Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: order

#435081 Camilla2 Előzmény: #435074

Igen ,igaz,azonban évi lakás adó átlagban 2ooo euro,disel adó átlag évi 18oo euro,útadó nekem havonta a személygépkocsira 48 euro,cégautóra havi 38 euro,kötelező biztositás személyre havi 48 euro,cégesre 98 euro és még lehetne sorolni,ezek csak a lakás és autó költségek.

#435074 Janicroft Előzmény: #434996

Plusz ott lejön az adóalapodból a hitelednek az összes kamata, ami nagyon nem mindegy, szóval ott nem kevés előnnyel jár ha lakást veszel.

#435043 Bakiba Előzmény: #435024

Ühüm, szóval nem tudsz mondani.

Gondoltam benézek ide ha már lett egy pakkom, de asszem kihagyom, gyurmázzatok egyedül:))

#435039 panpeter Előzmény: #435029

Az b+:). Jövő héten Békéscsabára kellene mennem kolbász fesztiválra (nem csak enni). Két lehetőség van. 1. 8k lesz, 2. Megszegem:) Ilyen 2 nap után már a 7k-nak is örülnék.

#435027 Grizzly Géza Előzmény: #435020

Most baszták ki ... Létszámleépítés van. Csak a legjobbak maradnak:)) A Grizzlytől félnek,mert nagyot tud harapni...:) ROÁÁÁÁÁÁÁÁÁRRRRRR :))

#435020 Előzmény: #435017

Emeljétek meg a kolléga fizetését, nehogy elvigyék kormányszóvivőnek! pont az ilyen penge elméket alkalmazzák a posztra. Matolcsy meg mértékegység lesz ideggyógyászati klinikákon . A legsúlyosabb eseteket úgy diagnosztizálják majd, hogy állapota válságos, egy ezred matolcsynyi .

#435019 Bakiba Előzmény: #435007

Mondj egy értékalapon kivetett adózó kerületet-települést.

Légyszilégyszilégyszi

#435017 Grizzly Géza Előzmény: #435015

A lényegen nem változtat. Igazad van. Sajnos idióták gyülekezete ez a kormány is. kétségbeejtő. Van nálunk egy raktáros kolléga,aki a következőt írta a raktári vételezésemre: galéros poló... Na,szvsz matolcsyt lealázná közgazdaságtanból...:)

#435015 Előzmény: #435011

Sikerült hülyeséget írnom, másra figyeltem közben, szóval 300 ezer forintot akartam mondani. A lényegen viszont nem változtat.

#435011 Camilla2 Előzmény: #435007

Mutass nekem egy országot ,ahol 3 ezer euro a minimál bér .Nagyon el vagytok tévedve otthon a bérekkel kapcsolatban .A nyugdijról nem is beszélve.

#435007 Előzmény: #434993

Amerikában nem az emberek életműve a házuk. Zömmel bérelnek, a bérbeadó a bérből kifizeti. Amúgy megint máshol 3000 euro az átlag nyugdíj, vagy a minimálbér, az sem ördögtől való, de hogy jön ide, hogy mi van máshol?! Nálunk a 30 millás házára azért nem tud több százalékot fizetni, mert az egész életének anyagi produktuma vagy előre -hitel- vagy visszamenően - azért dolgozott 40 évig- és közben havi 140 ezerből él. mennyit is kéne ingatlanadót fizetnie? Havi 80 ezret? Mi a fészkes fenéből? AGYRÉM!!!

#434998 exmnbs1 Előzmény: #434994

arra céloztam, hogy ez az adó nem az ördögtől való feltétlen

a felhasználásától függ

a jó iskola, stb árfelhajtó tényező

Mo-n megveszik az ingatlant aztán elvannak benne

és később a mezőny szétszakad a legtöbb társasházban, és szépen lepattannak az ingatlanok