Eddig bejön amit reggel gondoltam, hogy 800-ig lesz még egy megrántás. A kérdés az, hogy nap végére visszaadja e ahogyan várom. Amcsiktól félek hogy elszállnak bevallom őszintén
Eddig bejön amit reggel gondoltam, hogy 800-ig lesz még egy megrántás. A kérdés az, hogy nap végére visszaadja e ahogyan várom. Amcsiktól félek hogy elszállnak bevallom őszintén
CIGet is 620ig öntötték.
E-star sem tud menni..
Visszaütötték őket kitörési szint előtt nyakvonalakon, gondolok itt FHBra is.
Én maradok shortban. max utolsó pozim lesz egy darabig
17800hati-17.601BUX..
pont ezt nézem én is...nem olvasnak híreket az alapkezelők ? meg a jónép ?
mi lesz ha beüt a krach ?
Van itt egy neked való hír, méghozzá a Világgazdaság írja:
FT: Már a következő hetekben "bóvli" lehet Magyarország
Futipumpa 3.0..
nem tudtam mi hiányzik a lekonyulásunk előtt :D
Hosszútávú eső,vagy rövidtávú emelkedőből merre is?
Trenddel ellentétes irányban kialakuló ékből azért trendirányba illene menni. Na talán most.
Na csak csökken ez a cafka Ottilia.
ennyire nem nézhetem be.
igen..tisztán látszódott hogy mindenképpen SC -t akartak generálni az OTP segítségével, meg némi Mtel segítségével.. kis MOL segítséggel..de az érdeklődés hiányában elmaradt az SC :D
most mindjárt elindulhatunk lefele...
Reggel nyitott EUR/USD, dax shortom pluszban, már mindjárt S&P is..
Na mi lészen már..
ebédelnem kéne, kihűl a frissensült kajám.
Itt az OTP képem.
3504nél kb az esés 61.8%os fiboja, ami nekem az esés C.pontja.
Egyben a nagy elliott B. pontja..
HA elliott szerint nem is lenne jó, legalább az emelkedő ék alapján essen, de ha az sem, akkor a leforduló indikre.
Ilyen forgalom mellett nem is kérdés. Ha már az Otp-t pihenteti pár percig, akkor hirtelen a Mol kell neki, v.mikvel tartani kell mindenáron minket.
Na, látom amíg odavoltam elérték a berakott stoppom, és ahogy kell az árfolyam jelenleg alatta van...
Jah,arra gyúrnak,a tegnapi magyar piacos emelkedés is nyögvenyelős és forgalom nélküli volt...imádom mkior szembemegyünk a világgal.
Olyan kamu ez a mai emelkedés, senki nem akarja, csak aki irányítja, az akar generálni SCt.
Nekem OTPben is van egy erősen emelkedő ékem, remélem kiesik belőle.
Erősen szűkülünk, szerintem fél órán belül eldől az irány.
Ilyenkor kapok agyhúgykövet,csorog le minden szépen,mi meg itt hősködünk...illikvid phos.