Vajon akkor miért mondják mindig, hogy akármennyit esett, még mindig tud tovább esni?
Rejtély.
Vajon akkor miért mondják mindig, hogy akármennyit esett, még mindig tud tovább esni?
Rejtély.
Lefelé korlátos,nulla alá nem tudunk menni...felfelé a végtelen :D Eddig beleadtak az eredményekre,mindegy mi volt,ellenállásba is bevertük a fejünket,normál piacon ezek után lefelé lenne várható...de ez nem normál piac.
Remélem még 2 hétig nem omlik össze a tőzsde, me nem tok kereskedni:)
Egyik héten jó hirre le, másik héten rossz hirre fel?
Teljes az örület és a bizonytalanság:
Elvileg bármelyik irányban nagyot mehet, de lefelé talán nagyobb a tér.
11 pontot estek még zárásunk után....-)) holnap megint pénz álla házhoz....végre !!
ha pl holnap esne le addig, no az volna szép... :D
Hát a rajzot egy hete csináltam, úgyhogy eddig követte a mozgás, de a jövőre nézve ez persze nem jelent semmit : ) Én azért sáv aljára szavazok, de majd meglátjuk : )
Igen, helyes a dörgés, ma tért vissza a sávba, eddig felette kódorgott.
TA mostanában nem nagyon zavarta.
Azt is kitaláltad már, hogy Dax megy le a sáv aljára megint?
Egy olyan rajz, amely ezt mutatja meg előre, na az lenne a szép:-DDD
Rajzolni lehet sokmindent sokféleképpen, én pl. ilyet találtam ki:
valami richter gyógyszert vehetne :) Nyisson shortot s ne sikítson..
Kicsit gyorsan beszél, de két lehetőség van:
1) Forradalom lesz
2) Ő csak egy 'média pankrátor', aki nézettséget akar növelni
Az világos, hogy valakik 10 milliárdos nagyságrendben viszik ki a dollárt az USA-ból (ez tragikus), és az még egyértelműbb, hogy nem én vagyok az (ez még tragikusabb).
Csatorna, sáv egyre megy, a lényeg az, hogy a DAX már rég kitört belőlre, az USA indexek meg most nézem még mindig a sávban voltak.
Akkor mehetnek le az aljára megint....
ezt láttátok?
Hol is van a trendcsatorna teteje, ahonnan kitört?
Szerintem még csak azt teszteli vissza...
Érdekes, hogy a bankok sorra jönnek elő jobbnál-jobb gyorsjelentsékkel, ezzel szemben a reál szféra meg szenved.
http://www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/meglepetest_hozott_a_citigroup_gyorsjelentese.156981.html
Ez is azt a képet erősiti, hogy a bankok valós hitel kihelyezés helyett a tőzsdén játszogatnak a pénzükkel.
Nasdaq már karnyújtásnyira az idei csúcsoktól... mondjuk ennek elég, hogy a nagy súlya miatt az Apple menjen és az új hülyetelefonja miatt megy is szépen.