Vaze, ez a yanileg egyfolytában nyomja kint a csőd dumát.. meg hogy zlota senkinek sem kell stb. stb. :D Hihetetlen ez a fax ember..
Vaze, ez a yanileg egyfolytában nyomja kint a csőd dumát.. meg hogy zlota senkinek sem kell stb. stb. :D Hihetetlen ez a fax ember..
Szerintem nem tömés. Inkább bedobták páran az USA lejtmenetre, meg DAX -200 pontra.
Ehhez képest jól tartotta magát, záró 4.25 euró.
151k forgalom mellett ugyan még pluszban, de a gyertya már vörösben izzik. :-/
Ha ez így marad, az nem lesz túl szép.
Hely van még, de max. még egy holnap nyitó utáni felmenetelt tudok benne elképzelni egyelőre, aztán lassú csorgás, konszolidálódás, remélhetőleg itt 4.3-4.4 vidékén.
Nézz rá akkor a tavaly nyár végi sztochasztikusra... van még itt hely :)
Nézd meg a hetest is, ha felmegy 80 fölé, már elégedett leszek :D
135k forgalom kint
El kéne érni azt a 6 ajrót 1 hónapos távlatban kedvenc alakzatunkhoz. :)
Sztochasztikus szerint nem sok lehet benne már felfelé, kicsit meg kéne nyugodnia pár napra itt 4.2-4.4 vidékén.
Kint öntözgetnek kicsit, látom itthon is kapott az 1300-as, 1280-as.
Kirázás szvsz.
Jaja, gyűlnek a vevők :)
Kint úgy tűnik, hogy "bollit várja".. tartja magát.
Ha nap végén nem öntik be, akkor holnap nagy eséllyel menni fog. (Ha nincs világvége persze.)
Nem nagyon akar kint korrigálni, szerintem ez holnap menni fog tovább. Főleg, hogy itthon meg szépen fel van tuningolva a vételi, lassan már csak felsőlimiten lehet venni, de ott meg azért én se merek.
Itthon sajnos nem nagyon van mit kivenni. 1200-1250 között volt, utána már játék darabszámok vannak, ahogy most is látszik a könyvben. :-/
Óráson Bolliból kilépett.. be kell várni.
Kivesznek egy csomót, aztán bedobnak néhány db-ot :)
14db-ok is megjelentek.
Hát... Lefelé nem éppen reklámáron lehetne kivágni, de még várok. Jó nagy különbség van a 2 oldal között megint.
G.ci robot ilyenkor persze sehol... :)
Ha a rés megmarad, és ma napi maxon zárna, és holnap réssel fel lenne megint.. :)))
Ebben a hírben semmi új nem volt, megjelent nemrég, hogy 53 millió euro lesz az ár.
http://www.portfolio.hu/vallalatok/veglegesitette_az_orco_az_orosz_egysegek_eladasat.156955.html
De ha ilyenekre rally indul, ám legyen :)
Szerintem se, max. átmenetileg. A rally után kapcsoltam én is, hogy mintha ma jött volna be a 3 misi új papír. Meglátjuk, mi sül ki belőle, holnap még mehet akár fel, mint Leipzigernél.