Illetve nem bírom a messiásokat.
Ti sem gondoljátok komolyan az ilyen jellegű kereskedést?!
Illetve nem bírom a messiásokat.
Ti sem gondoljátok komolyan az ilyen jellegű kereskedést?!
szia
Lehet, hogy nem éppen kifinomult a stílusom, de ekkora arcoskodást nehéz szó nélkül hagyni. Kelvin kérését tiszteletben tartva nem szólok Farmer barátodnak.
Tegnap volt valaki az MTA könyvtárában tartott E-star-os előadáson?
Nem jól értetted amit írtam, épp ellenkezőleg. Lehet rosszul fogalmaztam. A lényeg, hogy csináld végig, segítsd a gyengéket és elesetteket, a negatív hangokat pedig kezeld helyén. Ne ragozzuk túl a dolgot.
Nem jönnek be napra pontosan? Hát ez vicces....legközelebb órára pontosan mondjam meg, s akkor hiteles leszek?
Áááá, azt hiszem fölösleges az itteni szájtépés,tényleg....oldja meg mindenki maga....az biztos jobb lesz.
Munkában meggörbült orrúak célhoz értek.Magára maradt a magyar,papír szétverve,optimizmus nulla,hit nulla,hibás a másik.Ezek túl jól ismerik a destrukció módszereit...
Marad a dzsungelharc....És ez veszélyesebb nekik. Nekem nehezebb,hosszabb,kimerítőbb...
De már csak az íze miatt is végigcsinálom......
Én meg azt remélem, hogy olyan lesz ez a fórum, amiről Kelvin írt, olyan mint régen. A Pf mellet ezt is olvasgattam anno és akkor egész értelmes hsz-ok voltak, csaj sajna nagyon ritkán írtak ide emberek. Azóta meg megy az anyázás, a fel- és a lebeszélés és ezeknek táborokra való kettészakadása.
Jobban szeretem a realistákat, mint a reménykedőket és az optimistákat. Szar volt nézni, hogy az árfolyam beszakadt 12k-ról, de valahol abszolút törvényszerű. Azóta meg megy a hitegetés, az ámulás és a szitokáradat. Sajnos vannak, akik az érzelmeiket nem tudják kontrollálni és hevesen reagálnak bármilyen baromságra vagy vélt baromságra. Mivel tudom, hogy ez egy nyílt fórum és mindenkinek lehet véleménye, ill. írhat/mondhat baromságokat is (ez nem csak a kormányunk kiváltsága), így én ezzel együtt tudok élni. Max. nem olvasom el!
Amit viszont hiányolok, az a a higgadtság. Itt sokan tudhatják, hogy a cég fundásan jó, erre aki ír egy elemzést és ott lefelé várja a grafból adódóan, azt megkövezik. Miért? Az is egy vélemény és ő ezt olvassa ki a chartból. Ha erre valakit meg kell kövezni, akkor az már szimplán ostobaság! Rengeteg embernek nincsen ilyen részvénye és mégis elemzi. Őket is meg kell taposni? Nem hinném!
Ami most történik, az most van és ezzel együtt kell tudni élni. Akinek ez nem megy, az hagyja abba a tőzsdét és keressen mást. Akik ide írogatnak, azok - legalábbis a nagy többség - nem tudják, hogy mi miért van. És ezt itt nem is fogják megtudni! Nem lát senki a színfalak mögé és azt nem osztja meg velünk.
Végezetül egy hír Gyergyóról, mert ezek is érdekesek, még ha sokat nem is érnek: http://www.ujkelet.ro/idoszeru/gyergyoszentmikloson-tobben-lecsatlakoznanak-a-tavhorendszerrol-a-fizeteskeptelen-lakok-nem-akarnak-eladosodni.html
Formerplayer, az internet világában sajnos nagyobb ingerküszöbbel kell rendelkezni és ki kell tudni zárni "darazsakat". Annak ellenére, hogy nem jönnek be napra pontosan az elképzeléseid, nem néz le téged itt senki, sokunknak fontos amit írsz, mert többet látsz az egészből, mint bárki más. Pepe01 ma kistoppolódott, nem csoda hogy bepöccent és rajtad tölti ki a mérgét, de ilyet már sokat láttunk a fórumok történelmében. Ne vedd fel ezeket a csipkelődéseket. Remélem maradsz közöttünk.
