Nem hiszem. Nincs a szokásosnál több lebeszélés. :-)
na, ennyit a píárról, ha már a shortfólió is tényként kezeli, akkor tényleg közel lehet az elefántcsorda :) Tetszik, hogy emberünk a Széll Kálmán Társaság Kuratóriumának elnöke..többek között:) Ez biztosan nem árt
Én meg azt várom, h ő meg befejezze már.
Jövő hétnél előbb sajnos nem tudok venni, addigra tuti felmegy.
ő még mindig 6k várja..:)
Persze igazi emelkedés majd akkor lesz, ha Vadspeki is visszaveszi a pakkját, amit most még 6000-en tervez. Ez persze csak vicc, mégsem akartam jelet tenni a végére, nehogy túlságosan írónikusnak tünjön.
Kell is az ahhoz, hogy forgalommal törhesse át a 7000-es szintet. Csak persze maradjon is felette.
szépen alakul :) nagyon vártam már! grat a reggeli vételhez
Köszönöm!
végre egy kis ízelítő a regen megszokott rallyból..
38 7015 7090 100
730 7000 7098 20
39 6950 7100 58
4 6944 7185 20
4 6901 7190 50
Én úgy értem, hogy "feltéve, de nem megengedve", ahogy egyes bizonyításoknál is szokták mondjuk a matematikában, ahol a végén rendszerint kijön, hogy a cáfolni kívánt tételt valóban cáfoltuk. Persze itt ez nem történt meg, csak valószínűségi alapon.
hali! egy könyvet tudna valaki? (sajna csak 15 perces adataim vannak) de ahogy látom 7000-re kicsit nagyobb pakkal már betámasztották a vételi oldalt. (persze ez 15 perccel ezelőtt volt :-)
köszi
Reggel még csíptem 200-at (ha már pénteken lemaradtam), remélem ez volt az utolsó vételem 7k alatt:)
Felejtsük már el, hogy az állami csomagot adták....
Semmilyen konkrét döntés, de még annak az előkészítése sem történt meg ezzel kapcsolatosan....
röhöghet itt egy két "okos" tuszokmester létéről vagy nem létéről, de elég egyértelmű a kotta...
Nagy vevő megjelenéséig tart az okoskodása. Pont ez zajlik most. Legalább mi vegyük komolyan a saját magunk által leírtakat.....
Ezzel csak az a gondom, hogy ott sem a dilettánsok nyomják a sell gombot. Ha visszafognák magukat, fentebb jóval nagyobb mennyiséget adhattak volna (amennyiben ők adtak eddig) ami lényegesen magasabb bevétel lett volna a költségvetésnek. Ilyen esetben nem lett volna olyan látványos az emelkedések rendre elfolytása és már régen nem 7000 alatt kínlódnánk.