Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#436000 Mancs Előzmény: #435996

Ezt már tegnap cáfolták. Nem ez az oka az emelkedésnek. Valaminek nagyon megörültek az eu csúcs kapcsán. Talán kiszivárgott valami...

#435992 Mancs Előzmény: #435983

Bikacsapda van? Miért örülne a piac ennyire előre az eu-s csúcsnak? Ha most csak néhány pletykára ugranak, csúnya következményei lehetnek.

Stooq-on úgy láttam SP r…

#435983 Fornit

Stooq-on úgy láttam SP réssel fel nyitott. Az ilyesmiket mintha vissza szeretné tölteni.

#435949 Donoo Előzmény: #435940

piaci értékre... persze én sem vennék bele, csak ha valaki véletlen előtte vett bele és szerencséjére utána valaki ajánlatot tesz rá..

#435940 Amatoregy Előzmény: #435937

a 120 %-ot mire érted?

Névértékre, piaci értékre?

Nem feltéltenül. Megveszi a konkurenciát és kivezeti a piacról.

Én akkor már nem vennék bele az biztos, inkább stoppal kisérném...

Na van egy jó kérdésem, …

#435937 Donoo

Na van egy jó kérdésem, ami sokszor fejtörést okoz nekem,sokat gondolkoztam rajta, de nem nagyon tudom megválaszolni, hátha valami okosabb tudja. Van egy cég mondjuk y, felvásárolja x, részvényenként 120%prémiummal, akkor ott érdemes eladni vagy még további erősödés is lehet, mert ha megveszi valaki, akkor biztos nagy fantáziát lát benne és tovább iserősödhet akár...

#435931 Amatoregy Előzmény: #435047

Na erről beszélek. Bár tévedtem 2 napot (ami tőlem megszokott).

De nyugodtan lehet perelni.. :DDD

#435818 Ricsi Előzmény: #435814

sokfelé lehet, az enyém

www.hungariaertekpapir.hu

Ha nyitni akarsz ott számlát, szólj, megismertetlek a brókeremmel, mert minden számla mögött áll egy bróker, de nem mind1, mennyire segítőkész.

#435721 TrendMan Előzmény: #435617

A piac kicsit neurotikus és sohasem tudod, hogy egy neurotikus mikor ugrik ki az ablakon....

Azért jó sokáig tartott …

#435711 Donoo

Azért jó sokáig tartott a medvepiac :)))

#435594 TrendMan Előzmény: #435590

Ez azért van, mert kezd elmúlni az érzéstelenitő hatása.

Arra kell vigyázni, hogy az ember idő előtt ne harapjon rá.....

#435580 Amatoregy Előzmény: #435577

Van több helyen is...

Mik azok a kapcsolódó megbízások?

Különböző megbízástípusok összekapcsolásával olyan logikai rendszert hozhatunk létre, melyek a piaci mozgások hatékonyabb kihasználásához nyújtanak segítséget. A legnépszerűbb kapcsolt megbízástípusok a one cancels the other (OCO) és az If Done megbízások. OCO megbízás során két megbízást adunk, s az egyik teljesülésekor a másik automatikusan törlődik. If Done megbízáskor szintén két megbízást adunk, és csak az első teljesülését követően aktiválódik a második.

#435579 TrendMan Előzmény: #435571

Egyre inkább az az érzésem, hogy ezek a nagy rántások le meg fel, a nagy letörés előtti tagadás fázisát jelentik.