Megjegyzem, hogy 15000 közeléből jöttünk idáig az kicsit több mint 1700 pont...
Megjegyzem, hogy 15000 közeléből jöttünk idáig az kicsit több mint 1700 pont...
Igen, mert pár német politikus azt üzente, hogy a hétvégi csúcstól ne várjanak végletes megoldásokat, ezért fordultak vissza az indexek, -mert a BUX már 18000 felett lenne egyébként-, ezt írta felül a megállapodás amit leírtam.
Ezek szerint longba álltál...az óriási öröm ellenére is bennünket csak az 1700 pontos Rg emelkedés tartott életben.Bá ettől még holnap akármi lehet...de 18e buxról úgy borították le a piacot hogy öröm volt nézni.
Meglátjuk, messze még a reggel.
Itthon otthon vagyunk, megnézzük reggel EUR/USDot, a futikat, HUF-ot. Bux csökkent ma is 0.4%ot. Mol is bezuhant, Otp is csökkent, Richter hősködött. Egon ír egy további esést várhatunk szöveget, és minden rendben lesz ,-)
Remélhetőleg holnap gyorsan le tudod zárni a shortjaidat. A németek és a franciák a hírek szerint megegyeztek az EFSF keretének 2000 milliárd eurós megemelésében. A jó gyorsjelentések (Intel, Yahoo) ehhez képest mellékesek. Az emelkedés reményeim szerint hasonlóan a hétfő délelőtti dramaturgia szerint fog történni élen az OTP-vel az élen...
En 700 es 800 kozott novelnem csak a pakkom. Reggel zarni kellett volna mondjuk, mert megvolt kb. 1,000 pont lefele, de melo ment ezerrel...
nem fog szerintem...ilyen itthoni helyzetben..egész világon minuszban voltam ma az indexek..forint meg gyengül...ráadásul ekkora két hetes rally után vagyunk...szóval bátrabban lehet most megint shortolni...
nehogy elszálljon a zászló..fej vállat látok sp be 1216-1220közé jobb váll
515-520ra még 15öt adtam, befejezem mára.
Kialakult egy szép pakk.
Megvárom a holnapot
még csak hergelik a piros lepellel...aztán majd jön a kegyelemdöfés egyszer csak
a tiedét már igen :D
Egyenlőre nem találták el a nyaki ütőeret...
Zakóra semmi esély...