Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#435181 kápé Előzmény: #435178

A Financial Times Deutschland egy törvénytervezetre hivatkozva állítja: az Európai Bizottság belsö piacért felelös tagja, Michel Barnier

-megtiltaná, hogy a rating ügynökségek közzétegyék a gondokkal küszködö országok besorolását. Barnier javaslata szerint az új Európai Értékpapír-piaci Hatóság (ESMA) bizonyos körülmények között átmenetileg megtilthatná az országok besorolásának közzétételét. A bonitás lerontása általában gyengíti az országok kötvényeit és nagyban rontja azok finanszírozási helyzetét. Sokan azt is kritizálják, hogy a piacon anglo-amerikai ügynökségek dominálnak, míg mások egy európai ügynökség létrehozását sürgetik.

#435178 BudFox Előzmény: #435149

Igen ez volt az...akkor az újnak számító számítógépes kereskedésre fogták az emberek az esést :-)) milyen véletlen :D

Hathor - én viszek át mindent a jövő hétre..már annyit jöttünk felfelé két hét alatt hogy most már mindegy....viszont egy jó hírre is eladással válaszolhatnak a befektetők..

#435161 Hathor Előzmény: #435157

:D

az még nagyon messze van, addig az unió is meghal, feléled, újraszületik :D

meglátjuk a folyamatokat.

#435155 kápé Előzmény: #435146

Bud neked szól

-Az országértékelések betiltását tervezi az Európai Unió-

#435154 Hathor Előzmény: #435150

Prompt Bux 251körül van az emelkedő B. hullám 61.8as fiboja, kicsit megpihenünk rajta, utána remélem döngetünk tovább le.

#435151 Frontin Előzmény: #435146

Basszus, nem értem ide nyitásra, így várok pici visszapattincsot hogy nyithassak még rá.

#435150 Hathor Előzmény: #435146

ma, tegnap mindegy.

Hétvégén október 23.-a itthon. Az is adhat feszkót a piacnak, nehogy valami balhé legyen..

KP. köszi.. ,-)

akkor tegnap volt, esett is tegnap USA, csak keveset..

#435149 kápé Előzmény: #435146

Sötét évforduló: 24 éve sújtott le a tőzsdékre a "Fekete Hétfő"

Épp 24 évvel ezelőtt, vagyis 1987. október 19-én gyászos napra ébredtek a befektetők. Egyetlen nap leforgása alatt a világ vezető tőzsdeindexe a Dow Jones Industrial Average az 1929-es Fekete Csütörtököt is jócskán lekörözve 23%-ot esett, mellyel Fekete Hétfőként írta be magát a történelembe.