A hirdetett áron?
Ha nem titok.
Köszi.
A hirdetett áron?
Ha nem titok.
Köszi.
Sziasztok,
ha van egy egyedülálló (érts korlátozott számban elérhető) ingatlan azt hol hirdetnétek.
Mondjuk mintha az Országházat árulnátok....
Drága, de jó helyen van. Szvsz magyarok nem igazán vennék meg.
krepes-szilasliget 32,5millió közvetítő nélkül..csendes utca a közelben erdő szőlő és nagy mező, hatalmasakat lehet sétálni..kisebbség erre nyomelemekben sem.
láncház..a falak nem érnek össze.. kb 5éve épült..a bulin készült képek időpontja óta szép fák vannak a telken..
http://kepfeltoltes.hu/view/100607/DSC01729_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/100607/DSC01732_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
M3-asról egy egéruton gyorsan elérhető..
IX.kerület Haller utca
jó állapotú téglaházban, jó lakókkal, jó állapotú lakás 37nm2
tulajdonostól 7,4millió
ingatlanos cégek 8,2re tartották mostanában ki volt adva egy ismerősnek..nem árulták túlzottan..
jó ára van.. ez jól kiadható.. egyetemekhez klinikákhoz közel..
a végső árát megírhatnád priviben meg a ház demográfiai összetételét..
VIII.Kálvária téren eladó egy 33 nm 1 emeleti 1 szobás ,teljes körűen felújított( újonnan kialakított fürdőszoba ,víz,gáz villany, bélelt kémény), konvektoros, utcai ablakos lakás ,rendezett házban . Ár 6,2 m ft
AZONNALI KÖLTÖZÉSSEL, TULAJDONOSTÓL! A XIV. kerületben, a Gyarmat utcában eladó egy 34 nm-es, 4. emeleti, 1 szobás lakás tégla építésű házban. Zöldövezet, jó környék, kiváló közlekedés, ingyenes parkolás. A ház átlagos állapotú, 4 emeletes, a gázcsöveket 2005-ben, a villanyvezetékeket 2009-ben cserélték. A lakás gázkonvektoros, vízórás, részben felújított, műanyag nyílászárókkal felszerelt. A szoba parkettás, a többi helyiség járólapos, a fürdő kádas, egyben van a wc-vel, a konyha ablakos. Orvosi rendelő, kórház, boltok, piac, önkormányzat és minden szolgáltatás közvetlen közelben! KK: 5740 Ft, tájolás: K. A lakáshoz egy PINCE is tartozik!
IX.kerület Haller utca
tulajdonostól 7,4millió
ingatlanos cégek 8,2re tartották mostanában ki volt adva egy ismerősnek..nem árulták túlzottan..
felhozom kicsit.. a bérlő még ügyeskedik.. ezért árulom tovább.. volt 30napja rá..
http://kepfeltoltes.hu/view/100604/DSC05403_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
9,6 millio az eladói ára vagy 80.000+ rezsi/hó kibérelhető..
29nm+ 6nm galéria hatalmas portálokkal..szép fényekkel..
nagy eladótér..kis kéziraktár mosdó+wc..
kb 5 éves új építésú épületben.. azonnal költözhető.. használatlan vadiúj állapot..
---------------------------------------------------------------------------------------------
akkor erről lemaradtatok..elkelt.. visszabérlem a vevőmtől és kiadom albérletbe a mostani bérlőnek..aki egy évre előre kifizette a bérletet és a 3havi kauciót.
Győr-Szigetben egyetemhez, belvároshoz közel eladó egy 2003-ban épített társasház 2. emeletén lévő lakás.
Egy nappali-étkező, hálószoba, konyha, külön WC és nagy fürdőszoba van.
A lakás teljesen új állapotú azonnal költözhető. Rendkívül alacsony rezsi! Számlákkal igazolhatóan.
A háló csendes udvarra néz, a nappali az utcára.
http://www.ingatlanbazar.hu/HU/Gyor-Sziget-Gyor-lakas-53-m2-11900000-Ft/5000458
:) ezt tényleg soha nem fogod megérteni..kutyából nem lesz szalonna ,)
Récsey lakóparki ingatlan.
Nem rossz, szembe meg nem tudják a Thököly másik felén eladni 150-200E között a bérházak lakásait.
Van kereslet ebben a lakóparkban? még fejlesztenek és vannak is üres lakások, ha jól gondolom. Használt értéke jelen esetben 380.000FT/nm.
Mennyiért adják az újat?
Most megint másról beszélsz. Eddig arról, hogy 10%ot keresett volna közvetítő. Levezettem, most már az a baj, hogy 10milka fölötti keresésben nincs benne.
Ezt megértem, de eddig nem ezzel érveltél, csak a közvetítői lenyulós díjáról beszéltél, ami 10%. Mit tegyen ha neked 9.4 kell, neki meg az 5%a ami majd 10mft, arra rak egy irányárat.
Szerintem korrekt, szerinted nem. Ha te nem mész le 9re, ő nem tud lemenni 9.5re, így nem tud irányár 9.9MFT lenni, hogy a 10milkás keresőben benne legyen.
Stim?
Mi a követekező kötekedés tárgya?
:D
ingatlanosként még most sem érted a keresőből kiesett ha 10milli-ig ra szűrtek..10milkára pozícionáltam az ü.h-t..ha vevő beírja maximum 10milka..akkor a kínálat 10,5ös ajánlata kiesik..egy potenciális vevővel kevesebb..a legtöbb vevő ingatlanos oldalakon kotorász..nem bemegy ingatlanoshoz,hogy mutasson valamit.
IX.kerület Haller utca
tulajdonostól 7,4millió
leírtam elég egyszerűen.. nem túlzottan árulják.. egy ismerősnek volt kiadva mostanáig..
Én 30%kal feljebb is segítek.. sőt dupla áron is. Az más kérdés, hogy esetlegesen ott nem jelentkezik senki, aztán a közvetítő a hüle, hogy dupla áron nem hoz érdeklődőt.
Na felőlem befejezhetjük a témát, mert sok lesz itt az off.
Nem kell segítség értem.
Csak azt nem értettem, hogy jön a közvetítő munkája ahhoz a kérdéshez, hogy nem tudta a tulaj eladni a Haller utcát.
Zsákbamacskát nem mondtam, Te is ismételted, hogy ott volt a hirdetésben, hogy földszinti.
Szia, Szép napot!