Bocsánat, talán nem reménytelen. Nem hinném, hogy egy fórumnak csupa szakmai lángelméből, meg bólogató bábokból kéne állnia. Nincs azzal semmi baj, ha mindenkinek véleménye van, majd az idő igazolja a helyességét, pro és kontra. Én úgy gondolom, hogy NORMÁLIS !!! hangnemben bárkivel lehet vitatkozni, hiszen olyan a dolog természete, hogy a mai "nagyokosból" holnapra kudarcot valló jós lehet, és fordítva. Ami a devianciákat illeti, ez a fórum nem más mint bármelyik, illetőleg a mai hazai közélet átlag színvonalát tükrözi. Aranyos jó indulatú arcok , aztán irigyek, rosszindulatúak, okoskodok, nyálasok, és hát ne szépítsük,, bunkók. Ez a fórum csak keresztmetszet, tán még jobb is az átlagnál. Ja, és a nosztalgiázásban " régen milyen jó arcok voltunk itt" az a bibi, hogy vagyonkát duplázva biztos mindenki "megértőbb "jobb ember, mint amikor éppen feleződik a pénze.
nem fog hiányozni a fórum, aki akar, úgy is megtalál...
az ilyen semmirekellő vadspekijohhnypepe meg hadd trollkodjon...
árfolyamügyileg most szopóban vagyunk, de nem lesz ez mindig így...ezek a szerencsétlenek akkor fogják igazán sajnálni,mert shorton kezdő kiscserkészek keresni,longon meg nem tudnak...
Hát kedves Fórumozók ez reménytelen! Mint topik indító és egyben így moderátor is szerettem volna egy olyan fórumot indítani, ahol érdemben és értelmesen lehet egy részvényről, cégről, az azt érintő dolgokról beszélni. Ez az elején még ment is. Minden rendben volt. Nézzétek csak vissza az előzményeket.
Az utóbbi időben azonban elszabadult a pokol. Átalakult ez a topik egy olyan színvonaltalan egymásra mutogató és egymást bsz..lató hellyé amit nem érdemes látogatni.
Már ne is haragudjatok teljesen tönkretettétek. Persze kivételek mindig vannak. Egyszerűen nem értem meg, hogy miért egymással kell állandóan foglalkozni, meg összeesküvés elméleteket szőni. Miért nem lehet egy igazi fórumot végigvinni amiben tele van érdemi hozzászólással. Így az a gond hogy a sok maszlag között elveszik a lényeg.
Most ezt igazán nem értem, hogy minek köszönhető, de sajnálattal látom hogy ez lett az egész kezdeményezésemből. Az elején még próbáltam moderálni a nem ide illő dolgokat, de rájöttem felesleges. Csak ezzel tulajdonképpen azokat kergetitek el a topikból akik tesznek is a témához plusszot akár elemzéssel akár hasznos infókkal.
Igazából azt sem tudom miért írtam ezt ide, mert úgy sem fog változni semmi. Na mindegy!
Innentől nem érdekel ki mit csinál ki kivel személyeskedik. Ha ez kell akkor csináljátok!
További jó szórakozást.
üdv, Kelvin
Direkt provokálnak,ne szakadjon el a cérna,mert másik fórum után kell nézni megint :)))
Mivel és mikor sültem be, te szellemi toprongy?
Múlt héten bejött vagy nem?Utána csendben voltál és próbáltál visszakullogni...
egyébként farmernek nevezd azt, aki téged a világra sz...t
Egy igazan egyenes ember vagy...
Mikor kiosztott teged formerplayer akkor csovaltad utana farkadat mint a kutya mint mikor frizbit lat. Attol mert meg rosszmaju vagy nem kell feltetlenul butanak is lenned. Szepen csippencs vissza mert ilyen emberek miatt tart itt a forum ahol. Meg Johny-t is jobban el lehetett viselni, mert azon legalabb lehetett nevetni. Rajtad csak megbotrankozni lehet.
Sziasztok!
Farmer haverotok megint üzleti ügyeit intézi ezért nem ír rá a behalt kitörés óta írni. Megint besült, Tuszok haverja megint mattolta.
Kezd kicsit pannergys lenne a topic. Csak a remény maradt itt is meg a hívők.
Kösz. Szét vagyok csúszva. A boron ma komolyan elgondolkodtam, mert ez a front vagy mi teljesen kikészít. Lehet kitartok és Békéscsabát is dobom. Abszcinens leszek... Hú de szarul hangzik:)
Nem a hírre gondoltam, hanem a 7,5-8,5k-s benyögésemre. Kb. egy hónapot adtam neki. Most jár le valahogy.
A hírt már várjuk 2-3 hónapja, szinte minden hétre.
Egy régebbi hozzászólás(jóslat) ami nem jött be sajnos...
Wow,Peti tedd le a borosüveget :))
Vidd a kurzort a címzett mellett a taresz feliratra és látod,hogy mire írta :))