Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: 1% felett

#434242 taresz Előzmény: #434236

OFF:

Azért érdekes dolog ez a politika. Csak az idő fogja eldönteni, hogy jól vagy rosszul csinálják. Anno Bokros urat tűzzel vassal égették volna a csomagja miatt, most azért más a helyzet vele kapcsolatban. Én részemről szívesen láttam volna a kormányban. Kár, hogy MDF színekben indul. Elve predesztinálva volt a bukása.

Hogy vincent kollégát is megnyugtassam, nem vagyok komcsi. Részemről a Jobbik-ra szavaztam. Nem azért mert a szélsőséget, vagy a Vona gyereket olyan nagyon szeretném. Az MSZP-re nem lett volna pofám, viszont a FIDESZ 2/3-ot nem szerettem volna. Az utóbbi nem jött be. Ezt viszont sajnálom.

ON

#434236 Előzmény: #434183

Nem tudom, melyikre gondolsz, de a szomorú meglepetés az, hogy a sötét oldalt egy univerzumi fekete lyuk követte, semmi fényt nem enged be, és mindent elpusztít. Asztrológiai tanulmány lettünk.

#434184 zeeh_ Előzmény: #434175

A faktor egyelőre még legyőzhetetlen és kihatással van az egész BÉT-re.

#434183 vincentlauria Előzmény: #434147

az utóbbira gondoltam :) ahogy elnézem a sötét oldal agóniáját nem hiszem, h 2014-ben nagyon homoríthatnak szvsz

#434175 matgab Előzmény: #434153

a napi max vevő büszke címének tulajdonosa természetesen én vagyok, még ha maga a csúcs az csak 1 darab is volt...

Aztán természetesen fordult a trend...

#434164 Előzmény: #434153

Sokkal szebb nap lehetett volna, ha nem romlik el a hangulat világszerte.

Ami meg azt illeti, mitől komcsi az, akinek nincs lekvár a szemében !?

#434153 taresz Előzmény: #434147

Jaj-jaj. Ezzel most kihúztad a gyufát. Én már komcsi vagyok. (szerinte)

Ha napi max-on nem is zárt, de közel ott venni csak sikerült. :)

#434147 Előzmény: #434028

"Széll Kálmán Társaság Kuratóriumának elnöke..többek között:) Ez biztosan nem árt "

Messze nem a papír ellen mondom!!! , de remélem, a kuratóriumnak nincs köze a nevével fémjelzett tervhez, mert azt bizony írástudó körökben rohadt nagy analfabéta blöffnek tekintik.

Hacsak nem a hatalom közeliségre gondolsz, az viszont meglehet, nemsokára hátrány lehet.

Re: nincs cím

#434111 Lxrose Előzmény: #434090

Én nem mondtam, hogy tuszok vette vissza pénteken, de mondjuk fogalmam sincs, hogy mi volt az így utólag sem. Ha front running lett volna, akkor ennél nagyobb buli kellene legyen, vagyis még kellene forgalom hozzá.

Re: nincs cím

#434090 pepe01 Előzmény: #434073

Sziasztok!

Én is hallottam a Front running-ról egész jól sikerült ennek fényében a pakk bővítés.

Ui: Tuszok nem vehette vissza pénteken, mert Ő adta:D