknak van tele a t*ke a minősítő cégekkel, nagy esélyt látok arra, hogy a hétvégén több kerály is összefog és nekimennek a hitelminősítőknek. Kerályunk országos haverja, a digó bugyivadász már többször is kirohant a cégek ellen. Most lesz idejük is, rengeteg kamera is lesz a környéken, úgyhogy ki lesz osztva egy nagy kosár saller és koki a hitelminősítőknek. Mondjuk, tényleg nem szűzlányok.

Úgyhogy mára technikai korrekciót várok, 1-2 százalék biztos benne van felfele, és nagyobb esélye van egy esetleges nagyobb felrántásnak, mint a további leszórásnak.

Re: Elhalaszthatják a vasárnapi EU-csúcsot

#435448 Waszeitung Előzmény: #435434

Gondolom akkor döntik el hogy mi is legyen ha mki ha a kis aranyos spekik megtették a téteket és bezár a piac...hóhányás külföldi módra.

Re: Ma

#435373 banyaiz Előzmény: #435118

Üdv! TF-et nem követtem, így nem olvastam még Öntől/tőled? De majd itt pótolom.

Ez a hétvégi forgatókönyv biztos? Mert valamit lassan lépni kell. Évekig nem fog menni ez a nagy a baj, de majd jövő héten megoldjuk téma. Csak a kérdés mit, és a piac, hogy reagálja le. Szerintem , ha megint a nagy semmit fogják ragozni konkrét lépések nélkül arra csalódás és esés lesz jövő héten

Ez történt Sarkozy villámlátogatásán

#435322 Arsene Lupin

http://www.vg.hu/gazdasag/gazdasagpolitika/ez-tortent-sarkozy-villamlatogatasan-360643

Ha valakinek mindenórás a felesége, akkor nem szokta otthagyni, kivéve ha valami nagy baj van. Ezek szerint van. Gondolom, nem a hétvégi menüt beszélték meg Angelával. Egyébként előre szólok, hogy egyes kis országok nagy kerályainak marhára nem fog tetszeni, hogy a németek és a franciák kész tények elé akarják őket állítani. Nem akarnak sunnyogni, miközben minden országban élő adásban fogják nyomon követni a történéseket, sőt van, ahol forradalmat is elhalasztottak.

Re: Új lakó

#435293 Arsene Lupin Előzmény: #435274

A TF esetében illett volna előtte kérdezgetni és körbeudvarolni a felhasználókat, mégis csak mi lennénk a célszemélyek. Az most viszont így olyan, mint ha valaki az első randin előkapja a síkosítót. A második randi ritkán jön össze.

#435274 Spade Előzmény: #435111

Nyilván azért mert nem megy jól nekik :)

A TF erőssége a fórum volt meg a Nyilasi blog amíg írt :) Na meg ÖN :) a portfolio de még a többi utolérése is eleve reménytelen, pénz nélkül nehéz sex partnert találni...

És h hogy lehet ilyern elbaszott fórum interfacet felrakni az egy talány , még béta verziónak is kezdetleges :)

Új lakó

#435201 Tomko

" Hamarosan jönnek utánam a bukott spekik és a temporális géniuszok is kötözködni. "

Remélem, hogy én nem tartozom egyik kategóriába sem:) Noha finoman fogalmazva nem én vittem a vállamon a TF fórumot (és ezt az új tipusút főleg nem fogom) , de Lupin úr veretes hozzászólásai hiányoznának a napjaimból, úgyhogy én már itt vagyok.

Üdv az itteni csapatnak.

#435199 Hathor Előzmény: #435098

Szerintem ezen a fórumon nem lesz bunyó!

Látják a többiek -esetleges kötekedők-, hogy mi régiek védjük Lupin úrat, így nem fog senki kötekedni. Csak nyugodtan!

Kellemes csalódás lesz ez a fórum ,-)