Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#434827 BudFox Előzmény: #434824

futik, németek már visszaestek..mi meg mentünk fölfele...kész röhej tényleg...

most az van szerintem hogy a telefonon egyeztetett nagy OTP pakkokat cserélik ki..egymás között a befektetési alapok...bár ez se sok lehet, mert a forgalom nulla...

ha ennek a közjátéknak vége..mehetünk lefele..

#434824 Hathor Előzmény: #434795

Igen tartom!

Megjöttem közbe..

Mi ez az átjátszás OTPben nem tudom, 3480-3495ön.

Futik esnek ahogy vártam. Mi meg emelkedünk.

Fenomenális

DAx futi reggeli szint alá esett már

Nincs is szereplő a piacunkon, csak nagyok kavarnak most OTPben.

Mocskos mutyi megy 3495ön.. zsírozzák le a cuccost

#434786 Hathor Előzmény: #434785

Na azt hiszem elmegyek cég befizetést intézni, APEH tartozás van pár hónap alatt 400.000Ft.

Fizetünk mint a katonatiszt, holnap ÁFAbevallás ideje, befizetése..

Frankó..

Majd jövök, addig adjátok be 17500ra

#434783 BudFox Előzmény: #434771

én is tele vagyok shorttal...és megáll az eszem hogy ilyen hangulatban itt vagyunk a tetején ?

#434781 gerzion Előzmény: #434761

Összeálltak a fejemben ezek az eliottok:

Hetesen nézve a 6. fázist építjük, nemsokára köv. a 7. fázis (magasabb aljat építünk majd), novemberben.

Naposon a korábban irt eliott fut, ennek is a 4. fázisában lehetünk. Az 5. fázis az október végi záróár beállítás, esetleg nov. eleje (célár 20 hetes ma 19 k alatt közvetlenül).

Óráson a napos eliott 3-4. fázis szerint, viszont már (a napos eliott 3. fázis emelkedésének lezárásaként) a 7. fel hullámban vagyunk, a B pontot jelölhetjük majd ki.

A lényeg, most csökkenést várok rövid távon, 16,5k (20 napos ma, 200 órás ma) környékéről viszont emelkedést.

#434777 Waszeitung Előzmény: #434773

2,5 Milliárd mindent együttvéve...tegnap Rg-n húztak több mint 1500 pontot pár száz millával,ma 200al röptetik Mollyt,röhej..

#434771 Hathor Előzmény: #434765

220as KT-t a népnek wazze.

Ezt nem hiszem el.. komolyan mondom. Ha longolnám -80lenne.

#434762 BudFox Előzmény: #434723

mi csak kereskedünk....aki kereskedni akar, meg pénzt keresni azt nem érdekli a politika, meg hogy most éppen mi lesz az országgal...csak pénzt akar keresni...

attól még hogy lefele megy minden attól még az országért dolgozunk...de a helyzetet ki kell használni...erről szól a tőzsde.

#434761 gerzion Előzmény: #434737

Egy eliottot próbálok kalkulálgatni ehhez a bux emelkedéshez (a rajz készítés nem erősségem):

1-2. fázis: szept. 22-től (26?, a mélypont) - okt. 4-ig -> 7-9 nap, 14,6-15,9k sáv

3. fázis: okt. 17-ig 9 nap (1-2. fázis időhossznyi)

4. fázisban vagyunk e szerint, nem tudom h. ennek is 9 napig kell-e tartania, de akár október végéig is elsávozgathatunk akár 16,2-18k között. A 17-17,2k környéke erős támaszzónának tűnik, 50 napos ma, emelkedő trendvonalak stb., törése esetén nyílna tér lefelé, az emelkedés és az eliott uccsó támasza lenne a 16-16,2k zóna.

Az 5. fázis elött oldalazást várok 17k felett, és az emelkedés a 18-18,5k-ban érhet véget, november elején, mikulás ralli előtt még kell h. essünk pár hetet, erős ellenállási zóna a 18k feletti rész, itt volt az előző sáv, a júli eleje óta húzott csökkenő trendvonal is szorítaná lefele.

Viszont ennek áttörése esetén a 200 napos ma visszateszt, 21k környékén sem elképzelhetetlen (ez elég hihetetlenül hangzik a jelenlegi helyzetet, várakozásokat elnézve).

#434759 sbbacsi Előzmény: #434723

Ez mindig egy nagy félreértés volt. Nem, nem annak drukkol a shortos, hogy csődöljön be az ország. A legjobb lenne longban keresni egy remek országban. De mivel egy szemétdomb tetején ülünk és a "jóslatok" még lefelé mutatnak, mégis mit várjunk? (megjegyzem a jóslat inkább az 1.6%-os gdp növekedés várás. Az ennél kisebbeket inkább reális elemzésnek mondanám, ami némileg tudományos alapokon nyugszik, nem üveggömbből szokták megmondani.)

Az optimista egészséges lélekkel sem tudok egyetérteni teljesen. Az optimizmuson túl a félelemérzet szerintem erősebb ösztön és több köze van az életben maradáshoz. De ha annyira optimista mindenki akkor beállhat full tőkével longba (és ezt nem csak a tőzsdére értem, inkább a reálgazdaságban: meg lehet venni jóféle perspektivikus magyar vállalkozásokat is.). Megnézzük egy év múlva ki, hogy áll és melyik jött be. Segített-e az optimizmus a siker elérésében.

Szerintem egyébként te összekeversz bizonyos embereket. A hangyáknál mindenki csak épít, nincs olyan aki rombolja a saját bolyát. Itt pedig van dögivel. És az nem a shortos, ő valahol egy hosszú sor végén áll. Sőt, a magam nevében mondhatom (de sokan vagyunk így "negatívak"), hogy épp a rombolók megállítása miatt bízunk egy-két pofonban. Ez aztán a negatív hozzáállás, nem?

#434757 Ibiza Előzmény: #434737

ostobáskodsz..ha már nyílvántartod a pozimat 17550 volt..és tudhatnád 18k-nál nyomtam short 2őt.. amit lezártam az első pozim bekeráránál.. a 17550es bux shortom megvan..otp-t eladtam 625ön....ötödét vettem vissza 450en..

írd be az exelbe van arany long pozim is.. egy kört sikeresen lezártam..most jön a következő..

felszínesen olvasol.. és érdekesen rakod össze a féligazságokat.. nem elöször..

pozim logikája a várható eus döntécsomag elött lemegyünk kicsit..

#434747 Frontin Előzmény: #434723

Nem vígasztal itt senki senkit. Csupán próbál pénztkeresni. Vagy így, vagy úgy. Inkább az lenne a korrekt, ha mindenki örülne a másik sikerének (ha van ilyen), akár milyen úton módon szerezte. Na ez lenne a pozitív hozzáállás.