x
Én épp azt figyelem, hogy jó hirre többnyire esnek, semmire vagy rossz hirre meg emelkednek.
Olvasgatom a híreket mivel magyarázzák a mai napot. Jött egy újsághír, hogy a németeket sikerült rábeszélni mentőalap kibővítésére 2000 milliárdra.
Szinte minden napra jut EU-s témával kapcsolatban egy hír amikor ez jó akkor 3% tépés , ha rossz 3-4-5% esés, de az a jó ezekben , hogy semmi megerősítés nincs a hírekre lehet épp egy újságíró nagyot , vagy rosszat álmodott. :)
Mi lesz itt amikor konkrétumok is lesznek, bejelentés 10% le fel? Nagyon rá vannak izgulva erre az EU-ra.
Sp futi bejárt ma 44 pontos területet. Ilyen mozgás normális időkben egy évben ha tízszer előfordul lehet sokat mondok. Mostanában a semmire naponta bármelyik irányba ahogy épp a gép kidobja. Lenyugodhatnának már ebből az őrületből. Elég lenne fél százalék emelkedés naponta, de az hónapokig. :)
Ezekre látom ezen a héten is rájött a bolondóra, fel le 2-3%-ok /nap .
Engem az érdekelne nagyon ha most jönne egy olyan javaslat Eu-s témákban ami tetszene a piacnak hol állnának meg mondjuk egy hét alatt ? 150-200 pötty pluszban sp?
Ellenkező esetben hová esnének 2 nap alatt 1000-re? Meg vannak zakkanva teljesen.
annyira még nem biztos. apple nem hozta a várt eredményt. több mint 6% minuszban zárás után.
Es milyen igaza van. En Sem szoktam nyitni USA indexek alapjan.
Herceg mindig azt mondja minek nézünk USAt, futikat? Hungarikum hungarikum.
Remélem így lesz holnapra :D
ha nem akkor jó nagyot szívok, a ma este nyitott shortokkal Bux hatiban.
S&P ugyanugy kimehet 1,230 fole, ahogy lenezett 1,100 ala. Eleg elmebetegek hozza.
Talán túl sokat ment a bolitól boliig. egykicsit visszajöhetni mielőtt tovább megy. csak a mai záró kicsit magaslett.
Ellenállás elsőre fogta,támasz elsőre fogta...ez eddig döntetlen.
Köszi
A képről mi a véleményed ?
köszi !
Kár hogy a vonal fölé zárt
megnyitod a http://postimage.org/ oldalt.
tallózás gombra nyomsz, kiválasztod a fájlt a gépedről. Csládbarát tartalmat bejelölöd, és tölts fel gomb. Utána kiszeded a linket ctrl+c vel
hogyan lehet képet feltölteni ?
Nekem sem jött jól ez a záró kint.
remélem kettős tetőt talált kint duplán.
várakozás