Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#434738 Waszeitung Előzmény: #434735

Ami pedig általában szócséplés...vagy bejön v nem :D

Amúgy érdekes hogy mindenhonnan csak negatív hír jön,de esni senki nem tud...

#434737 Hathor Előzmény: #434723

Ibiza,

már megint akkora butaságokat mondasz.

Pénteken Te is shortba léptél záróban 17500on, majd megnézted 18Kt vele, OTP long fedezettel, ha jól emlékszem.

Mire kell örömködni egy kamu hírre? Én támasztok gondolatot a s hort mellé.

Van most is rajzom, amit regélek pár napja.

http://postimage.org/image/20x1pntno/full/

#434729 Waszeitung Előzmény: #434725

Ez előrejelzés...tippelgetnek,kevés tény szerepel benne,hacsak ezt nem vesszük annak:

"A lassulás a világgazdasági helyzet romlásával és az euróövezeti válság mélyülésével párhuzamosan már idén elkezdődik"

#434725 Ibiza Előzmény: #434655

szócséplés ha nem vezet le egy tényeken alapuló gondolatsort...ha igen akkor egy megalapozott vélemény.

:) tetszik..sortosok vig…

#434723 Ibiza

:) tetszik..sortosok vigasztalják magukat meg egymást.. megy a mantra úgy úgy is...akkor is.. pár együgyű meg rátesz.. reméljük becsődöl Magyarország és akkor majd.. akkor lesz kánaán..ökör nem jön rá szotyit nem bír majd venni a nyereményével.. nem számít..de igaza volt..és a fidesz is megszívta..ez a legfontosabb.

Az egészséges emberi lélek az alapból optimista..ez evolúciós kód..hiszen ez viszi előre a fajt.. ha egy hangyabolyt 10x lerombolsz.. 11edszerre is újraépítik..

Ez van a piacokon..a dögök nagy része felszínre került.. a vállalatok átalakultak..optimális méretre.. jönnek jönni fognak az eredmények.. akik szervezték a nagy "átalakulást" azoknak is az az érdeke lassan de biztosan növekedjen a papírok értéke.. de néha visszahúzzák..megkeressék amit lehet még a felfelében is..de vigyáznak..a bizalom ne menjen el..mert akkor nincs kinek eladni a papírokat..

persze csak vsz..,)

#434721 kápé Előzmény: #434714

Az S&P 24 olasz bank besorolását lerontotta, köztük van a Banco Popolare, a Banca Monte dei Paschi di Siena és az UBI Banca

Re: gh

#434718 Frontin Előzmény: #434713

Azért ha Mol-Otp napos chartokon látható ékekből való letörés célárak bejönnek, annak nagyon fogok örülni. Főleg Otp zúghat szépet. Igazából akkor lennék nyugodt, ha ezek a rohadt amcsik nem lennének annyira rátapadva az ellenállásukra, és megindulnának végre tartósabban lefelé. Ha most sem sikerül áttörniük, akkor az már szerintem lefelé indítja Őket hosszabb időre. V.melyik nap írta talán a Marketwatch, hogy SP500-ban szereplő papírok 77%-a az 50 napos mozgója felett mozog. Na ennek kéne változni.

#434716 sbbacsi Előzmény: #434712

Nem zörög a haraszt, ahogy mondják... és a tőzsde, mivel egy reális alapokon nyugvó befektetési piac és véletlenül sem egy reményekre építő, eszetlen piramisjáték ezért nyilván így kell reagálni a egy pletykára.

Vicc kategória. A sp500 összes mozgása igazolja. Ahol egyik nap +3% másik nap -3 ott sok realitásról nem lehet beszélni, hiszen azt tükrözi, hogy amiben egy napja szentül hittek annak másnap az ellenkezőjére esküsznek. Ez a totális fogalom nélküliség legjobb jelzője.

#434715 Hathor Előzmény: #434714

Szia kápé!

Régen láttalak, de mindig számíthatok rád!

Thx!

Van egy kamu hírünk amire 2%ot kellett USAnak mennie, meg egy csomó leminősítésünk. USAn kívül a világ nem kajálta ennyire be.

Lássuk mihez kezd az ellenhírrel majd USA.

Én lehet lekapcsolom a gépet és este ránézek.

Ellenállási szinteket érintettük, mehetünk le.

Re: gh

#434713 Hathor Előzmény: #434708

Fiúkák..

én bízom benne, hogy nem megyünk feljebb B.pontnál, vagy 18Knál max. Ha mégis feljebb megyünk én pihizek egy kicsit utána, mert valamiből pénzt is kéne keresni..

#434712 Hathor Előzmény: #434707

Mondja a rádió, hogy egyre több helyről jön a cáfolat a francia-német megállapodásra.

Mondjon le a sok szemét paraszt, aki kamuzik össze vissza.

Mondtam én.. Hol van leírva ez konkrétan? Miért nem érkezik megerősítés egy pletykára?!

Ilyen kamu egy piacot..

#434709 Frontin Előzmény: #434707

Úgy érzem ma még megizzasztják a shortos oldalt, lesz még megrántás fölfelé min. 17.800-ig

OTP résből 5 pont van ny…

#434706 Fornit

OTP résből 5 pont van nyitva(?), lehet nem sokáig , más blue-ban nincs, talán ez is betölti. Talán 540 volt a tegnapi csúcs.

#434702 BudFox Előzmény: #434699

szerintem jól teszed...ezzel talán most nem nagyon lehet ráfázni...de délutánra talán kiderül valami..