Regisztráció Elfelejtett jelszó

panny szakmai topic

Re: kísérlet

#592593 Turkoglu Előzmény: #435640

Én úgy tudom egyébként, hogy valamiféle biztosításokat is kötnek a fúrásokra, mondjuk jó lenne tudni, hogy egy sikertelen fúrás esetén számszakilag ez pontosan mit is jelent...

#435640 rbbj11 Előzmény: #435632

hm. De akkor induljunk ki abból, hogy minden további fúrás a középtávú jövőben annyira lesz elég, hogy a kevés sikeresből csak fedezni tudják a sikertelenek költségeit.

Tehát profittermelésre legyen csak az, ami már működik.

#435632 pepe01 Előzmény: #435628

Tudod azért nem lehet reális értéket rendelni a céghez, mert mint a Gödöllőn is befuccsolt fúrás is mutatja, egy 2000m-es fúrás sikertelensége milliárdos veszteséget okoz.

Azért azt tudni kell, hogy amivel villognak (3D szeizmika) a fúrópont kijelölése kapcsán, 3ból 1 fúrás sikertelenségre van ítélve.

#435628 rbbj11 Előzmény: #435623

azt nem tudom. Engem az érdekelne, hogy van-e vkinek infója olyan fundamentális részletes elemzésről, ami árfolyamban van kifejezve és relatív aktuális? Mert a honlapjukon és jelentéseikben sok minden benne van, de én nem egészen látom át, hogy ha

1. Synergon ilyen áron marad

2. 1-2 évig semmilyen új projektjük nem valósul meg,

mi lenne a reális fundás árfolyam?

kísérlet

#435621 rbbj11

megpróbálok több topicot is létrehozni, ahol valódi színvonal létrejön, sajnálatosan cenzúrázva. Az összes locsogást törlöm, csak azok írjanak, akik nem fecsegni akarnak

← Újabb hozzászólások 101 - 106 / 106