Vakok közt a félszemű... :)
Én tegnap még szerencsére megtartottam a shortokat 18k felett. Rányitás sajnos nem volt, mert így sem kicsi a beragadt mennyiség lentről.
Vakok közt a félszemű... :)
Én tegnap még szerencsére megtartottam a shortokat 18k felett. Rányitás sajnos nem volt, mert így sem kicsi a beragadt mennyiség lentről.
Ha másokat leminősítenek, mi relatíve annál jobbak vagyunk:-)
Leminősítésre fel az irány? Már megint jobban tudunk vmit mint az átlag..
Nah vazz,mára fordítva kötötték be a gravitációt..
jól csináltad, én csak ma kötöm vissza :)
Nekem is telivan a t.köm...ezzel a piaccal :D Itt vmi támasz van azért eszetlenkednik itt egyik-másik blueval!
Odáig képtelenség esni...
100 körül bővítek.
ez most nem olyan....leírták tegnap a hírekben hogy a Londonban, meg New Yorkban Magyarországot, és a forintot nézték ki maguknak..
micsoda véletlen...tegnap már 305 Ft os célárról írt a média..meg hogy a JP morgan ennyi-meg-ennyire módosította a célárait.. :)))
Rohatt egy szemét zsidó banda ez..meg a többi is..ezek irányítják a gazdaságot, világot amerre nekik tettszik. :-))
Előfizettem és azt hittem hogy odaér. Oda is ért csak 08:55re :-)
De azért köszi!!
Nyitóban adtam rá...
Hiába minden negatív hír,láttunk már csodát a pesti parketten!
Na minden hírfolyam, média a negatív híreket nyomatja megint állandóan :DD micsoda véletlen...akkor jöhet a korrekció :)))
Jó reggelt!
Tudna nekem valaki dobni majd egy nyitót? Esetleg egy indit :-P
Sikeresen lejárt a realtime előfizetésem...
Előre is köszi!
Jó reggelt!
Ilyen gyönyörűen bele tudnánk feletkezni mi is az esésbe mint odaát a nagy vizen, akkor megszeretném a bétet :)
szerk. és hoznék megint egy csomó pénzt, hogy el tudjátok venni :D
Ha ilyen egyszerű akkor holnap folyt.köv. :D
hetes snp a 38.2-es fibo-ról fordult le (1225 körül).
szabad a pálya 1117-ig :-)) /fib50/
Úgy néz ki korán zártam szval ki kell majd egészítened a mai napomat pár száz pont nyerővel! :D