Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#435259 Előzmény: #435252

Dehogyis:

http://inforadio.hu/hir/kulfold/hir-462718

"Néhány óra múlva az államfő is megjelent a szülészeten, de alig fél órás látogatás után Frankfurtba repült, hogy Angela Merkel német kancellárral egyeztessen az eurózóna válságának megoldásáról a hétvégi brüsszeli csúcstalálkozó előtt. Valamivel 9 óra előtt azonban felállt a tárgyalóasztaltól és szó nélkül elsietett - jelentették a francia tömegtájékoztatási eszközök. A közösségi oldalakon ezekben a percekben kezdett el terjedni a hír, hogy az elnöki párnak kislánya született"

Ennél érthetőbb okot el sem tudok képzelni egy asztaltól való felállásra :)

#435258 Joker Előzmény: #435252

Kösz az infót. De a lapon külön tözsdei állandó fórum topicot nem látok. Tehát a fórumozás az aktuális cikkek kommentjére merül ki, vagy én nem vagyok eléggé alapos.

#435257 Hathor Előzmény: #435249

Mindenki előtt a kereskedési rendszerünkben kialakult egy kettős top, ha jól látom a mai két felhúzással, ha nem húzzák fölé jó, ha nyakvonal alá megy, akkor teljesülhet.

Valami megint történhete…

#435255 Tomko

Valami megint történhetett, mert vagy 100 pipet húztak néhány perc alatt az EUR/USD-n.

#435253 Hathor Előzmény: #435244

Csak megcsinálta S&P azt a dupla aljat, mindegy, mindjárt túlvagyunk rajta, fölső leszorítója reméljük megfogja, kb. célárral egyetemben.

szerk: el is érte a leszorítóját. Jól van ezen is túl vagyunk..

#435251 Tomko Előzmény: #435242

A remény nagy úr, én nagyon csodálkoznék rajta, ha a hétvége előtt fontos szinteket törnénk lefelé.

#435249 Ibiza Előzmény: #435231

ok nézd a görbéidet..a trédjeid többsége nem jön be még ha jók is a görbéid..nem véletlen..

nincs gondom a shortosokkal..én is shortolok ha kell.. de azt is lásd hogy szívogatják a longosok vérét ha beragadnak.. ha ebből visszakapnak durciznak.. ez sem véletlen..

persze..ne olvasd..én sem olvasok el minden okoskodást..

#435244 Frontin Előzmény: #435228

Üdv Tomko! Jó ha még több ember lesz itt, minél több véleményt ütköztetünk v. erősítünk meg, annál inkább előre visz a dolog.

#435243 Tomko Előzmény: #435240

tozsdeforum.hu

De ha eddig nem jártál ott, akkor mostmár főleg nem érdemes.

#435242 Hathor Előzmény: #435231

NA negatív kamatnál vagyunk, határidő ma jó, promptot is megküldhetnénk kicsit. A longosok még reménykednek kicsit, mert azt látják eljöttünk 15Król 18Kig. Azt nem számolják, hogy 20% ez számszerűleg, amit vissza kell adni. Nem ismerik határidős piacot, csak azt, hogy venni kell és majd feljebb megy, mert felfele kell mennie.

Határidősök dörzsöltebbek, látják már a veszélyt, tudnak elemezni is már.

Lássuk mikor törjük le a fej-vállat, ami 16900alá küldi az árfolyamot?

#435238 Csilla76 Előzmény: #435230

hali, én arra leszek kíváncsi, hogy merre módosítják az adatokat délután..mert mostanában kijön és egy perccel utána már módosul, hogy arra menjenek az indexek, amerre ők akarják.

#435236 Tomko Előzmény: #435231

" Egyébként itt más a légkör mint a TF-en, mert ott amikor én néztem csak politikai, meg eszmei csatározások voltak. "

Ezért sem írtam túl sokat oda, mert az ilyen jellegű viták, beszélgetések nem különösebben érdekelnek, nem szoktam politizálni.

Konkrét, a piaccal kapcsolatos dolgok tényleg viszonylag ritkán hangzottak el, leszámítva persze Lupin úr napi trade jelentéseit:)

#435231 Hathor Előzmény: #435228

Szia!

Üdvözlünk! Örömmel fogadjuk az újakat.

Mi is szinte csak hatizunk, illetve én csak azon tradelek.

Egyébként itt más a légkör mint a TF-en, mert ott amikor én néztem csak politikai, meg eszmei csatározások voltak.

Itt inkább a tradekről, árfolyamokról beszélünk, ami szuerintem érdekesebb, mint az üres vitatkozás.

#435230 Frontin Előzmény: #435215

Szerintem is az ékből letörés fog érvényesülni. Egyszerűen nem hiszem el, hogy ilyen bizonytalan piaci környezetben tartani mernek v.mit az emberek hétvégére (engem leszámítva, jó is az az orosz rulett.) Ha jó adatok jönnének délután, szvsz azt is felülírná a bizonytalanságból adódó félelem. A hati kifutása nem tudom mit fog hozni, vélemények?