Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

RFV

Re: Estar-TA

#435488 Grizzly Géza Előzmény: #435477

Na szép... Csinos lenne,ha mondjuk former is beállítaná a stopot és piacin kiszórná a papírjait,lenne egy 5500-as záró...:),na jó annyi nem is lehet ma...

#435473 Grizzly Géza Előzmény: #435467

...hát hiányoznak a nagybüfik,mert nem hiszem,hogy 10-15sével veszi egy nagytulajnak készülő valaki...

én hülye,év elején még rfv kötvényre akartam cserélni a pappereket,de hülye voltam,mit nekem évi 10 %,mikor két héten belül 15-20 lesz a haszon :)) Nesze neked felezés,most eladhatnám a kötvényeket és vehetnék kétszer annyi részvényt. Legalább lenne vevő. Ááááááááá. De hát mit várjunk egy barna macitól....:)

#435467 panpeter Előzmény: #435458

Grizzly meg én bedobjuk a pakkunkat, ami ha nem adott el azóta, a mai forgalom majdnem másfélszerese. Lemegyünk 6 ezer 1-2 százig, utána azonnal visszavesszük és akkor fordultunk? Hagyjuk már ezt a TA-s faxságot. Olyan grafikont rajzolsz ilyen forgalom mellett amilyet akarsz, csak pénzbe kerül. És akkor hol vannak még a komoly játékosok?

#435458 Bendeguz Előzmény: #435444

Rendben, de most tényleg nem vagyok TA viszonylatban képben, vannak itt naprakészebb emberek. Kissherceg, hAliG, Hathor...

#435444 Gorcsev Iván Előzmény: #435436

szó nincs róla, csak láttam hogy készítettél korábban elemzéseket a papírról.

egyébként meg hogy lenne mindegy?

az aljak trendfordulót jelentenek, míg a csatornából két irányba is kimehet

ui: hírek alapján meg nem kereskedem, nem vagyok benfentes.

#435436 Bendeguz Előzmény: #435424

Ne kóstolgass, mondom hogy mostanában nem elemeztem. Egyébként meg mindegy, hogy dupla, tripla, vagy csatorna, ha nem lesz projekt hír, marad a dagonyázás.

Egymás elé nyomakodnak a…

#435435 Grizzly Géza

Egymás elé nyomakodnak az eladók:(( 6600-ig majdnem 500 db-ot lehetne venni... Valaki tud valamit,vagy mi a tököm van?