ide-oda rángatják 150 kontraktusokkal...ez már kész...
de kinnt is mi megy..nem tudom hova igyekeznek mikor az egész világ minuszban van...
ide-oda rángatják 150 kontraktusokkal...ez már kész...
de kinnt is mi megy..nem tudom hova igyekeznek mikor az egész világ minuszban van...
Kt tovább tágul, a 124 meg valamiféle bűvös szám ami fel-feltűnedezik a vevői oldalon, de a kötéslistában nem látni azon az értéken...
Bámulatos a béten ez a küzdeni akarás...Rg még mindig ezer pont többletben van a reggelhez képest,agyrém.
500 körül meg volt vagy 70 :)
1 konti shortom leteljesült 500-ról lefordulásban, 5 ponttal lejjebbi árat kellett volna írnom :)) Na mindegy, az is valami.
380ra adtam 15kontit, 363ra 1et, feljebb szintén beálltam.
Más néven: xopatás...200 pont a kt,bravo.
még küzdenek az esés ellen..nem akarja megadni magát olyan könnyen....kivárás..
300 kontraktust valaki rászabadított a piacra :-)) szép
Mol -osok nagy faxok..bármikor be tudnak jelenteni olyat hogy : "olajat találtak itt -meg itt"...persze már lehet hogy több hónapja tudják..csak tartalékolják a hírt..
richternél meg ráfogják hogy jót tesz neki a gyenge forint...ha erősödik a forint akkor kihoznak egy olyan hírt hogy váratlanul meggyógyult 20 ember valamelyik gyógyszerüktől .DDD
tiszta mutyi.
Rg,Molly meg sem mozdul...vagy bátrak,vagy tudják a végét.Ezt a retek buxot,brrr!
igen..ha jól látjuk már teljesült is a pont...már szánkázunk is lefele...:-)) robotok kereskednek pfff :d
Ez nagyon szép rajz, és végig bejött ha jól emlékszem :)
Még egyszer berakom a rajzom, múltkor korai volt, írtam is hogy nem tudom utolsó fel hullám 5ösnél vagyunk, vagy hármasnál, hármasnál voltunk ezek szerint.
http://postimage.org/image/pf5efdd0/full/
Most így nézve lehet megvan a B.kis pontunk.
Én is. Úgy óránként benézek azt annyi. Szép tépés volt, reggel éreztem, hogy ez lesz. Olyan 150 körül bele akartam venni, de a majré erősebb volt nálam:(
17250-18000 között pattogunk,ez most kiderült...nem annyira katyvasz,én csak a szememnek nem hiszek.
Köszi Sanyi a csártot!
Van.. a partvonal. Ott ülök én..
B-ről lefordulva újra 2-300alatt lesz lehetőség shortra szerintem.
Valahogy így, közelről. Ja nem írtam MACD is metszett vételre.
Kékkel dupla alj. pirossal 5AB feljelőlve elképzelés szerint.
én itt csendben figyelek, és számomra is hihetetlen, hogy mit szívunk ezzel a szar tőzsdével. lehet, hogy az október végét ki kellene hagyni, mert itt már nem lehet kiigazodni. én is elvesztettem a fonalat, és kész, döntésképtelen vagyok. egyik irányba sem kereskednék..van harmadik?:-D