Regisztráció Elfelejtett jelszó

Okos ember más kárán...

Re: Okos ember más kárán...

#43412 Sanguis Előzmény: #43409

De szívesen adnék egy nyakas annak aki a DOW után rángatja az EUR/USD-t.:)

#43399 Ragyas Előzmény: #43390

FxPro MetaTrader a daxon minden nap 13.00-kor betesz egy kamu gyertyát aminek a vége a napi nyitón van. Tehát ha felfelé ment az árfolyam akkor gyergya le, ha lefelé csorgás volt akkor gyertya fel. Első két alkalommal lekereskedtem:(

#43390 Sanguis Előzmény: #43385

Itt látszik, hogy londoni nyitáskor elindultak lefele, és utána fordították fel az irányt.

#43386 Moiser Előzmény: #43356

Én erre azt találtam, hogy ha a PSAR keresztezte a bollinger középvonalat (nagyobb-órás-4órás felbontásban), akkor, ha meg is indul, hamar visszapattan az ellenkező irányba...nem 100as(mert van olyan is ,hogy 'menekül a psar pontok/forduló elől' sokáig), de mondjuk 85%os hatásfokkal műxik az ilyesmire...

:)

#43356 lilia Előzmény: #43334

ezt az ellenkezo iranyu szivatast en is megfigyeltem, sajnos be szoktam esni....viszont akkor ha beleestem, hamar fordulok..

valami indikator kene a fals kitoresekre...

#43334 Sanguis Előzmény: #43299

Én pedig általában túl korán nyitok, pedig tudom, hogy általában van egy ellenkező irányú szívatás, mint ami az irány lesz valójában. Okozom magamnak a felesleges idegességet.

Okos ember más kárán...

#43299 lilia

..tanul.

Szóval ide irnam le/irjatok le a sajat hibaitokat, hatha abbol mas is tanul.

Én ma jottem ra tipikis 2 hibamra:

1. reggel 7kor kotok, mikor nincs forgalom, a csart (TA) becsap, meg kell varni a 8-9orat mikor a banki dolgozok mar beertek a munkahelyre es tul vannak a kaven....

2. este ha latom amcsi jol minuszos, akkor is kotok valami devizara, holott meg kene varnom az amcsi zarast, hiszen akkor mindig felkorrigal egy kicsit a shortzarasoknak koszonhetoen igy a deviza is felkorrizik, majd azsia is...es reggel zarom minuszban.

Szoval mindket hiba a TURELMETLENSEG, szerintem...

Ide hasonlo, tanulhato, onkritikaval es kereskedesi strategiaval megaldott hsz-eket varunk...:)