Ooo,leesett..kéznél nincs,de ha szükséges 3 perc alatt lesz :D
Bud, C ezek szerint 17e alá lenne minimum várható..
Ooo,leesett..kéznél nincs,de ha szükséges 3 perc alatt lesz :D
Bud, C ezek szerint 17e alá lenne minimum várható..
Volt egy kis dupla aljunk 15percen, az volt Apont most mehet fej váéll jobb vállára B.pontra
remélem hamar kifullad a "B" pont és jöhet a "C".
szerinted hova lenne elvárható a "C pont ?
Mi ez az sc? Bud ezt kérdezte, nem azt, hogy mi az az sc? Norbi, Norbi! Van kéznél búzasöröd?:-))
17200 a 4 és 18000 az 5 durván? Akkor 800ig elmehet minden további nélkül...szépen benyaltam ezt a mai napot,miért nem hittem magamnak?
Három jelentősebb blue napi maxon..hihetetlen ez a piac,már reggel tudta bux a mai napot dde ez csak véletlen lehet.Péntek reload?Futik egekben seperc alatt...
Jól mondja Bud, a 4-5pont B-j-re, én is azt figyelem.
Sc - hát tudod amikor a shortosok menekülnek,ezerszer elhangozz már itt :D
B-re akkor mehetnénk ha 18e magassága volt az 5 ös pont,de ezt nem gondolnám.
apropó..mi ez a short covering ?
alighanem a "B" pontra megyünk fel 15 perces időtávon / felbontásban
mondjuk ilyen Ázsiára, és németországra meg Európára ma nem lesz emelkedés USA -ban..de mindig megpróbálják eljátszani ezt a beugratást...
A tőkeáttét mértéke nem változna ha többet nyitnál...
Nagyon szép ez a mai nap,gyakorlatilag változatlan futikra mentünk 2% ot,köszönjük Rg..
majd ha 10.000 felé mennénk akkor biztos hogy csökkentenének valahol..addig marad a 35.000
pedig én nyitnék 3 szor több kontraktust is ha lehetne...az már mennyivel nagyobb tőkeáttét lenne...
nem, mert akkor se változtattak 10k eseén, hanem 15knál is enny ivolt :)
Akkor most kb 30e lenne a reális.
Rg vevő hogy szakadnál meg...
a legolcsóbb 24k volt 2008-09ben, ha jól emlékszem
Jah,a letét mindenhol 35e bár csökkenthetnék mert 25e buxnál is ennyi volt...négyszámjegyű buxnál lévő alapletétre emlékszik vki? Nem változatják túl sűrűn..
nem győzik majd eladni ha gáz lesz... lesz itt még baj..
Questronál vagyok..1 kontraktus 35.000 szerintem elég sok...
Egy éve a leggyengébb vételi érdeklődés a 3 hónapos DKJ-aukción
Bár a meghirdetett 30 milliárd forintnyi mennyiséghez képest még most is közel két és félszeres volt a lefedettség (69,8 milliárd forint) a ma megtartott 3 hónapos diszkontkincstárjegy aukción (D120125), de nominálisan vizsgálva közel egy éve a leggyengébb volt a vételi érdeklődés. A múlt keddi 3 hónapos, illetve az utóbbi két 12 hónapos DKJ-aukción szokatlanul gyenge volt a kereslet az elsődleges forgalmazók felől, ami a jegybanki kamatpályával kapcsolatos bizonytalansággal (kamatemelési félelmek), illetve a megemelkedett országkockázati mutatókkal is összefügg
S&Pben folyatatom amit beszéltünk OTP-topikban:
általad említett fordított fülescsésze barnával:
http://postimage.org/image/1qxfzbcuc/full/
Nálam sárga dupla alj, majd most piros emelkedő háromszög.
de picit messzebbről ott figyel a hosszabb zászló. Mit figyelünk ezek szerint? Felfele emelkedő háromszög elhagyása, lefele füles nyakvonal elhagyása. kb.